Trend Ayakkabı Modelleri Topuklu ayakkabi seven hanimlarin yorumuna sunuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bot Modelleri, Çizme Modelleri, Topuklu Ayakkabı Modelleri, Babet Modelleri
parmak ucu dikişsiz çoraplar var kızlar onlardan giyebilirsiniz:))))

pentide var cnm ben geçen sene araştırmış onu bulmuştum hahah:)))

canım güzel olur ama rahat olmaz kanımca...

ne rengi nede modeli uygun olmaz bence ama tabi sen bilirsin...

valla fena değilmiş..ama gelinlikle görmek lazım bilemedim..orta boy ve altı için uygun..yoksa epey yüksek geldi bağaaa..ben babet giycem,dans ederkende spor ayakkabı giycem..çünküm sırıkım ben :jeyyar: ve rahatıma düşkünüm....

bende kısa sayılmam ama mümkün olduunca uzun görünmek istiorum leylek gibi hahaha:)))) çünkü ozmn daha zayıf dururum ahhaha
platform topuk olduğu için diğer yüksek topuklardan daha rahattır bu model kızlar... onun için düşünüyorum bende... kaç saat ayakta duracaz sonuçta:)))

çok hoş bir ayakkabı ama eğer sadece nikah değilde düğün yapacaksan çok yorar ayağını ama harika duruyo hakikatten insanı cezbediyo

ayakkabı biraz gri gibi sanki...beyaz olursa süper..
eşim baya uzun olduğu için ben de bu kadar topuklu bir şey giymiştim, platformlu olduğu için hiç rahatsızlık çekmedim..
ama canım sana tavsiyem önde taşı olan modellerden ziyade ön tarafı daha sade bir şeyler seç..çünkü içindeki tarlatanın ya da iç eteğinin dikişlerinin taşın kenarındaki tırnaklara ya da taşa takılması büyük ihtimal

ayy süper ayakkabı bayıldım...
olur hemde süper olur ama düz bembeyaz gelinlik altına koyu kaçar ama gelinliğin kirli beyazsa harikaaaa

canım güzel olur ama rahat olmaz kanımca...

çok hoş bir ayakkabı ama eğer sadece nikah değilde düğün yapacaksan çok yorar ayağını ama harika duruyo hakikatten insanı cezbediyo

çok güsel seçim canım ama okadar saat dayanamssın bence ayakta

ayy süper ayakkabı bayıldım...
olur hemde süper olur ama düz bembeyaz gelinlik altına koyu kaçar ama gelinliğin kirli beyazsa harikaaaa

yorumlariniz icin tesekkür ediyorum... gelinlik kirik beyaz olacak allah nasip ederse, Rahatlik konusuna gelince ben yüksek topuklu ayakkabi günlük hayattada giyiyorum yani yürmekte zorluk cemem. Tabiki ayaklarim agircaktir. Ama Dügün dedimiz olay nekadarki zaten köoörden cikarken giyecegim... fotograf cekimi ok burda ayakta kaliniyor, bide dügün salonunda 4 saat filan hanca

ne rengi nede modeli uygun olmaz bence ama tabi sen bilirsin...

bilmiyorum renk olarak bende süpeliydim... ama zaten bembeyaz ayakkabi almayi düsünmüyordum gümüs diye geciriyordum aklimdan... Gelinlik kirik beyaz bu ayakkabi da kirik beyaz... yorumun icin teskkürler cani

valla ayakkabı cok sık gelınlıgın zarafetıne cok yakısır
ama ben o kadar topukla okadar saat ayakta durmayı bırak bı metre bıle yuruyememkaydirigubbakcemile3
ama ben gıyebılırım dıyosanda yanına mutlaka yedek bı ayakkabı almanı onerırım canımyerimseniben

gamyoncuiremsu severim seni canim benim.. ne kadar tatlisin

süper süper süper...

bayıldım çok görülmüşün dışında bişey..

hem daha sonra abiyelerin altınada kullanabilirsin..

evet gercekten topugu baya yüksek... ama nedense benim gözüm hep kopuklu ayakkabilar gidiyor :1shok: bide günlük hayattada topuklu giyiyorum

bencede gelin dediğin topluklu giyer hem günlük hayattada giyiyomuşsun..

kuğu gibi olursun ne güzel..

bende bayılırım topukluya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…