topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:

Son düzenleme:
tam iyi iste aslinda.. sende eger topuklu giyersen o zaman, 2-3 santimlik giyin..
ayrica senin sevgilin vardi sanirim , niye birilerini arayasinki onu anlayamadim...CADIARZU

Yani öyle bir anlatmışsınki sanki sırıktan bahsediyorsun. 1.65 gayetten normal bir boy. Uzun filan değil. Rahatlıkla topuklu giyebilirsin.

tam iyi iste aslinda.. sende eger topuklu giyersen o zaman, 2-3 santimlik giyin..
ayrica senin sevgilin vardi sanirim , niye birilerini arayasinki onu anlayamadim...CADIARZU

yok canım ne araması kız annem dio şakasına sana göre adam yok dio uzun oluyon dioben de duydumki erkekler minyon tiplilerden hoşlanırmış acaba gi.yersem benimkinin hoşuna gitmezmi acep diyorum bacım doğru dion ama 2-3 santimlikte bulunmuo buralarda pek kafamçokkarıştı

Yani öyle bir anlatmışsınki sanki sırıktan bahsediyorsun. 1.65 gayetten normal bir boy. Uzun filan değil. Rahatlıkla topuklu giyebilirsin.

içimi rahatlattın ama bizim buralar büyük şehir olmadığı için dikkat çekio sanırım mesela istanbulda falan giysem böle dikkat çekmez

benim boyumda 1,65 ama hiç uzun hissetmedim kendimi ,gayet ortalama bir boy

topuklu ayakkabı giyince de çok dikkat çekici olmuyoruz bence

1.65 Topuklu giymek için uzun boy değil ki,rahatlıkla giyinebilirsin :))

öylemi dersin ama çok tepki alıyorum yaa sinir ediolar beni valla içim gidio varya hele şöle sadece rugan tarzı topuklular ah ah....geçende aldım topuklu baktım bayağa uzun oldum gittim kestirdim 3-4 cnm oldu ara sıra giytiom onu ama yinede uzunsun diolar hayret yaaa

Anlayamadım ,sizin oradakiler cücemiki dikkat çekiyor senin boyun..
1.65 her yerde normal boydur ve standarttır,benim boyumda 1.65 ve topuklu giyiniyorum..

alışmadığın için sana acayip geliyodur
ben de 1.65im ilk giydiğim zamanlar ben de uzun hissediyodum kendimi ama şimdi alıştım topuklu da topuksuz da normal hissediyorum
alışmayla alakalı
ayrıca 1.65 orta boy

benim boyumda 1,65 ama hiç uzun hissetmedim kendimi ,gayet ortalama bir boy

topuklu ayakkabı giyince de çok dikkat çekici olmuyoruz bence

canım öylemi ama ben neden böle hissediyorum yaaa off inşallah bakalım belki burda kurtulurum bu hisden...ayy şöle 155 150 olmak için neler vermezdim yaaaaaaaaaa

o zaman çevrenizdeki insanların boyu çok kısa 1,65e uzun dediklerine göre

ayy öylemi dersin belkide öyle yaa alışmayla alakalı ben daha yeni yeni heves ediorum çünk
ü inanın babatlerin altında 1 cnm lik topuk olur ya onu bile kabul etmiodum ytaa pisi pisi gibi ayakkabılar giyiyodum bi tane almıştım öle uzun süre onla gezdim bilmiorum yaa alışmayla bide ortamla alakalı sanırım şuan ne hissediosun kaç cnm lik giyiyosun

her türlü boyutta giyebilirim ama ayaklarım yara oluyo benim ve koşturmacalı bi işim olduğu için zorlanıyorum herzaman topuklu giymiyorum

1.72 yim ve rahatlıkla topuklu giyiyorum. Neden siz giyemeyesiniz ki??

çevrenizi boşverin topuklu ile mutluysanız giyin..

Son düzenleme:
bende başlığa bakınca topuklu giyince 1.65 oluyosunda buna üzülüyosun sandım:)))

1.65 uzun bi boy değilki...orta boy...bende 1.63 üm topuklu giymeyi çok severim,liseden beride giyerim..üniversitede falan hele hep topuklu giyerdim...hemde 6-7 cm den aşağa giymezdim...ama sanırım yaş ilerleyince çok takılmıyosun şu an mesela hayatta babet giymeyen ben giyiyorum:)

ki nişanlım 1.85 boyunda....sempatiksalakcinni

ah ah nerdee topuklu giyince 165 olsam keşke ama 170 oluyorumdur.....6 7 cm mi kıs maşallah ....nişanlın 185 mi işte negüzel istediğin topukluyu giyersin buarada albümde senin nişan fotoların varmı diye bakıcam orada giydinmi topuklu bakayım uzun olmuşunmu boylarımız aynı çünkü bide kendi boyum gibi düşünüp karşıdan bakayım şölekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…