- Konu Sahibi yellowbomb
-
tam iyi iste aslinda.. sende eger topuklu giyersen o zaman, 2-3 santimlik giyin..
ayrica senin sevgilin vardi sanirim , niye birilerini arayasinki onu anlayamadim...CADIARZU
Yani öyle bir anlatmışsınki sanki sırıktan bahsediyorsun. 1.65 gayetten normal bir boy. Uzun filan değil. Rahatlıkla topuklu giyebilirsin.
1.65 Topuklu giymek için uzun boy değil ki,rahatlıkla giyinebilirsin :))
benim boyumda 1,65 ama hiç uzun hissetmedim kendimi ,gayet ortalama bir boy
topuklu ayakkabı giyince de çok dikkat çekici olmuyoruz bence
öylemi dersin ama çok tepki alıyorum yaa sinir ediolar beni valla içim gidio varya hele şöle sadece rugan tarzı topuklular ah ah....geçende aldım topuklu baktım bayağa uzun oldum gittim kestirdim 3-4 cnm oldu ara sıra giytiom onu ama yinede uzunsun diolar hayret yaaa
ayy öylemi dersin belkide öyle yaa alışmayla alakalı ben daha yeni yeni heves ediorum çünkalışmadığın için sana acayip geliyodur
ben de 1.65im ilk giydiğim zamanlar ben de uzun hissediyodum kendimi ama şimdi alıştım topuklu da topuksuz da normal hissediyorum
alışmayla alakalı
ayrıca 1.65 orta boy
o zaman çevrenizdeki insanların boyu çok kısa 1,65e uzun dediklerine göre
Anlayamadım ,sizin oradakiler cücemiki dikkat çekiyor senin boyun..
1.65 her yerde normal boydur ve standarttır,benim boyumda 1.65 ve topuklu giyiniyorum..
bende başlığa bakınca topuklu giyince 1.65 oluyosunda buna üzülüyosun sandım:)))
1.65 uzun bi boy değilki...orta boy...bende 1.63 üm topuklu giymeyi çok severim,liseden beride giyerim..üniversitede falan hele hep topuklu giyerdim...hemde 6-7 cm den aşağa giymezdim...ama sanırım yaş ilerleyince çok takılmıyosun şu an mesela hayatta babet giymeyen ben giyiyorum:)
ki nişanlım 1.85 boyunda....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?