denedim canım onda daha rahat yürüyorum tabi ama bazen çok güzel kıyafetlerim oluyo dolgu topuk biraz rüküş duruyo altında,bi de bisürü ince topuklu ayakkabım var hediye edilmiş annemin aldığı falan,öyle bakışıyoruz sadece onlarla
peki ne kadar sürede alıştınız,ayak yapınız bozuldu mu?öyle yara bere rahatsızlık yaşadınız mı yoksa benim ayakkabı seçimim mi yanlış?21 yaşıma gircem şu sorduğum sorulara bak
peki ne kadar sürede alıştınız,ayak yapınız bozuldu mu?öyle yara bere rahatsızlık yaşadınız mı yoksa benim ayakkabı seçimim mi yanlış?21 yaşıma gircem şu sorduğum sorulara bak
ben de topuklu ayakkabı giyemeyenlerdenim. dolgu topuk bile kullanamam. çünkü kayıp düşme korkum var .aslında yaşanmış bir olayımda yok fakat korkum çok ağır basıyor. sadece babet ve spor ayakkabı kullanıyorum.hatta babetlerimin altı hep lastiktir. ayakkabı alırken modelden önce altına bakarım kaymayayım diye. böyle bir korku benim ki iyi ki boyum uzun da fazla yokluğunu hissetmiyorum topukluların...hani tv de çizgi filmlerde ya da şaka programlarında kayıp düşenler olur ya hemen gözümün önüne geliyor . zaten şimdi hiç giyemem bebeğim var korkum kat be kat arttı işte böyle....ayrıca ayaklarım 40-41 arası tabi her model de bana gitmez hele bi ara sivri burunlu modeller modaydı. ayağım merdivenlere sığmıyordu yan basıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?