topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

güzelim takma böyle seyleri valla giymesini seviyosan giy ne olcakki...benim boyum 1.72 8cm topuk giydimmi oluyo 1.80 sositososito Cok nadir giyerim düz ayakkabi üniversitede olsun disarda olsun hep topuklu vardir ayagimda kizlara yakisiyor bence topuklu cokta hosuma gidiyor acikcasi allahtan sevgilimde 1.89 boyunda ilerdede sorun yasamicam yani giyerken...bosver gencken tadini cikar ben bu boyla gururla giyiyorsam sende haydi haydi giyersin canim

hep farklı açılardan bakılmış konuya, bende farklı bir açıdan bakim kendin söylemişsin zaten canım hep babet giyermişsin o yüzden çevren seni öyle görmeye alışmış olduğu için topuklu giyince onların gözüne farklı görünmüşsün demekki, uzun görmüşer alışmadıkları içinde sana baskı yapmışlar. senin boyun normal benimde boyum 1,65 bende hep babet giyerim özel günlerde topuklu giydiğim zaman ne olmuş sana derler bu alışılmadık bir durum olduğu için farklı görünüyor göze. boyun kısa değil uzunda değil normal boydayız. biri kısa boylusun demiş. kısa boylu tabirini ben genelde 1,55 1,50 lere söylerim yani ne kısası eğer 1,65 kısaysa türkiyede en çok kısa boylular yaşıyor demektir.

konuyu açan arkadaş kısa boylu olmaya özeniyor,hatta biri bana kısa desin diye konu açtığı için kısasın deniyor..Maksat gönlü olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…