- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi yellowbomb
-
merhaba yorum için teşekkürler...sizce uzun boyun ne gibi bir avantajı var bana yazarmısınız amaç boyumu sevebilmek ...
Kişiden kişiye değişir insan kendiyle barışık yaşamalı tabi ama bence normal bir boyun var ve normal bir boya sahip olman demek en basitinden yaşıtlarının,arkadaşlarının yanında daha küçük gösterip kendini kötü hissetmenden çok çok iyidir emin ol.Daha ayrıntılı yazmak isterdim ama boyumla anca barışıyorum yerimseniben
kızlar benim için bunu yaparmısınız lütfennnnnnnnn yüzünüzü tamamen karalayın pc de bu sorun olursa
kızlar yaaa çok istiyorum topuklu giymek ama boyum 165 uzunum yani topukluyu giyincede bayağa uzun oluyorum off sizce aldırış etmeden giymeilimiyim yaa çok utanıyorum giyince herkez uzunluğumdan dolayı bana bakıyor sanıyorum ama okadar seksi şık bir görüntü oluyorki ...bayılıyorum yaa hep babet giymek zorundayım ozaman anca normal boyda hissediyorum kendimi ama topuklu giyince dev gibi hissediyorum içim gidior giyemediğim içinde ya bana fikir verin nolur aldırış etmeyeyimmi ha buarada annem dioki sen topuklu giyince bakıom da etrafa sana göre adam yok dio kafamçokkarışt...giyme dio annem teyzemlerde dedi geçende yok giyme zaten uzunsun dediler ı hem erkeklerde minyon tipli kadınlara bayılırmış ben itici gelirmiyim sizce diğer erkekler asla umramda değil gerçi sevdiğim umrumda onun boyuda 175 anca vardır 170 de olabilir tam bilmiom ya bana bi akıl lütfennnnnn:mymeka:
tatlım uzun boylu olmak demek yaşıtlarından büyük görünmek demek değildir..1.80 im ve kendimden küçüklerden bile çok daha genç duruyorum..Herkes kendisi ile barışık olmalı..
konu sahibi arkadaş, sen gerçekten1,65 isen Türkiye standartlarına göre orta boylusun,hatta bana göre kısa boylu bile sayılırsın..ben 1.80 im.
Öyle aşırı uzun olup komplekse gireceğin bir boy değil 1.65 boy...
ya beni görsen gerçektende uzunmuş ama nasıl olurda 165 dersin çok tuhaf ama bu böle...sırık bile diyorlar ya iyice komplekse soktular artık...işte bende bu sorunu aşabilmek için sırf bu konuyu açtım....
kızlar benim için bunu yaparmısınız lütfennnnnnnnn yüzünüzü tamamen karalayın pc de bu sorun olursa
Kişiden kişiye değişir insan kendiyle barışık yaşamalı tabi ama bence normal bir boyun var ve normal bir boya sahip olman demek en basitinden yaşıtlarının,arkadaşlarının yanında daha küçük gösterip kendini kötü hissetmenden çok çok iyidir emin ol.Daha ayrıntılı yazmak isterdim ama boyumla anca barışıyorum yerimseniben
1 65 uzun değilki benimde oralarda kısayım bence
tatlım uzun boylu olmak demek yaşıtlarından büyük görünmek demek değildir..1.80 im ve kendimden küçüklerden bile çok daha genç duruyorum..Herkes kendisi ile barışık olmalı..
konu sahibi arkadaş, sen gerçekten1,65 isen Türkiye standartlarına göre orta boylusun,hatta bana göre kısa boylu bile sayılırsın..ben 1.80 im.
Öyle aşırı uzun olup komplekse gireceğin bir boy değil 1.65 boy...
