Topuklu ayakkabı..

hem prezentabl hem de trendy gorunmek istiyorsan maskülen ayakkabılar çok moda...
onlardan alabilirsin, cok hoş duruyorlar

Son düzenleme:
Hiç babet giymedim ben.Fakat başkalarının ayağında hoş buluyorum.Çünkü çeşit çeşitler.Spor olanı da var klasik olanı da.Ben illa klasik bir kıyafetinizin altına uyan babet bulabileceğinizi düşünüyorum.Uyumlu olduktan sonrada zaten göze batmaz.Ama bir arkadaşın dediği gibi minik topuklu ayakkabılarda deneyebilirsiniz.Ama garip garip yürümektense şık bir babet kesinlikle doğru tercih bence. =)​

sende mi topukluyla rahat yürüyenlerdensin allah vergisi bi yetenek ya:2:
aynen çok garip yürüyorum ben bi topuklu bide babet alıyım yarın..
hiç olmadı giyemezsem topukluya bakar bakar hasret gderirim
ona göre karar veriyim en iyisi

çok zahmetli iş şu topnuklar hakkettennn

benim eşim öğretiodu bana dizlerini kır hafif yaylan yawaş yawaş yürü dik bas vb

giye giye ayaklarda alışıo sanırımmm

yapıcak bişey olmayınca çekiolar işte zawallı ayacıklarımız

asfaltta çıplak ayakla yürümek iyimiş diye bi moda çıksa bari
hemen uyum sağlarım valla o modaya iyi hadi canım sen öğrenmişsin darısı başıma da pek umutlu değilim

Arkadaşım bende topuklu giyinemeyenlerdenim yani boyum da uzun o yüzden de tercih etmiyorum yoksa seviyorum. Babet giyebilirsin dedikleri gibi açık düz taban sandalet tarzı ayakkabılar da hoş duruyor. Ayrıca ayakların topukluda rahatsız oluyorsa ayakkabı içine yerleştirilen jeller var işte parmaklar için taban için ya da ayağın arkadan vuruyorsa orası için. Gayet de rahat eder ayakların emin ol

teşekkür ederim canım fikirlerin için.
evet benim boyumda uzun orda da dezavantaj bence çok yksek topuk kötü duruyoda hafif topuklu bile giyemiyorum ben babete tamahedicem artık napalım :):)

asfaltta çıplak ayakla yürümek iyimiş diye bi moda çıksa bari
hemen uyum sağlarım valla o modaya iyi hadi canım sen öğrenmişsin darısı başıma da pek umutlu değilim

ben asıl onu başaramıorum nerde cam kırıgı taş benim ayağımın içinde oluoooo...

gecen evden cıkıoruzz eşim kadınların işi rahat efir efir etekler biz sıkışıoruz şu kotların içine dedi
elimdeki topuklu ayakkabıları göstermem yetti ne çektiğimi gayet iyi anladı

dolgu topuk ayakkabilari dene cok rahat babetten farki yok bence

Bence çok resmi çok şık babetler var, illaki topuklu ayakkabı giymeniz gerekmiyor bence. Hem iş görüşmelerinde rahat olmanız, kendinize güvenmeniz çok önemli. Her an acaba düşermiyim, acaba nasıl yürüyorum diye düşünürseniz görüşmeye odaklanamazsınız. Görünüş önemlidir ama kendinize güvenmeniz yanında hiç bir şeydir.

ay kızlar babet alcam diyip duruyodum ama dayanamadım ya acırsa acısın yüksek topuklu bişiy aldım mikemmel..
hemde gayet güzel yürüyorum bunlarlaaa..
bayıldım bayıldım..siyah düz topuklu..takım elbiseyide giyince ay çok güzel oldum beee..
maşallah bana saçlarımıda dağınık bişiyler yapıcam kılık kıyafetten geçerim ben kesin sanırım heralde innşallaaahhh
dualarınızı eksik etmeyin bu kadar emeğime deysin artık

bnane resim isterizzzzz

ne zaman canım senin görüşmen?
çok kafaya takıyosun gibi geliyo bana
inşallah istediğin gibi sonuçlanır
:13:

dolgu topuk giyersin canım düzden hiç farkı yok
ama şık ve hoş modeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…