- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
Ayy yok artik saka gibi. Sen bunu ciddiye almadin umarimBi de gidip acıklı şarkılar açıp tribe girmiş yanlarında hey allahım.
Tarafı olmasan komik olay aslında![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yok artik saka gibi. Sen bunu ciddiye almadin umarimBi de gidip acıklı şarkılar açıp tribe girmiş yanlarında hey allahım.
Tarafı olmasan komik olay aslında![]()
Bi de diyor ki sana ve hayatındaki insana saygısızlık yapmak istemem ama bize bir şans ver ulan daha ne saygısızlık yapacaksın, deli ettiler beni yahu.Sen Mert'in boşver senin bu kv sulu götürür susuz getirir haberin olsun bir anne evladını harcayabiliyorsa büyük sıkıntı
O kzdaki yuzsuzlukte paha biçilmez şekliyle karşımızda resmen ne terbiyesiz ya
Ailesiyle şimdiden bu halde olduğumuz için mi?Siz mutlu olamazsınız net.
erkek arkadaşına güvenmekten başka bi çaren yok .bence güvenmelisin de.Günaydın hanımlar hemen konuya gireyim.
Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz, bana evlenme teklifi etmişti ben de kabul ettim ama ailesiyle şimdiden sorun yaşayacağım belli oluyor.
Erkek arkadaşımın eski sevgilisi kendi memleketinden ve mahallesinden bir kız. Şu an memlekette hemşirelik yapıyormuş. Erkek arkadaşımın annesi ve ablasıyla arkadaş.
Şimdi biz ilişkiye başladığımızda bu kadın yani annesi bunu kıza söylüyor, kız da erkek arkadaşıma mesaj atıyor hayırlı olsun vs diye. Erkek arkadaşım cevap vermedi, ben huzursuz oldum ama çok üstünde durmadım.
Şimdi erkek arkadaşımın annesi ve ablası memlekete gitmiş - normalde şu an başka bir şehirde yaşıyorlar - kız bunları ziyaret etmiş. Sonra üçü takılmış. Kız oturup ağlamış, x ile nasıl bu hale geldik, ölüyorum bitiyorum bilmemne. Aynı günün akşamı annesi erkek arkadaşımı arayıp şunları söylüyor :"y, çok pişman. Ağlıyor, üzülüyor, sen de onun ahını alıyorsun bak." vs. Yani resmen kıza geri dönmesi için çocuğu işlemeye çalışıyor. Ve yine aynı günün gecesi biz sevgilimle beraberken kız arıyor. Sevgilim açmadı engelledi, WhatsApp tan yazmış :"biz ne ara bu hale geldik, çok büyük bir hata yapıyorsun, ailen de istemiyor bak!"
İnanın bu saygısız ve ahlaksız hareket değil, erkek arkadaşımın annesinin yaptığı ve ailen de istemiyor sözü canımı sıktı. Ve bu kadın bir ay önce tanıştığımızda yüzüme gülen, sevgi gösterileri yapan bir kadın. Ben samimiyetsiz olduğunu hissetmiştim tabiki ama bu kadar içten pazarlıklı olmasını beklemiyordum.
Erkek arkadaşım da beni sakinleştirip annesini aradı, senin yaptığın iki yüzlülük anne falan dedi, o kızı eve sokmayın vs. Kadın da istediğimi eve alırım, ne halin varsa gör, istemeye falan da gelmeyeceğim falan demiş. Hey allahım, bu saatten sonra gelmesini isteyen falan olacağını sanıyor herhalde.
Kadın erkek arkadaşımın bana söylediğini öğrenince biz birlikteyken beni telefona istedi işte vay efendim geçmişte kaldı o kız, gelecek için endişelenme oğlum seni dolduruyor bilmemne. Ulan yuh be yavaş dön reis ümmet hızına yetişemiyor diyecektim dkdkdd
Velhasıl kelam çok sinsi ve rahatsız edici bir kayınvalide adayım, çok da saygısız ve saldırgan bir görümce adayım var (kızla sevgilim konuşurken benim kulağım rahatsız oluyor bağırtı sesinden, siz hesap edin). Şimdi benim sinirlerim çok bozuldu. Erkek arkadaşım ailemle tanışmaya benim memleketime geliyor şu anda, oradan kendi memleketine geçecek bir hafta falan kalacak. Bu kız bunlara gelirse ederse diye aşırı rahatsız oluyorum. Erkek arkadaşım bunlara rağmen ben varken bize gelirse tutar kolundan atarım evden dedi ama bilmiyorum yine de huzursuzum. Sizce ne yapmalıyım, canım çok sıkıldı böyle bir insan çemberinin içinde kaldığım için.
