parmak ucu dikişsiz çoraplar var kızlar onlardan giyebilirsiniz:))))
kesinlikle afet olur :))
canım güzel olur ama rahat olmaz kanımca...
valla fena değilmiş..ama gelinlikle görmek lazım bilemedim..orta boy ve altı için uygun..yoksa epey yüksek geldi bağaaa..ben babet giycem,dans ederkende spor ayakkabı giycem..çünküm sırıkım ben :jeyyar: ve rahatıma düşkünüm....
bende kısa sayılmam ama mümkün olduunca uzun görünmek istiorum leylek gibi hahaha:)))) çünkü ozmn daha zayıf dururum ahhaha
platform topuk olduğu için diğer yüksek topuklardan daha rahattır bu model kızlar... onun için düşünüyorum bende... kaç saat ayakta duracaz sonuçta:)))
çok hoş bir ayakkabı ama eğer sadece nikah değilde düğün yapacaksan çok yorar ayağını ama harika duruyo hakikatten insanı cezbediyo
çok güsel seçim canım ama okadar saat dayanamssın bence ayakta
ayakkabı biraz gri gibi sanki...beyaz olursa süper..
eşim baya uzun olduğu için ben de bu kadar topuklu bir şey giymiştim, platformlu olduğu için hiç rahatsızlık çekmedim..
ama canım sana tavsiyem önde taşı olan modellerden ziyade ön tarafı daha sade bir şeyler seç..çünkü içindeki tarlatanın ya da iç eteğinin dikişlerinin taşın kenarındaki tırnaklara ya da taşa takılması büyük ihtimal
ayy süper ayakkabı bayıldım...
olur hemde süper olur ama düz bembeyaz gelinlik altına koyu kaçar ama gelinliğin kirli beyazsa harikaaaa
ne rengi nede modeli uygun olmaz bence ama tabi sen bilirsin...
valla ayakkabı cok sık gelınlıgın zarafetıne cok yakısır
ama ben o kadar topukla okadar saat ayakta durmayı bırak bı metre bıle yuruyememkaydirigubbakcemile3
ama ben gıyebılırım dıyosanda yanına mutlaka yedek bı ayakkabı almanı onerırım canımyerimseniben
evet gercekten topugu baya yüksek... ama nedense benim gözüm hep kopuklu ayakkabilar gidiyor :1shok: bide günlük hayattada topuklu giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?