topuklu ayakkabı ve 165 boyum :(:(

1.80 olmak da zor cnm yaa üzerine göre kıyafet bulmakta zorlanır insan hele bir de inceysen.36 38 kıyafetler hep kısa gelir

estafurullah,dayın espiri yapıyordur. sıçan gibi olmaktan iyidir dayıcım dersin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 henüz öğenci olacak yaştasın..

Önceki mesajımın "Senden birazcık kısa, çok değil" kısmına bir göz kırpma işareti yapmış olmam lazımdı çünkü kısa olduğumu ima ediyodum canım. Yanlış anlaşılmasın. Ama Allah böyle nasip etmiş napalım,çok şükür sağlıklıyız.Rabbim başka dert keder vermesin, benden çok daha kısaları da var diyip barışmaya çalışıyorum...Daha önce de demiştim,birden çok uzun topuklu giydiysen bu rahatsız etmiştir seni. Zamanla alışırsın,nce kısa topuklulardan başla giymeye.

şükret şükret benden ibret albol bol giy topukluyu

ilk 10'cm topuk giydigimde kendimi o kadar havali ve guzel hissetmistimki 169 arti 10 cm topuk
ettimi 179..
sen 165 boyundasin bir kac cm topukla kendini uzun saniyorsun cok komik inanki
175 olsan bile cok uzun sayilmazsin
selvi boylu 175'den baslar hic kendini uzunum diye inandirma
tartisilmayacak bir boy senin ki ne kisa ne uzun
ya ailen ciddi anlamda cok kisalar ve seni uzun goruyorlar
yada sende bir sorun var bilemiyecem artik..
170'den kisa erkeklerde kisa erkek sayilir bunuda soyleyimde :)
arti bir genc kiza "at gibi karisin" denilecegini hic sanmiyorum
heleki dayin sana oyle bir sey nasil der?

benim boyum 1.73 ve öğrenciyken babam hiç giydirmiyodu bana topuklu ( o yüzden pek alışkın diildim... bide boyu benden kısa birine aşık oldum. şu an eşim :))) eşim benden kısa kayınpederim ondan kısa kaynanam ondan daha kısa görümcem daha daha kısa.... die gidiyo.... yani şuan sülalelerindeki en uzun benim üstelik BABETLE!!! ilk zamanlar biraz zorlandım hatta kaynanam kızdı bana topuklu giyme kocandan uzun oluosun die.... ama aştım kenidimi giyiyorum valla hemde 10 cm....kim ne derse desin ... ohhhhhhhhhh canıma değsin... yaşasın topuklar....:)

valla boyum 1.70 ve ben topuklu giyebileceğim her tarzın altına giyiyorum ve genelde topukları 10 cm benim erkek arkadasım çok uzun 1.90 boyunda giyince bile yetişemiyorum oda bana dikkat cekiyorum diye giyme diyo ama topuklu giyip mankenler gibi ortada dolasmakda bana ii geliyo bayanssulusmile

evet çoğu 150..dayım espirilidir hepimize takılır oo bu ne ki gayette der valla dayım sonuçta espiri yapıyor
ya en kötüsüde kocadan uzun olmak die düşünüorum ama sen aşmışsın ne güzel..kaynanan kızdı demek vay be..işte banada annem kızıo bakıomda erkeklerle aynı boydasın dio..zaten türk erkekleride genelde170 175 boylarında

allahım herkez giyiyormuş yaa ne boylarla hemde..ya gerçekten giysemmi ki ya cesaret gelio yine
estafurullah,dayın espiri yapıyordur. sıçan gibi olmaktan iyidir dayıcım dersin aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3 henüz öğenci olacak yaştasın..

tabiki espiri yapıyor canım dayım bize böle çok isim abim gibidir canım o benim takar yok bişey demiom gülüoz öle geçioz

valla gülsemmi ağlasammı bilemedim.sacma bir konu bence senın ne gıydıgıne kım ne karısır ıster topuklu ıster babet.2 cm topukla uzun hıssedıyorsan kensını bız deviz o zaman.2 3 cm topugada agrıca topuk denılıyorsa oda ayrı bır mevzu.boyum 1.69 gıyıyorum 9 10 cm topugu oluyorum 1.78 falan.boya bu kadar takılma derım ınsanı bazen kısa gosterende kıyafer oluyor uzun bır badı gıy kalcalarında dar paca bır pontolon gıy altına ister babet ıster topuklu gıt mukemmel olursun.takılma boyle seylere mılletın ne derdıne var senın derdıne bak bıde

karışıyorlar işte hiç de saçma değil
kimse kimseye karışmıyrsa bi tuhaflık vardır ..sana hiç mi karışmıyorlar da konuyu saçma buluyosun

bana kımse karsımıyor bende bir tuhaflık var o zaman aksam anneme soruyum bana neden karısmıyorsun dıye bana dıyecegı cevap karısmam gereken bır yerınmı var yanı bende bır problem yok ne yaptıgı bılen bır ınsanım ayrıca ne gıydıgıme kım ne karısır kafam eser topuklu kafam eser terlık gıyerım cocuk degılım ya .ister 1.50 boyum olsun kımsede benım dıs gorunusumu yadırgıyamaz kımsenın hakkı degıl bu.

sarıbomba sen hala bunu mu tartışıyorsun.başka derdin yok demek ne güzel.......

ayel sende beni mi takip ediyorsun hala halbuki diğer başlıkta diyeceğini demiştin artık benimle ilgili yorum yapmayacağını düşünmüştüm....ama iyi bak ki ben uzatmyıyorum konuyu insanlar yorum yapıyor ben cevap veriyorum..bir tek benim yazdıklarımı görme istersen

bende 1.66yım standart yani türkiye rakamlarına göre ne uzun ne kısa uzundao lsam takılmazdım kısada olsam ben rahat die düz ayakkabı giyerim hep tıopuklu giyemem ayagım ameliyatlı zaten boşver kuzum takılma böyle şeylere kendini neyle rahat hissediyosan onu giy çıkgez uzunsan uzunsun kısaysan kısa kime ne boşlver milletin ne dedigini

yani bakıyorumda 1.65 olanlara uzun degiller ya eger onlar uzunsa 1.80 boyunda olan kadınlar dev oluyor:) mankenlerin hepsi 1.70 in uzerinede boyu olanlar ve nedense hepde mankenler begeniliyor demekki kadının boyu uzun olması gusel birsey..senin boyun bence orta ne kısa ne uzun tr standlarındasın iste daha ne istiyon 1.50 olmak falanmı:)

1.65 çok uzun değilki . gayet normal. diğer başlığı gören 2 metresin sanacak.
benim de boyum 168 topuklu giyebiliyorum.göze batmıyo.
sende rahatça giyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…