- Konu Sahibi yellowbomb
-
1.72 yim ve rahatlıkla topuklu giyiyorum. Neden siz giyemeyesiniz ki??
çevrenizi boşverin topuklu ile mutluysanız giyin..
ah ah nerdee topuklu giyince 165 olsam keşke ama 170 oluyorumdur.....6 7 cm mi kıs maşallah ....nişanlın 185 mi işte negüzel istediğin topukluyu giyersin buarada albümde senin nişan fotoların varmı diye bakıcam orada giydinmi topuklu bakayım uzun olmuşunmu boylarımız aynı çünkü bide kendi boyum gibi düşünüp karşıdan bakayım şölekaydirigubbakcemile5
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:
canım öylemi ama ben neden böle hissediyorum yaaa off inşallah bakalım belki burda kurtulurum bu hisden...ayy şöle 155 150 olmak için neler vermezdim yaaaaaaaaaa
ay bende 185 siniz sandım. 162 yim senden 3 cm kısayım ama uzun değilim. 165 uzun bir boy değildir ki...
ya gerçekten bir yanlışlık var. siz 165 i yanlış yazdınız kesinsempatiksalakcinni.
boyun normal bence benim bir arkadaşım var boyu 1.78 o dahi topuklu giyiyor.
yok valla şaka yapıyorsunuz billa şaka yapıyorsunuzsempatiksalakcinni
bende 1.78 ve hemde aşırı yüksek yopuklu giyiyorum evet çok dikkat çekiyor ama güzellikten
kimsede dev gibi olduğumu düşünmüyıor aksine uzun boylu ve uzun bacaklı olduğum için çekici durduğumu söylüyorla
rahatlıkla giy ve salın
benim boyum 1.78
bazen topuklu giyiyorummm gayet de güzel oluyoo
ay bakarmısınız erkeklerin yorumlarına nette buldum
--Küçük olcak, miniminnacık... Kışın kalbim üşüdüğünde cebime koyup ısınmalıyım.
.kısa boylu olsun isterim!!
--kardeşler kızların türkiyede boy ortalaması 1.58 erkeklerde ortalama 1.66 dolayısıyla herkes kısa seviyor ............................saygılar.
--- kadinin uzunu sokakta kisasi yatakta makbuldur)
AYY SİNİR OLDUM YAAA NE BU ERKEKELRDEKİ MİNYON KIZ MERAKI
-----
sen boyunu takıntı yapmışsın kimi uzun sever kimi kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?