Toplum içinde

bana biraz abartmışsınız gibi geldi
Çocuk bunlar
Gürültü yapmaları
Koşturmaları normal
Yetişkin gibi davranmasını bekleyemezsiniz ki

Ennnnn nefret ettıgım şey gerçekten cocuklar için özel konsept kafeler var böyle bir sıkıntı yaşanıyorsa öyle yerler tercih edilmeli çocuk sayısı çok olduğunda. Veya herkes çocuğuna topluluk kurallarını öğretmeli. Öğretmen olarak söylüyorum bu cok zor bir şey değil. Ben kafede sohbet etmeye kafa dağıtmaya geliyorum arka masamda 7 tane cocuk tepelere çıkıyorlar bağırıyorlar koşuyorlar. Bir arkada anneleri oh umurlarında değil ne olduğu. Yapmayın şunu rica ederim. Başlık açan canım benım sen doğru dusunuyorsun💖

Fazla çocukla kapalı alan tercihi kafadan yanlış.Oyun alanları olan işletmeler var artık her yerde.
Ama bu çok rahat annelerden bende rahatsız oluyorum.
Örneğin.benim evimde veya misafirlikteysem,kimsenin çocuğuna müdahale etmek istemediğim için hep kendi cocuklarimi uyaririm.
Yani bazen taş olsan catlarsin,o denli bir rahatlık oluyor kimi annede.
Çocuk bunlar doğaları boyle,ama anne olarak evladını tatlı tatlı uyaracaksin.

Yorumları okumadım, direkt kendi yaptığımı söyleyeceğim.
Ben deliriyorum işte o annelere!
Benim çocuğumun asla başka bir kişiyi rahatsız etmeye hakkı yok, oyun parkı değil orası.
Kaldı ki kendileri için de çok tehlikeli.
Bu sebeple çevremde ve sınıf gruplarında da diktatör diye adlandırılıyorum, umrumda değil.
Belki oraya gelen müşteri evde hasta bakıyor, yakınını kaybetti, biraz hava almaya çıktı, kafa dinliyor sohbet edecek vs vs, zaten hep bu sebeplerle güzel bir sohbet keyifli zaman için çıkmıyor muyuz?
Başkasının çocuğu gelsin, benim keyfimin içine etsin, yok öyle olay!
Dünya kurallar üzerine kuruludur, her yerin davranış biçimi ayrıdır ve ağaç da yaşken eğilir.
Mümkün mertebe bu sebepten toplu görüşmelere katılmıyorum çünkü bir tek çocukları gözeten ben olduğumdan gerekli azarları çevreden de ben yiyorum benimkiler yapmamış olsa bile!
Başlayacağım ha o özgüveni kırılır hayır denmez annelere, çocuklar döküp saçıyor bir garsondan özür diletmeyi öğretemiyorlar çocuklarına, pisliklerini toplamak, gürültülerini çekmek, her şeylerine kul köle olmak için var sanki tüm insanlık!

Back
X