Topuklu ayakkabı giymek istiyorum ):

Duz taban oldugum icin ben de cok fazla giyemiyorum,ayaklarim cok agriyor,keske daha fazla giyebilsem =(

Son düzenleme:
16 yaşındayım. 17 yaşıma giricem. Dolgu topuklar çok rahat geliyor. Alıştım ben evde giye giye. Şimdi de ileriki yaşlarım için platform topuk denemesi yapıyorum evde.
Platform gerçekten rahat. Evde giye giye kendini alıştır. Alışmakla alakası gerçekten büyük. Bazı kişiler tanırım topuklu ayakkabıyı spor ayakkabı gibi giyerler.

sene 2009 ılk defa topuklu ayakkabım oldu topuklu demeyede bın sahıt lazım 2 cm sımdı bakısıyoruz onunla guluyorum kendıme yuruyememıstım yuruyuncede en uzun ben zannetmıstım kendımı.şimdi platform ınce topuk hepsıne alıstım sende bu sekılde alısabılırsın.topuklarını cok ınce almamaya gayret goster yamuk yurursun topuk oynadıkca.

ne guzel senın adına svındım ayrıca kendıne oyle deme bırcok uzun boylu bayanlar topuklu ayakkabı gıyıyor hemde yakısıyor ayrıca topuklu ayakkabıları sadece kısa boylular gıycek dıye bısey yok hem seksı duruyor tabı gıyebılene goruyorum uzun topuklu gıyıpde yuhaf yuruyenlerı ben topuklu sevmem spor ayakkabı veya sandalet ama ben bıle bazen ozenıyorum bence gıy madem sevıyorsun mankenlerınde boyu uzun ama masallah topuklularla kosacaklar nerdeyse :)

Bende bende.. ama alışık değilim malesef, 2 saat sonra pert oluyorum. :/

ben de dolgu topuk aşığı bir insan evladı olarak giymeyi çok seviyorum ama hepsi ayağımda yara bere yapıyo bıktım ama ya.
topuğun arkasına jelli bilmemne yapıştırdım okey. altına jel. ki benim giydiğim topuklar da maksimum 7 cm falandır. ama ayak parmaklarım ölüyo ya. hele öpücük burunluysa giydiğim, katır katır kesiyo parmaklarımı ayakkabının ucu. var mı buna çare bulan, ya da ben bi yerde yanlış mı yapıyorum???

meraba :82: cnm 1 ıcıne ten rengı corap gıyersen ayak daha rahat olur. 2 kremle masaj yap gıymeden once ayak kremi alabılrsn.kayganlaştırıo ayagı boylece vurmuyo okdr ayakkabı.3 ayak altına konan jellerden var yumuşacık avondan bıde ayağa surulen bışı daha kucucuk deodrant gıbı suruluyo.3 yannda bazen babet taşı mesela akşama kdr ayakta oldugun gunler ıyı oluo eve gıderken hıc degılse :)) dolgu topuk ve 5+ topuklar terch et ki alışasın evde gıyın hatta.topuklu gıymek sanat valla

içine koyulan giyilen herşeyi denedim ben. parmaklarım acıyooooo yokmu buna bi çare (84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…