- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Bende kafasına hiçbirşey takmayan insanlara imreniyorum .Millet ne der yerine ben ne diyorum deyin. Millet kim yahu? Milletin size faydasi ne ki yorumu tın olsun? Boyle boyle kendini yipratanlara uzuluyorum.
Uygulamada onu yapamıyorum işteKimseyi takmaman lazım
kim nederse desin hayat senin hayatın
Her konuda a dan z ye .. Kim ne derse kafama takıyorumAma ne konuda?
Özel hayatımla ilgili mesela soru sorulunca size ne diyemiyorum gerektiği yerdeNe gibi konularda baski yasiyorsun mesela? Ona gore daha net yorumlar yapabiliriz.
Çok gereksiz şekilde yoruluyorum zaten ama elimden de birşey gelmiyor ister istemez takıyorumOyle dusunursen hayat gecmez millet ne der diye yasarsin ki buda seni cok yorar umursamamaya bakmalisin
hepimize boyle konularda yorum yapiyorlar. Ben sadece "cocuk yapin" konusunda yapilan yorumlara tepkiliyim. Onun disinda umursamam. Kaynanam duduklu tencereni ciflesene dibi kararmis der mesela, tutup o anda o isi yapmam, canim ne zaman isterse =)Her konuda a dan z ye .. Kim ne derse kafama takıyorummesela evliliğim mesela işim mesela ev işlerini sevmemem vs vs herkes her konuda yorum yapabiliyor
Bende yapmam ama mesela bana da derler ki sofrada az çeşit yemek yapmışsın eşin seni ne yapsın böyle derler bej acayip sinir oluyorum ve takarım .hepimize boyle konularda yorum yapiyorlar. Ben sadece "cocuk yapin" konusunda yapilan yorumlara tepkiliyim. Onun disinda umursamam. Kaynanam duduklu tencereni ciflesene dibi kararmis der mesela, tutup o anda o isi yapmam, canim ne zaman isterse =)
gerekince de sana ne diyeceksinBende yapmam ama mesela bana da derler ki sofrada az çeşit yemek yapmışsın eşin seni ne yapsın böyle derler bej acayip sinir oluyorum ve takarım .
Bunu diyen de kuzen bu arada
Iyi bir uzman bulamıyorum kiUzmandan destek alamaz misiniz? Bu sekilde hep endiseli hep acabali bir insana donusup gerilirsiniz. Ister istemez tum iliskilerinize yansir. Ev, iş, dost.
Polemiğe giremiyorum o da var iştegerekince de sana ne diyeceksinherkes kendi esine baksin benim esimin derdi seni mi gerdi de, geç
Kuzenim bunu demeye cesaret bile edemez. Biri kiloma laf etti de gördü gününü :)Bende yapmam ama mesela bana da derler ki sofrada az çeşit yemek yapmışsın eşin seni ne yapsın böyle derler bej acayip sinir oluyorum ve takarım .
Bunu diyen de kuzen bu arada
Keşke bende senin gibi olabilsem . Işte bunu nasıl başarıyorsun :)Kuzenim bunu demeye cesaret bile edemez. Biri kiloma laf etti de gördü gününü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?