Toplumca bir derdimiz var bizim........

10 hafta olan yasal sınır 4'e inince kürtaj yapılmayacak mı yani..

İllegal yollardan çözecek insanlar işlerini, bu da kontrolsüzlüğü ve denetimsizliği getirecek ve dolayısıyla yeniden binde 4 diye hatırladığım Anne ölüm oranlarını artıracak. Yani Sağlıkta yapılan yenilikler hiç de kaliteyi ve yaşam konforunu artırmıyor

Merdiven altı kürtaj yaptırıp ölenlerin, ölmesinin sorumluluğunu kim alacak?

o kişiyi ölmesine sebep veren kanunu koyanları kim affedecek?

Ben 2 hamileliğimi de 4+2 de ögrendim.
asla böyle bir sey duşunmedim
ama ya dusunseydim???

Son düzenleme:
devlet koruma istemiş kadına yardım etmezken yol ortasında cinayete kurban giderken.neyse susayım....
kadın tecavüze uğrayacak çocuğunu doğuracak ailesnden ortamından dışlanacak .vay o kadının o masum bebeğin haline.bu 2 cinayettir

yasal olan birşeyi anlaşılamayan bir niyetle kaldırıp insanları yasadışı yollara başvurmaya yöneltiyorlar..ne kadar anlamsız bir şey bu!

ayrıca bu konuyu okumaya artık dayanamıyorum..saygılar.

türkiye çapında yapılan araştırmanın bizzat içinde bulundum
ne yazık ki son yıllarda kürtaj sayısı artmış
sağlık bakanlığı yapılan bu araştırmanın verilerini yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacaktır
ozaman daha net görürüz kürtajın nasılda yaygın olduğunu
insanlar kürtajın doğum kontrol yöntemi olduğunu sanıyorlar
insan dilediği şekilde yaşar
kimse kimseye zinada bulunma yada istemeden hamile kaldın sakın onu aldırma demiyor
halkın bilinçlenmesi için bu konu gündeme geldi
doğum kontrol yöntemlerinin yaygınlaşması gerekiyor
halk bilinçlensin doğurmayacağı bakamayacağı bebeğe hamile kalmasın katil olmasın

Sacma sapan yasalar getireceklerine (kurtaj yasasi gibiii)asil lazim yasalar kararlar alsinlarr...kurtaj yasasi getircek de nolcakk sen o cocugun gelecgi icin napiosun diplomattt..duzen degistirip duruosun hicbi yassal guvenlik saglamiosun o cocuguaa..yurtlar berbat bakicilar berbat..18 yasina gelince hadi yarum cik gittt..eee nolcak ya o da tecavuze ugrayacak ya da tecavuz etcek..bu devrann bole donup gitcekk..yazik bizee

peki bu kıyımın bu cinayetin önüne nasıl geçilebilir?????
aslında en önemli mesele bu
kızlarımıszın gençlerimizin bilinçlenmesi gerekiyor
kk da o kadar çok konu açılıyor ki
sevdim hamile kaldım sevdiğim bebeği istemiyor aldıracağım!!!!!

yani diyelim kadın tecevüze uğradı hamile kaldı. bebeğini bir yeremi atsın ? yada öldürsünmü ?ne yapması gerekiyo söylermisniz . o bebeğin ne suçu var bu olaylardan insan olan kıyamaz ona

O bebek asıl dünyaya gelirse ,ona yaşatılacaklardaki suçu ne??

Ya zorla tecavüzcüsüyle evlendirilmiş mutsuz,umutsuz bir annenin yavrusu olacak,

Veya toplum tarafından dışlanmış bir annenin yavrusu,

Kaldıki tecavüze uğramış ve hamile kalmış bir kadının o psikolojide bırakın annelik yapmayı,kendine bile bakabileceğini sanmıyorum.

Toplumsal bilinç. Doğum kontrol yöntemleri ile bilinçlendirilmeli gencler.

Ya rica ediyorum olayı siyasi boyuta taşımayın

Siyasi olarak tam da gündemde hararetle tartışılan bir konuyu burada açarak siz siyasi boyuta taşıdınız zaten.

dediklerin çok mantıklı helede 12 yaşında kızlar tecavüz konusunda ama ben yinede cana kıyma konusunda hem fikir değilim mümkünse artık kimse yorum yapmasın ve konuyu kapatsınlar

Konu kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…