çok az topuğu olan ayakkabılar oluyor onlardan giysen? ya da dolgu topuk rahat oluyor.. onlarla da yürüyemez misin? ben de hiç yüksek topuklu giyemiyorum ama bunlarla biraz olsun yürüyebiliyorum :78:
Babet giydiğin için seni eleyeceklerini sanmıyorum :9
Ben de giyemem topuklu ayakkabı. İşe başlayıncaya kadar babet bile giymedimhayatım spor ayakkabı ve converse ile geçti
Şimdi çalıştığım için spor ayakkabı çok spor kaçıyorbebet giyiyorum ama rahat olanından
Şık bir babet giyebilirsin.
hımm sanırım haber gelmiş çok sevindim canım.. hafif topuklu babetler var yine cok hafif topuklu ayakkabılar var incide fln bulabilirsin. bende gittiğim mülakatlara ya dolgu topuk ile yada babet ile gidiyorum, oda alısveris yaparken onları begendigim içingiymezsen hiç alışamazsın ama onuda bil, birde iyi markaların yumusak derili ürünlerini tercih et. içine yara bandı yapıştırmakta işe yarayan bir yöntem.. kıyafetini mutlaka siyah veya kahverengi düz renkler tercih et.. koton da çok güzel keten etek ceketler var. içine bir body ile kurtarırsın, ceketleride yarım kollu tam bu havalık
kesinlikle babet olur derim, zaten yeterince gerilcen, bi de ayakların seni germesin
komik bi şekilde yürümende pek iyi izlenim oluşturmaz tabii
bu konuda rutininden şaşma derim
Ahh ah şu topuklu ayakkabılar banada dert
ama şimdi platform topuklu ayakkabılar var ve inan çok rahat hiç denedinmi ?
ben bile yürüyebiliyosam herkes yürür diye düşünüyorum :)
denedim canım denedim..hatta ondanda var çntamla ikisi takım..
giyerim diye aldım çok acıtıyo..
yani yürümek ayrı dert acıtması ayrı dert benim için..
Eğer bir şekilde yürürüm onunla diyorsan kalıba ver ayakkabını canım arkasını dövüyorlar yumuşuyor ozaman oda olmadı içini gazeteyle doldurup buzluğa at.
Yada ayakkabı vurmalarına karşı slikonlar falan var onlara bir bak.
Hiçbir şekilde olmuyorsa gayet şık babetler var dert etme canım
çok teşekkür ederim canım.yarın bi soriyim o silikonu.
dediğin gibi olmadı babet bakcam artık napiyim ya ayaklarımı düşünüceme mülakatta en iyisi babet olur..
aynen canım ya mülakattaki kişilerin karşısında bi dakka ben ayakkabıları bi çıkareyim demiyimde
acıdan acaip komik oluyo yürümem zaten yada ben öyle hissediyorum
yok canım doğru hissedyosun, topuklu giymeye alışık olmayanlar çok komik yürüyo ya, örnek ben
e napalım artık yüksek topuklularla rahat rahat yürüynlere bakıp bakıp iç geçircez
aman boşver canım topuklu ayak kemiklerine ve omurga sağlığına zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?