Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu ayakkabi seven hanimlarin yorumuna sunuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri

allah razi olsun agzindan bal damliyor... ayakkabi az önce elime ulasti bir kere dededim paketine koydum zakliyorum dügüne

zahmet konusunda düsüncelerine katiliyorum... topuk gercekten yüksek

ayakkabının topuğu ve arkası süper güzel... ama önü ve üstündeki taşlar için aynısını söleyemicem... ben olsam alternatifleri değerlendirirdim, beğendiğim olmazsa alırdım

bence çok güzel bu sene bu tarz ayakkabılar çok moda

bende böyle bir ayakkabı aldım gelinlik altına sedefli beyaz ama benimki, topuğuda böyle... şimdi korkmazya başladım acaba rahat edermiyim yürüyebilirmiyim die(( ben alışık değilim yüsek topuğa hatta yeni yeni başladım topuklu giymeye çok korkuyorum çoookkk((

bosunda korkma canim bir seycik olmaz allahin izniyle ayakkabini evde giy yürü profa yap... hayirli olsun bu ara

düğünden 1 ay önce her akşam evde giy ayak alışır sıkıntı olmaz :d
bende siz gibiydim artık düz ayakkabı giyemiyorum :d

topuklu ayakkabi daha da bir disilik katiyor kadinda ;-)

saol canım inş hayırlısıyla atlatırız şu düğün dernek işini:))) fmkciğim kesinlikle sana katılıyorum ayrı bi dişilik katıyor ve de havalı duruyor insan:)))

belki bende yelda gibi topuksuz ayakkabısız duramam:))) tşk ederim yeldacığım önerin için:)))

Rica ederim Allah bir yastıkta kocatsın inşallah mutluluklar canım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…