Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu ayakkabi seven hanimlarin yorumuna sunuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

fmk

EMANETIYLE TACLANDIRDI...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
4.440
37
683
Merhaba hanimlar... bu ayakkabi gelinlik altina nasil olur sizce

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

guzelmis ama opucuk burunlularin gelinlik altina yakisacagindan supheliyim..

sahaneymis bu ya, bence olur gelinlik altina ama görülmedigi icinde yazik olur

canım çok hoş bir model eminim gelinliklede çok hoş durur ama topugu yüksek degilmi düğün günü için çok yorulursun..

canım çok hoş bir model eminim gelinliklede çok hoş durur ama topugu yüksek degilmi düğün günü için çok yorulursun..

evet gercekten topugu baya yüksek... ama nedense benim gözüm hep kopuklu ayakkabilar gidiyor :1shok: bide günlük hayattada topuklu giyiyorum

evet gercekten topugu baya yüksek... ama nedense benim gözüm hep kopuklu ayakkabilar gidiyor :1shok: bide günlük hayattada topuklu giyiyorum

aynen bende öyleyim :sm_cool:
ama bu süpermis ya nerden buldun bunu sahane:asigim:

Waaay.. topuk harikada
Gelinlikle giyilirse bu damadın haktan topuklu olması gerek sengözlerimebaksanab

Waaay.. topuk harikada
Gelinlikle giyilirse bu damadın haktan topuklu olması gerek sengözlerimebaksanab

haktan topuk demek güzel söz kaydirigubbakcemile3 öyle damat la aramizda en AZ 20 santim var

ayyy bayıldım yaa... valla super olur gelınlık altına benımde nısanlımla aramda 20 cm fark boyle bır topuk dusunuyorum.. ama umarım oynamakta zorlanmayız kaydirigubbakcemile5

yha bunlar cok hos superde sen bu ayakkabiyla nasil oynucan felan ayagin resmen maffolur bence gelinligin altina daha rahat bisey alman lazim..

ayyy bayıldım yaa... valla super olur gelınlık altına benımde nısanlımla aramda 20 cm fark boyle bır topuk dusunuyorum.. ama umarım oynamakta zorlanmayız kaydirigubbakcemile5

yha bunlar cok hos superde sen bu ayakkabiyla nasil oynucan felan ayagin resmen maffolur bence gelinligin altina daha rahat bisey alman lazim..

saol yorumlariniz icin begendiniz icin de ayrietten tesekkür ederim..
Dügün dedimiz 3 saat filan, ama yanima yedek ayakkabi alabilirim.. fotogaf cekinde bunlar olur salonda deisitirim böyle bir sey de olur herhalde

saol yorumlariniz icin begendiniz icin de ayrietten tesekkür ederim..
Dügün dedimiz 3 saat filan, ama yanima yedek ayakkabi alabilirim.. fotogaf cekinde bunlar olur salonda deisitirim böyle bir sey de olur herhalde

evet iyi düsünmüssün, oynarken firlatip atarsin ayagindan ondan sonra ooo tutmasinlar gelini :teytey:

bence şahanneee durur bende böle bi model olabilir diye düşünüorum ama taşsız:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…