topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

1.72 yim ve rahatlıkla topuklu giyiyorum. Neden siz giyemeyesiniz ki??

çevrenizi boşverin topuklu ile mutluysanız giyin..

oo sizdekide cesratemiş ger.ekten....aslında sevgilim beğense milleti takmam da ona da hiç demiorum topuklu giyimmi uzun olurmuyum gibi şeyler demem zaten aniden görsün isterim de kimbilir ne düşünürhep babet giydimde yanındasempatiksalakcinni

yok canım nişan fotolarını koymadım...ama nişandada 7-8 cm gibi bişey giymiştim..yine nerden baksan 14-15 cm fark oldu nişanlımlasempatiksalakcinni ama dert etmiyorum ben...

sanırım senin sevgilin çok uzun olmadığı için dert ediyosun sen,topuklu giyince ondan uzun oluyorsun diye...sende 5 cmden fazla giyme canım o zaman napcanboshayallersmile ama 5 cm giysen bile 1.70 oluyosundur ki bu da öyle göze batacak abes bi uzunluk değil....sevgilinlede çok sırıtacağını sanmıyorum

ay bende 185 siniz sandım. 162 yim senden 3 cm kısayım ama uzun değilim. 165 uzun bir boy değildir ki...
ya gerçekten bir yanlışlık var. siz 165 i yanlış yazdınız kesinsempatiksalakcinni.

ay bende 185 siniz sandım. 162 yim senden 3 cm kısayım ama uzun değilim. 165 uzun bir boy değildir ki...
ya gerçekten bir yanlışlık var. siz 165 i yanlış yazdınız kesinsempatiksalakcinni.

yok kız yanlışlık keşke olsamafoldumben gerçekten de çok komplekse girdim yaa ama çevrede bitiyor herşey görenler daha giyme sen topuklu diyor şimdi gelde komplekse girme dimi ama senağlamasenağlamasenağlama

boyun normal bence benim bir arkadaşım var boyu 1.78 o dahi topuklu giyiyor.

ooooooooo maşallah yaaaaaaa aşırı uzun olmuyormu allah aşkına maşallah nasıl komplekse girmior kıza helal olsun amaakannehirakannehir kız benim gibi değil negüzel tınlamıo milleti demekki bravoo

yok valla şaka yapıyorsunuz billa şaka yapıyorsunuzsempatiksalakcinni

yok bacım yaw niye şaka yapayım vallahi billahi kısa boylulara okadar çok özeniyorum ki herşeye yakışıyorlar ya nediim uzun boylu olmak hiç ii bişe değil miş bunu anladım 150 olsaydım diyebiliyorum rahatlıkla çok çok isterdim hatta boyu 150 olan varmı aerakadaşlar nasıl bir duygu istediğiniz her topukluyu bir karışda olsa giyebiliyorsunuz dimi

bende 1.78 ve hemde aşırı yüksek yopuklu giyiyorum evet çok dikkat çekiyor ama güzellikten
kimsede dev gibi olduğumu düşünmüyıor aksine uzun boylu ve uzun bacaklı olduğum için çekici durduğumu söylüyorla
rahatlıkla giy ve salın

aa ne kadar kendine güvenin var ne güzel ya ama gerçekten dediğin gibi çok uzun olursun çok çok dikkat çeker ...benim asıl takıntı yaptığım erkeklerin minyon ti,pli kadınlardan hoşlandığı acaba sevdiğimde öle düşünürmü die korkuyorum sırf o yüzden giyemiyorum aslında mesela şu sözlere sinir oluyorum ama acı gerçekler bunlar;;uzuna bakarım kısayı alırım,yolda uzunu yatakta" bodur tavuk her daim piliç" kısası:gitme:ya şuan hatırlamıom ama bunun gibi bir sürü şey duyuyorum sinirime gidiokötükedihüso

Son düzenleme:
ay bakarmısınız erkeklerin yorumlarına nette buldum
--Küçük olcak, miniminnacık... Kışın kalbim üşüdüğünde cebime koyup ısınmalıyım.
.kısa boylu olsun isterim!!
--kardeşler kızların türkiyede boy ortalaması 1.58 erkeklerde ortalama 1.66 dolayısıyla herkes kısa seviyor ............................saygılar.
--- kadinin uzunu sokakta kisasi yatakta makbuldur)
AYY SİNİR OLDUM YAAA NE BU ERKEKELRDEKİ MİNYON KIZ MERAKI
-----

benim eltim var 170 boyunda eşi 174 falan gayette topuklu giyer hemde kocasının yanında babet sevmiyor kocasıda sorun etmiyor

sen boyunu takıntı yapmışsın kimi uzun sever kimi kısa

1.72 yim bende.özel günlerde giyerim ama günlük hayatta giyemem
bana 1.72 boyum kısa geliyo çoğu zaman sanırım sevgilimin 1.85 olmasından kaynaklanıyo bubilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…