Yok, kız yanımda aradı zaten. Ayrıca ben söz aldım ondan, ne olursa olsun bana anlat diye. Üzülüyorum sinirleniyorum diye hafifleterek anlatıyor fark ediyorum.Allah yardımcın olsun .
Kv lerin çoğu böyle . Çoğu evlendıkten sonra diş gösteyıro ama sizinki şimdide başlamı ş .
Erkek arkadaşına tavsıye olanı biteni inciğini cinciğini gelip sana yetiştirmesin .
Senı kıskandırmaya çalışıyor olabılır mı ?
Gerçekten mi? Anacı olacağının emaresi ne peki? Ona göre yol almak isterim ipuçları varsa.şimdiki aklımla ben senin yerinde olsam, ayrılırdım çok net söylüyorum.
2-3 ay ağlarsın bi ömür ağlayacağına..
bu insanlar insanın ömrünü çürütür. şimdi anasına böyle davranan evlenince anacı olur benden söylemesi... ayy evlerden ırak hiç gelmez bana böylesi...
Sevgiliniz dahil hiçbiri güvenilir gelmedi.Ailesiyle şimdiden bu halde olduğumuz için mi?
İşte bnden tavsıye anlattırma .Yok, kız yanımda aradı zaten. Ayrıca ben söz aldım ondan, ne olursa olsun bana anlat diye. Üzülüyorum sinirleniyorum diye hafifleterek anlatıyor fark ediyorum.
Yok, kız yanımda aradı zaten. Ayrıca ben söz aldım ondan, ne olursa olsun bana anlat diye. Üzülüyorum sinirleniyorum diye hafifleterek anlatıyor fark ediyorum.
sevgilinden herhangi bir işaret almadım canım.Gerçekten mi? Anacı olacağının emaresi ne peki? Ona göre yol almak isterim ipuçları varsa.
İyi de bu mantıkla herkesin eskiyi unutmaması lazım, hepsi yarım kalıyor bi nevi. Ayrıca erkek arkadaşıma meyilli olan taraf hep o kızmış genelde. Erkek arkadaşım benimle olmaya çok istekliydi ve sana duyduğum tutkuyu hiç kimseye duymadım diyor hep. Kendisi beni hoş etmek için beylik laflar eden biri değildir, net ve düz bir adamdır. Bi de onların memleketiyle bir işimiz yok zaten, inşallah biz başka büyük bir şehirde yaşayacağız.Sevgiliniz dahil hiçbiri güvenilir gelmedi.
Evlenseniz bile bana göre o yarım kalmış,küllenmiş aşk alevlenebilir.Şimdilik sevgiliniz size ayrıca arzu duyduğu için yanınızda o cicim ayları geçtikten sonra yarım kalanı düşünür durur.
Yarım kalan aşklar hep tatlıdır.
Üstelik o yarım olan meslek sahibi ve para kazanıyor. Bilemedim hislerim çok kuvvetlidir.
Ama sizin mutlu olmanızı diliyorum.
sessiz kal sakın oyuna gelip erkek arkadasına annesini kötülemeGünaydın hanımlar hemen konuya gireyim.
Erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz, bana evlenme teklifi etmişti ben de kabul ettim ama ailesiyle şimdiden sorun yaşayacağım belli oluyor.
Erkek arkadaşımın eski sevgilisi kendi memleketinden ve mahallesinden bir kız. Şu an memlekette hemşirelik yapıyormuş. Erkek arkadaşımın annesi ve ablasıyla arkadaş.
Şimdi biz ilişkiye başladığımızda bu kadın yani annesi bunu kıza söylüyor, kız da erkek arkadaşıma mesaj atıyor hayırlı olsun vs diye. Erkek arkadaşım cevap vermedi, ben huzursuz oldum ama çok üstünde durmadım.
Şimdi erkek arkadaşımın annesi ve ablası memlekete gitmiş - normalde şu an başka bir şehirde yaşıyorlar - kız bunları ziyaret etmiş. Sonra üçü takılmış. Kız oturup ağlamış, x ile nasıl bu hale geldik, ölüyorum bitiyorum bilmemne. Aynı günün akşamı annesi erkek arkadaşımı arayıp şunları söylüyor :"y, çok pişman. Ağlıyor, üzülüyor, sen de onun ahını alıyorsun bak." vs. Yani resmen kıza geri dönmesi için çocuğu işlemeye çalışıyor. Ve yine aynı günün gecesi biz sevgilimle beraberken kız arıyor. Sevgilim açmadı engelledi, WhatsApp tan yazmış :"biz ne ara bu hale geldik, çok büyük bir hata yapıyorsun, ailen de istemiyor bak!"
