Topuklu ayakkabı giymek istiyorum ):

ayagin icinde rahat olduktan ve derisi yumusak olduktan sonra yurumek hic problem degil..ben ilk ince,uzun topuklu ayakkabiyla basladim.6 ay boyunca uzun mesafede bile hic bikmadan yurudum once uzerinde durma problemi yasamadim desem yalan olur..once zorlandim ama kendimi disari atinca zamanla alistim..o ayakkabiyla saatlerce magaza magaza dolastigimi,hatta kosturdugumu bilirim.sonrasinda ayagim ayakkabinin seklini almisti..
bir sure duz giyince de yine bastan basladim.
simdi yine alismaya calisiiyorum biri ince topuk digeri dolgu esim gecen markete girince metre gordu octu deli,10 cm dedi..inan ilk giydim yine zorlandim yanima yedek ayakkabi almistim duz, iyi ki almisim evden disari cikmamla ayagimdan cikartmam bir olmustu..
kisacasi alismakla alakali zor gorme ayaginda oldugunu unutunca gerisi geliyor..
birde tabani cok yuruyunce acitiyor onun icin silikon yada yastikli tabanliklar falan var deneyebilirsin..
izgaralardan gecerken de parmak ucunda yuruyorumm..tam basmiyorum yani..

Son düzenleme:
topuklu ayakkabıyla yürüyebilmekte bi yetenek sanırım dolgu topuklarla bile yürüyemiyorum rahat edemiyorum ince topuğu hiç denemedim bile.hiç sevmiyorum dümdüz ayakkabıyı sanki direk yere basıyomuşum gibi hissediyorum ama mecburen giyiyorum işte

ben topukluyla yürüme olayını aştım
koşuyorum bile:))

dolgu topuk veya platform topuklarla daha rahat edersin canım bende hiç topuklu giyemeyenlerdendim boyıumda uzun olduğu için ihtiyaçda duymuyordum ama artık alısdım seve seve giyiyorum hatta dolgu topuklarla kosuyorum bileeee

offf bende aynı dertten şikayetçiyim ya topuklu giyince ölüyorum kopuyor ayaklarım. su topluyor. yolda yürüyemiyorum bile. dediğin gibi arkadaslarımdan bile arkada kalıyorum. bakıyorum kızlara koskaca topuklarla koşturuyorlar. bende giymek istiyorum ama babetten baskası ayağımı mahvediyor...

bende arada giyiyorum ama öle dediğiniz gibi 10 cm falan değil
kısa boyluyum zaten çok eğrelti duruyor gibi geliyor,aşırı boyunu uzatma çabası gibi...dışardan bakınca benpek yakıştıramıyorum.. dün giyeyim dedim yine; ayağımın altına vurdu yaaaa şimdi çok fena acıyor ve yanıyor resmen...üstelik ayakkabımda deri,normalde ince çorap giyerdim ama hava zaten sıcak diye çorap giymedim,hafif önden ucu açık..ve üstelik öle aman aman bir olda yürümedim...kızlar,ayakkabıların tabanı için var mı bir ped falan biliyor musunuz?

canım çorapsız giyince vuruyor genelde.
taban için ped var jel olanını kullan daha şık duruyor gözükmez en azından..
genelde ayakkabı yada kişisel bakım ürünleri satan yerlerde bulabilirsin

canım çorapsız giyince vuruyor genelde.
taban için ped var jel olanını kullan daha şık duruyor gözükmez en azından..
genelde ayakkabı yada kişisel bakım ürünleri satan yerlerde bulabilirsin

peki..diyelim ki topukluyu kaprinin altına giyicem ama onda da çorap hoş olmuyor?
dediğine bakıcam ,yanılmıyorsamkişisel bakım ürünleri satan bir yerde farklı bişiy görmüştüm, o da olabilir..teşekkürler...

