Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu ayakkabi seven hanimlarin yorumuna sunuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri
Yüksek topuk manyağı olarak biri bana mı seslendi?
Ayakkabı çok güzel de, renk olarak beyaz gelinliğe pek uygun değil gibi..

Önündeki o bant ne alaka?
Bu kadar fantazi bir ayakkabıya spor bir hava vermiş..
Kesinlikle ön taraftaki o bant gelinlik altına uygun değil..

O bantı kaldır bak kafanda, bir de rengi beyaz hayal et o zaman tamamdır..

Bence çok güzelllhihoyyyt Renk konusunu da kafana takma,illa beyaz olacak diye bir$ey yok ki..Ayrıca son dönemler çok revaçta bu renkler gelinliğin altına..Modeli çok güzel ta$lar falan bayıldım..Sadece bantı pek sevemedim her ayakta ho$ gözükmüyor bu bantlar..Ama bana yakı$ıyor diyorsan çok güzel model canım..Yalnız merak ettim bunu hazır mı alacaksın yoksa yaptıracakmısın???

benceee çok şık ağır bir ayakkabı.
kesinlik olur tabikide. .
topuğu yüksek ama rahat gözüktü bana. :icecream:

fmk süper şekerim gelinliğinin bu rek olucaksa güzel durur.

süper süper süper...

bayıldım çok görülmüşün dışında bişey..

hem daha sonra abiyelerin altınada kullanabilirsin..

bencede gelin dediğin topluklu giyer hem günlük hayattada giyiyomuşsun..

kuğu gibi olursun ne güzel..

bende bayılırım topukluya...

tessekürler bu güzel yorum icin!!

saolasin

benim gibi bir manyak daha sırnaşık şey dogru diyorsunda bu ayakkabi böyle satiliyor, bantli baska renk alternatifi de yok benneyaptımki

Hazir canim, bu yüzden bantsiz satilmiyor. ama ayakta rahat edebilmek icin banli da iyi olur ayakktan firlayip gitmez.. bide gelin ayakkabisi diye satilmiyor partyayakkabi diye gectigi icin abiyede spor tarzi karisik..

benceee çok şık ağır bir ayakkabı.
kesinlik olur tabikide. .
topuğu yüksek ama rahat gözüktü bana. :icecream:

saol mandilincim

Merhaba hanimlar... bu ayakkabi gelinlik altina nasil olur sizce

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

:1shok::1shok::1shok: süper olur sorulur mu? aşık oldum galiba bu ayakkabıya.:asigim:
nerden bulcaz şimdi bundan çok güzelllllll:dilcikar:

Topuklu giyemeyen biri olarak hep imrenerek bakmışımdır böyle tarz topuklulara bence şahane ama gelinlik altında görünmeyecek ki yazık olacak ama ne diyeyim ben burdayım diyen bir ayakkabı zevkine bayıldım.

:1shok::1shok::1shok: süper olur sorulur mu? aşık oldum galiba bu ayakkabıya.:asigim:
nerden bulcaz şimdi bundan çok güzelllllll:dilcikar:

Türkiyede Buffalo markasi satan yerler varmi bilmiyorum, varsa oralarda bulabilirsin canim

süper canım kesinlikle giy harikaaaaaaaa

dimi ama süprizzzzz saol canim

Topuklu giyemeyen biri olarak hep imrenerek bakmışımdır böyle tarz topuklulara bence şahane ama gelinlik altında görünmeyecek ki yazık olacak ama ne diyeyim ben burdayım diyen bir ayakkabı zevkine bayıldım.

cok iyisin yorumin icin saol

ben beğendim giyebilirsin delikafadulden

ayyyy kizlar... mideme kramflar giriyor dayanamadim ve az önce ayakkabiyi siparis verdim...
bir kac gün sonra elimde olur herhalde... normalde gelin ayakkabisi gelin alisverisinde alinir agirlik derler bizim oralarda simdi ben ayakkabimi aldim ne olacak.. annem belkide kizacak niye aldin diye...
bakalim anneme bu durumu nasil anlatacagim kafamçokkarıştı

Vallah ben ayakkabo hastai bi insan olarak, bence kesinlikle olur, eger gelinligin renigi buna uyuyorsa.
Esinde uzunboylu ise, cok güzel olur.

coookkkkkk guzel ama eger dugun ıcınse cok rahatsızlık werır.gece boyu ayakların mahfolur.

Vallah ben ayakkabo hastai bi insan olarak, bence kesinlikle olur, eger gelinligin renigi buna uyuyorsa.
Esinde uzunboylu ise, cok güzel olur.

kirik beyaz gelinlik insallah uyar, cünki ayakkabinin siparisini verdim

coookkkkkk guzel ama eger dugun ıcınse cok rahatsızlık werır.gece boyu ayakların mahfolur.

canim ya güzel olsunda ayaklarim bir gecelik mafolsun raziyim

Tamam canım bakıcam bende o marka burda varmı?tam bilmiyorum.Ama hakikaten ben burdayım diyor aykkabı.Özel geceler için bu tarz bişey bende arıyodum.ıyi fikir oldu.

ay harika bir ayakkabı
bayıldım bayıldım
uzunca bir aradan sonra foruma ilkyazışım beni cezbetti resmen
güle güle giy canım muhteşem olur bence (eh birazcık zahmet çekiceksin ama değer bence:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…