1.69 um ve topuklu ayakkabı vazgeçilmezim uzun ol yani ne var bunda bayanssulusmile
bence sen koy bir resmini de bakalım gerçekten çook uzunmuymuşsun...
kilom yok yaa normalim hatta bayağa kilo verdim buara ozaman sen 175 olursun topukluyla ne özgüvenizin varya negüzelcanım 165 boy uzun değil ki.. normal boy.. ben 166 yım ve çevremdeki bayanların boy ortalaması 160 ın altında olmasına rağmen kendimi uzun hissetmiyorum... boyun 170-175 olur hadi uzunum dersin... benim ayakkabılarımın topuğu en kısa 7 cm dir... ve ben gayet mutluyum... bastığım yeri titretiyorum...sempatiksalakcinni
ama bence topuklu ayakkabbının yakışması boydan çok kiloyla alakalı.. çok aşırı kilon our ozaman yakışmaz... kilon normalse dert etmeden giyebilirsin... ben asla vazgeçemem topukludan...
mşallah canım... hiç 180 duymamıştım...
evet çok uzun ya
sanırım senin çevrendekilerin boy ortalaması düşük...:uhm:
gerçektende öle hatta en uzunları benim diebilirm ıy
edit olsa ben koyardım ama edit yok malesef...:1no2:
malesef canım
aaaaaa 180 mi valla allah yardım etsin sana topuklu giyiyomusun
canım senin boyun kısamı da anca barşıon boyunla kaç canım ya
Senden birazcık kısa canım,çok değil.Bence sorun etme bunu artık kendine.Hani sana takıldıklarını sylüyorsun ya sen kafaya takarsan ve bunu da karşındaki insanlara belli edersen daha da çok takılırlar,o yüzden kimseyi umursama,sen kendinle barışıp kendine güvenirsen kimse bir şey diyemez.Bir şey dediklerinde sen de gül böylece istediklerini yapamamış olurlar. Yine sylüyorum boyun normal,takma kafana artık.
Neden Allah yardım etsin ?çok memnunum ve gurur duyuyorum boyumla..bir çok insanın özendiği bir boydayım..en azından çevremde öyle..evet,topuklu da giyiyorum sositososito eşimle çok hoş görünüyoruz :asigim:
Etrafımda uzun boylular da var orta boylular da kısa boylular da.. Ama boy meselesini gündeme getiren yok şükür..
bence Allah sana yardım etsin tatlım,1.65 boyunu uzun sanıp kafana takıp kompleks yapıyorsun..kaydirigubbakcemile3
ben olsam senin yerine sana laf atıp üzenlerin inadına topuklu giyer çekemeyenleri iyice çatlatırdım..olumunekankayizsmile
telaşlı yazını okudum sandimki boyun 190 falan.. bu ne şimdi yaa..165 sin ve kendini uzun sanıyorsun.. rahat ol kesinlikle uzun boylu değilsin..
canım senin boyun kısamı da anca barşıon boyunla kaç canım ya
Senden birazcık kısa canım,çok değil.Bence sorun etme bunu artık kendine.Hani sana takıldıklarını sylüyorsun ya sen kafaya takarsan ve bunu da karşındaki insanlara belli edersen daha da çok takılırlar,o yüzden kimseyi umursama,sen kendinle barışıp kendine güvenirsen kimse bir şey diyemez.Bir şey dediklerinde sen de gül böylece istediklerini yapamamış olurlar. Yine sylüyorum boyun normal,takma kafana artık.
canım aslında dediğin gibi ben ay çok uzun oldum diyom onlarında ozaman ilgisini çekio uzun göründüğüm dememek mi lazım ki..senin boyun benden azcık kısa ve kısa boy kompleksinden yeni kurtuldun öylemi ayy çok şaşırdım gerçekten kısamıyım ya oleyy:lepi: ya bana şaşırmayın lütfen lütfen..gerçekten biri bana boyu kısa dese peşimden vallahi bir hoşuma gidior yemin ederim
peki yellowbomb yaş kaç senin.. belki de ailen yaşından dolayı diyodur...
yok güzelim keşke öle olsa yaş 20:uhm:
küçükmüşsün daha..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?