güzelmiş ayakkabıların silenzio =) yalnız önü açık, hafiften parmakların göründüğü ayakkabılar daha şık duruyor bence
Benim asıl merak ettiğim mülakat işi ne oldu ? :) Çünkü ben de 1inde girmiştim orda mülakata. Kaç kelime yazdın ? :)
mantar dolgu topuk al canım düz kadar rahat topuklu kadar şık olur :)
Tahmin etmiştim alacağım cevabı. Allah onları bildiği gibi yapsın. Her kurumda torpil var ama bu kadar gözümüze sokulmazdı. Ben imla kurallarına uyarak 63 kelime yazmıştım canım. Ama yedeğe kaldım.
Tavsiye çok yerinde ama biraz geç kalınmış sanki. :) Arkadaş mülakata girmiş, hatta büyük ihtimalle şu an o ayakkabılara para harcadığına pişmandır. :) Kendi adıma konuşuyorum, ben de manken gibi gitmiştim topuklularla falan ama çok fena aldım boyumun ölçüsünü.Gerçi içeri girdiğim andan itibaren hakim amcalardan birisi çok dikkatli bir şekilde inceliyordu kıyafeti, ayakkabıyı, saçı yüzü vs. Çok umutlanmıştım güzelim bugün diye ama başka şeyler de gerekiyormuş.
KPSS puanım da yüksekti ya 50 falan verseler asilden girerdim. Bir de mülakatta kazık kazık sorular sordular şansıma hepsini bildim, hatta başsavcı aferin güzel kızım demişti.Çok umutlanmıştım ama yemem artık bu kızım diye hitap etmeleri falan. Yüksek belli eteğim, şık gömleğim ve topuklu rugan ayakkabılarımla başka kurumlara yelken açıyorum En azından resmi kıyafetlerim oldu benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?