- Konu Sahibi yellowbomb
-
ben 1.72 'yim platform giyiyorum -tatlicadiarzu- kendimi kötü hissettim bak şimdi
1.72 yim bende.özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giyemem
bana 1.72 boyum kısa geliyo çoğu zaman sanırım sevgilimin 1.85 olmasından kaynaklanıyo bubilmiyorumkismile
amanin kıs nasıl giyiyon onları vışşşşş ama bişey diyimmi çokkkk şıkk yaaa yaa işde bende öle kötü hissediorum bırak paltormu 3 cm i bile çok görüyolar banakafamçokkarıştı
ay olur mu yaa..topuklu bi kadını çekici kılan en önemli ayrıntıbence :jeyyar: yürüyüşü bile ne kadar etkiliyo, insan kendine daha bi güvenerek adım atıyo..moralim bozuksa babet giyerim bunların dışında her günüm zürafaaa -tatlicadiarzu- sevgilim de 1.75 fln maalesef :dilcikar:
demoty sefgilin takıntı yapıomu giyme falan diomu ama sende isterdin dimi topuklu da giysen ondan kısa olmayı ay bakıorumda bazı kadınlara 1 karış topuklu giyiyolar yinede kocalarından yada sevgililerinden kısalar yaa hemde omuzalrına anca geliorlar e yuh yaa diyorum ama çok da özeniyorum onlara
dikkat etmeye çalışıyorum, dans edebiliceğimiz bir ortama gidiceksek babet giyiyorum ; bende istemem çünkü ondan uzun olmak hele dans ederken kafamçokkarıştı o bişe demio ''benden uzun bi sevgilim var bu gerçekle yaşamayı öğrendim'' dio :roflol:
1.65 boy ve çoook uzun boylu olduğunu düşünüyorsun akannehir
ben 1.60'ım o zaman ben de uzun boylu sayılır mıyım kaydirigubbakcemile3
yok bacım yaw niye şaka yapayım vallahi billahi kısa boylulara okadar çok özeniyorum ki herşeye yakışıyorlar ya nediim uzun boylu olmak hiç ii bişe değil miş bunu anladım 150 olsaydım diyebiliyorum rahatlıklaçok çok isterdim hatta boyu 150 olan varmı aerakadaşlar nasıl bir duygu istediğiniz her topukluyu bir karışda olsa giyebiliyorsunuz dimi
iyi de canım şunu bilinçaltına yerleştir bence uzun boylu değilsin
uzun boylu değilim
1.65 boyu olanlar uzun boylu değiliz kafamçokkarıştı
Evlilik fobim var benim , ama şöyle bi çözüm olabilir..topzu yaptırmam açık saçlarım, bembeyaz babett rahat rahat döktürürüm gamyoncuiremsu
Topuklu giymek için boy sınırlaması mı var da haberim yok ? sempatiksalakcinni 1.80 'lik mankenler topukluyu çıkarmıyorlar ayaklarından,söyleyelim de giymesinler.aklinialirimsmile
1.65 uzun değilki..ben 1.68im...gayet rahat giyerim topuklu vallaa..daha bi şık hissediyorum kendimi...
sen takıntı yapma bence..bu duruma çok takmışsın gibi geldi..uzun değil orta boylusun ve gayet rahat tpuklu giyebilirsin kaydirigubbakcemile5
Topuklu giymek için boy sınırlaması mı var da haberim yok ? sempatiksalakcinni 1.80 'lik mankenler topukluyu çıkarmıyorlar ayaklarından,söyleyelim de giymesinler.aklinialirimsmile
1.65 uzun mu akannehir
baslıgı görünce bende kısayım dıyeceksın sandım sempatiksalakcinni
uzun degılsın topuklu rahat rahat gıyebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?