- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
-
Benim yıllarca bebeğim olmadı rabbim nasip etti şimdi ikincisine hamileyim insan anne olunca çocuklara çok farklı gözle bakıyor bir baba ne kadar merhametli olsada annenin merhametini sevgisini ve şefkatini veremez bu yüzden cennet annelerin ayağının altında denmiş olsa gerek ......haberlere bakıyorum cinnet geçirip çocuklarını öldüren anne babalar daha göbek bağı kurumamış el kadar sabiler çöpte derelerde bulunuyor hiç mi içi sızlamaz bu insanların hiç mi yürekleri yanmaz .......daha minnacık yürekleri nerden bilecek katillari kendi annesi babası olsun .....yüreğinde allah korkusu yoksa evlat sevgisi olmaz ben buna inanıyorum .....ister hristiyan olsun ister musevi neye inandığı mühim değil inansın yeterki inanan insan kıyamaz bir cana helede bebekse masum küçük çocuklarımızı evlilik dışı bile olsa tecavüz sonucu bile olsa katletletmeyelim lütfen ....allah muhakkak bir kolaylık verir ona sığınmak en kolay yol....bence
O değil de kurtaj yasasi cıkacak ve yasal sinir 4 haftaya inecekmiş
Şimdi merak ediyorum.
Hamile olduğunu 4 haftalıkken öğrenen var mı?
yani diyelim kadın tecevüze uğradı hamile kaldı. bebeğini bir yeremi atsın ? yada öldürsünmü ?ne yapması gerekiyo söylermisniz . o bebeğin ne suçu var bu olaylardan insan olan kıyamaz ona
İnsan olan ne demek ya?
Tecavüz diyoruz tecavüz. Basit bir kelime gibi gelebilir size, ağırlığının farkında mısınız? Elma ile armudu karıştırmayın.
Cocuk esirgeme kurumlar, camiler cocuk kaynıyor işte bu yüzden.
kan tahlilinde çıkıyo ben 3 haftalıkken öğrenmiştim .
ne olursa olsun kıyamam ben o bebeğin hiç bir suçu yok
Ya rica ediyorum olayı siyasi boyuta taşımayın daha biraz önce okudum mardin çağ çağ deresinde 3 aylık bebek cesedi bulundu diye yok tecavüz olan kadın o çocuğu gördüğünde hep o anı yaşarmışta yok bilmem ne ne kadar aydın düşünüyorsunuz siz benim şahsi düşüncem bu senin ne düşündüğün umrumda değil doğru herkes kendi mezarına girer herkes istediğini yapsın ama olan günahsız bebeklere olsun ölsün ve öldürülsünler.... Istediğiniz bu mu ben anneyim ve bu haberleri okudukça içim sızlıyor
bende yıllarca çocuk sahibi olmak için uğraşmış,tedavi sonucu ikizlerine hamile kalmış ve doğum sırasında ölümden son anda kurtarılmış bin anneyim..o tür haberleri asla izlemiyorum çünkü yüreğim dayanmıyor.daha önce başka bir konuda söylemiştim,anne olduktan sonra kendimi düyada ki her canlının annesi gibi hissetmeye başladım diye:) aynen öyleyim.kürtaja karşıyım ancak sakın tecavüz ile normal bir ilişkide hamile kalmayı birbirine karıştırmayın! Uzak-yakın ilgisi olmayan iki konuyu birbiri ile bağdaştırmaya kalkmayın..çocuk yaşta 12 yaşında tecavüze uğruyor kadın,hamile kalıyor.bebği doğuruyor ve öldü diyorlar yetiştirme yurduna veriliyor çocuk..orada başına gelmeyen kalmıyor.anne ise fuhuş batağına sürükleniyor..bu anlattığım hikaye değil bugün okuduğum gerçek bir olay!! Hiç kimse 12,14,16 yaşındaki çocuklara kendi istekleri dışında anne olma sorumluluğunu yükleyemez.asıl bu cinayettir! Lütfen kimse büyük büyük cümleler kurmasın.
Sen 3 haftalıkken öğrenmişsin, iş arkadaşım 4 aylıkken, sen cabuk öğrendin diye herkes aynı sonucu mu alacak? Toplum bilinci lütfen.
Siz kıymayın hanımefendi, yaptıranlara saygılı olun.
Allah rızası için bilinçlenin. Bu ülkenin sonu cok kötü.
dediklerin çok mantıklı helede 12 yaşında kızlar tecavüz konusunda ama ben yinede cana kıyma konusunda hem fikir değilim mümkünse artık kimse yorum yapmasın ve konuyu kapatsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?