Topuklu ayakkabı..

güzelmiş ayakkabıların silenzio =) yalnız önü açık, hafiften parmakların göründüğü ayakkabılar daha şık duruyor bence

Son düzenleme:
güzelmiş ayakkabıların silenzio =) yalnız önü açık, hafiften parmakların göründüğü ayakkabılar daha şık duruyor bence

o dediğinin kırmızısını kremi veya uçuk pembe renklerini beyendim birini alıcam günlük giymek için
bende çok seviyorum o ayakkabıları:)
teşekkür ederim:)

Ayakkabılarını ayağına göre yaptır canım çok da pahalı olmuyor hatta piyasada hazır giyimdekinden daha ucuza bile geldiği oluyor. Ayağına göre yapılmış ayakkabıyla halı sahada maça bile çıkarsın topuğu kaç pont olursa olsun.

Benim asıl merak ettiğim mülakat işi ne oldu ? :) Çünkü ben de 1inde girmiştim orda mülakata. Kaç kelime yazdın ? :)

Tahmin etmiştim alacağım cevabı. Allah onları bildiği gibi yapsın. Her kurumda torpil var ama bu kadar gözümüze sokulmazdı. Ben imla kurallarına uyarak 63 kelime yazmıştım canım. Ama yedeğe kaldım.

mantar dolgu topuk al canım düz kadar rahat topuklu kadar şık olur :)

Tavsiye çok yerinde ama biraz geç kalınmış sanki. :) Arkadaş mülakata girmiş, hatta büyük ihtimalle şu an o ayakkabılara para harcadığına pişmandır. :) Kendi adıma konuşuyorum, ben de manken gibi gitmiştim topuklularla falan ama çok fena aldım boyumun ölçüsünü. Gerçi içeri girdiğim andan itibaren hakim amcalardan birisi çok dikkatli bir şekilde inceliyordu kıyafeti, ayakkabıyı, saçı yüzü vs. Çok umutlanmıştım güzelim bugün diye ama başka şeyler de gerekiyormuş.

aynen yaa!!
Bide listeleride kaldırdılar bi gün önceden iyce belli ettiler artık.
30 yazanlar girmiş ya hayret bişiy..
büyük ihtimalle kpss de 70 filandı.
bizede 10-20 vermişler galiba:)
o kadar mı düşüktük yani

KPSS puanım da yüksekti ya 50 falan verseler asilden girerdim. Bir de mülakatta kazık kazık sorular sordular şansıma hepsini bildim, hatta başsavcı aferin güzel kızım demişti. Çok umutlanmıştım ama yemem artık bu kızım diye hitap etmeleri falan. Yüksek belli eteğim, şık gömleğim ve topuklu rugan ayakkabılarımla başka kurumlara yelken açıyorum En azından resmi kıyafetlerim oldu benim de

Hele ben abartmıyorum takım elbise ve ayakkabıları 500tl gitti.!
salak gibi o kadar güzel güzel gittim..
sonuca bak..
Ama ben BİMER'e dilekçemi gönderdim sende gönder

Bende hiç alışık değilimdir resmi giyinmeye dimi en azından kıyafetlerimiz oldu
Ahh ahh..ne hayaller kurmuştum
Adliyelerin alımlarına artık

Evet ben de onu düşünüyorum. Twitterdan adalet bakanına cumhurbaşkanına falan ulaştım ama bimerden dilekçe yazmadım henüz. Dilekçene ne yazdın. Özelden mesaj atar mısın işgal etmeyelim burayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…