İnanın bu saygısız ve ahlaksız hareket değil, erkek arkadaşımın annesinin yaptığı ve ailen de istemiyor sözü canımı sıktı. Ve bu kadın bir ay önce tanıştığımızda yüzüme gülen, sevgi gösterileri yapan bir kadın. Ben samimiyetsiz olduğunu hissetmiştim tabiki ama bu kadar içten pazarlıklı olmasını beklemiyordum.
Erkek arkadaşım da beni sakinleştirip annesini aradı, senin yaptığın iki yüzlülük anne falan dedi, o kızı eve sokmayın vs. Kadın da istediğimi eve alırım, ne halin varsa gör, istemeye falan da gelmeyeceğim falan demiş. Hey allahım, bu saatten sonra gelmesini isteyen falan olacağını sanıyor herhalde.
Kadın erkek arkadaşımın bana söylediğini öğrenince biz birlikteyken beni telefona istedi işte vay efendim geçmişte kaldı o kız, gelecek için endişelenme oğlum seni dolduruyor bilmemne. Ulan yuh be yavaş dön reis ümmet hızına yetişemiyor diyecektim dkdkdd
Velhasıl kelam çok sinsi ve rahatsız edici bir kayınvalide adayım, çok da saygısız ve saldırgan bir görümce adayım var (kızla sevgilim konuşurken benim kulağım rahatsız oluyor bağırtı sesinden, siz hesap edin). Şimdi benim sinirlerim çok bozuldu. Erkek arkadaşım ailemle tanışmaya benim memleketime geliyor şu anda, oradan kendi memleketine geçecek bir hafta falan kalacak. Bu kız bunlara gelirse ederse diye aşırı rahatsız oluyorum. Erkek arkadaşım bunlara rağmen ben varken bize gelirse tutar kolundan atarım evden dedi ama bilmiyorum yine de huzursuzum. Sizce ne yapmalıyım, canım çok sıkıldı böyle bir insan çemberinin içinde kaldığım için.
Ben ondan söz aldım iyi kötü ne varsa bana söylemesi için yoksa kendisi de beni üzmemek için böyle şeyleri söylemekten hoşlanmıyor.Sevgilinin de kriz yonetimi supermis herseyi yetiştirmis hemen
Valla kadının adına tahammül edemiyorum burcuna bakmadımsessiz kal sakın oyuna gelip erkek arkadasına annesini kötüleme
magduru oyna hep
sen de politik ol
benım kv dem de biz nişanlı iken eşime , yapamayacaksın ayrılacaksın dye telefonda soylerken duydum :)
ama yüzüme canım kızım gelinim falan der kadın.
kendini akıllı sanıyor bu tipler
bak sakın unutma
püf noktası sessiz kalmak ve magduru oynamak, sevgiline annesini kötülememek
çünkü annesi sevgiline dırdır konusunca sevgilin senin sessizliğinle senin yanında daha da huzur bulacak ve mesafeyi kendiliğinden koruyacaktır
sen de dırdır yaparsan oyun bozulur
haklıyken haksız konuma düşersin
not:kv den terazi burcu mu:)
Hakkınız da hayırlısı olsun insallah.İyi de bu mantıkla herkesin eskiyi unutmaması lazım, hepsi yarım kalıyor bi nevi. Ayrıca erkek arkadaşıma meyilli olan taraf hep o kızmış genelde. Erkek arkadaşım benimle olmaya çok istekliydi ve sana duyduğum tutkuyu hiç kimseye duymadım diyor hep. Kendisi beni hoş etmek için beylik laflar eden biri değildir, net ve düz bir adamdır. Bi de onların memleketiyle bir işimiz yok zaten, inşallah biz başka büyük bir şehirde yaşayacağız.
Ayrılmayı düşündüm ama o baya üsteledi. Benim ne suçum var benden ayrılıyorsun, gerekeni yaptım işte dedi. Hatta konu benim ondan kolay vazgeçmeme falan geldi..Ayrılmam aslında senin faydana olur canım.bir yerden seni seviyorsa zaten annesini ekarde Edip sana gelecek ve annesi bunu anladığında daha iyi olcak.
Ben acıktım kv beni istemiyordu biliyordum ama eşime dedim konferans yap duyucam ne söylediğini dedim sesimi cikartmadim annesi bağırıyor ben açık gelin almam hakkımı helal etmem eşim sen alma ben alicam gerekirse ben kendim.giderim dedi 1 ay konuşmadılar kv beni arayıp oğluyla ilgili bilgi aldı