peki ne kadar sürede alıştınız,ayak yapınız bozuldu mu?öyle yara bere rahatsızlık yaşadınız mı yoksa benim ayakkabı seçimim mi yanlış?21 yaşıma gircem şu sorduğum sorulara bak

ben eskıden babet yada spor ayakkabı gıyerdım.3 yıl oncesıne kadar yanı.son 3 yıldır topuklu ayakkabı gıyıyorum sımdıde topuksuz gıyemıyorum :) platform topuk al on kısmıda dolgun olan ayakkabılardan.o zaman degıl yurumek kosarsın...cogu ayakkabı ılk zamanlarda arkası falan vurur.buda senın ayagının bucuklu oldugunu gosterır ben 37 gıydıgımde buyuk 36 gıydıgımde kucuk gelıyor yanı ayak numaram 36.5 kare seklınde kalın bant falan cok kullandm ılk zamanlarda.ama sımdı artık nasıl ayakkabı secıcegımı ogrendım...sende bır sure evde gıy alıstır kendını

Bazı ayakkabı mağazalarında sadece ayağı saran dışardan görünmeyen ince çoraplar satılıyor.Onlardan alabilirsin,ben denedim ve çok rahat ettim.Ayağın kaymasın diye de ayakkabı içine çıkarılabilen jel petlerden alabilirsin.

ya giymek isteyip de benim gibi uzun boylu olsydında giyemeseydin?

boy uzun olunca özel davetlerde bile düz bişeyler giymek zorunda kalıyosun, sevgilim benden sadece 6 cm uzun, benim de en beğendiğim ayakkabılar 8-10 cm platformlular olunca içinde patlıyor insanın giyememek

o yüzden ne yap et alış da giy güzel güzel

hayy Yarabbim bu kadın milleti nelerle uğraşıyor yavvv
derdimiz hiç bitmiyor hiiiçççççç

Söylendiği gibi gerçekten topuklu ayakkabı giymek bir sanat :) Bende çok heves ediyorum çokta özeniyorum ama bir türlü beceremedim onlarla yürümeyi :)))

bende 2 yıldır giyiyorum topuklu ilk başta tabi zor oldu birden alışmadı ayağım evde gezindim hep ama şuan çok rahat oluyor

o evde topukluyla gezip alışmaya çalışanlardan biri de benim sadece dolgu topukla rahat ediyorum k benim giymem şart; çünkü erkek arkadaşımla aramda 30 cm filan var hadi onu da geçtim, ben kısayım yani baya

valla geçen gün topukluyla halay bile çektim ya o gün dedim benim için bitmiştir bu iş :)
önce küçük ve kalın topuklarla başla canım sonra gittikçe yükseltirsin ve de topuklar incelir.
bi de başlarda özellikle yanında babet filan taşı ki kötü olunca değiştirirsin ayakkabılarını.
özellikle ayakta duracağın zamanlarda daha kötü olur, hareket edince o kadar olmaz.

bendede tam tersi, hiç düz ayakkabı giyemiyorum. sanki tabanımın altı yırtılıyormuş gibi oluyor düz ayakkabı giydiğim zaman, ortopedi uzmanınada gittim, taban çökmesi var sende dedi, ufakta olsa topuklu giy dedi..o yüzden hep topuklu giyiyorum ben mesela, bazen spor ayajjabı falan giyiyorum çok zorluk çekiyorum

Son düzenleme:
platform topuk al onlar bütün olduğundan yamulma gbi bir durum olmuyor bende yürüyemiyordum normal topuklu ile platform al dediler ve aldığım günden beri herzaman platform alır giyerim birde ayapına tam oturması lazm markete bile giderken topuklu ayakkabı giyen biri olarak söylüyorum cnm olmazsa olmazımdır

mmm seyy bende de aynı sorun var.. yani aslında tam da aynı sayılmaz..
ben topuklu gayet güzel giyebiliyorum yürüyebiliyorum cok da yakıstıgını düşünüyorum. ammmmaaaaa evde!!
boyum 170 hemn hemn tüm arkadaslarımdan uzunm onların yanında topuklu giyersem kendimi gerisekalı gibi hissediyorum. yani hani uzunlar salk olur ya..:):) öyle hissediyorum.. ancak onlr topuklu ayakkabı giydkleri zamn giyebilecegimi düşünüyorum. suan a kadar bi kac kere giydim ve bunlar özel günlerde oldu. ben normal günlerde de giymek istiyorum ama zaten boyum uzun kendimi salak gibi hissediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…