Topuklu giymek zorunda olmak:(

newlife10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2014
121
21
Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?:KK43: bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..

Enee bu benim giz. Ben de topuklu giyerim, ama memnunum durumdan. Benim boyum da 1.57 napalim, Allah bizi boyle yaratmış. Küçükken kafama çok takardim simdi umrumda değil.

Canım kendini nasıl guzel, nasıl rahat ve iyi hissediyorsan oyle yap, zira bak giyince boyun uzun oluyor biraz daha ama konforundan ödün vermiş oluyosun.

Meraba boyum 150 malesef.bu yüzden okula giderken ve ya dışarı çıkarken çoğunlukla topuklu ayakkabı giyiyorum.yaklaşık 7-8 cm felan.ama topuklu ayakkabı beni çok yoruyor.yürümek gezmek işkence gibi.1 aydır belim sırtım ağrıyor.topuklu giyen herkeste oluyomu bu durum ya?:KK43: bıktım artık giymekten.valla bi 6-7 cm daha uzun olsam hiç giymem, hep düz taban ayakkabı giyerim.ama boy 150 olunca kendimi çok kısa hissediyorum ne yapayım.isyan etmek istemiyorum ama keşke biraz daha uzun olsaydım..
7-8 cm fazla diye biliyorum beş cm daha ideal birde her yere
bazen arabanın içinde yürümek için spor ayakkabı vs. bulunduruyorlar
sende yürürken onu topukluyuda okulda giyebilirsin örneğin

Bu konuyla acayip empati kurdum. Ben de 1.57 yim sanırım ama bazen 156 bazen 159 ölçüyorum:KK45: Topuklu ayakkabı,topuklu spor ayakkabı,topuklu yaz ayakkabısı,topuklu çizme.,Bazen ben de bıkıyorum ama giymekten vazgeçmiyorum.:KK33:

kendinizle barışık olun bence. 150 o kadar da kısa değil ki. zaten türkiye ortalaması böyle. bende 160 ım eşim 183 mesela ama ben hep spor ayakkabısı tarzı seyler giyiyorum çünkü yürüyemiorum hiç topukluyla. eşimin yanında ufacık kalıorum ki ben zayıfım eşim de kalıplı. lütfen kendinizi sevin değer verin. kendinize eziyet etmeyin ya :)

Belinden olmak istemiyorsan çorap giyer gibi topuklu giyme :KK20:
Hem kısa boyun da avantajları var kısa boylular genelde daha çıtı pıtı oldukları için yaşlarını pek göstermezler

Bosveeeer ne tatli hayatin boyunca hep genc goruneceksin iste minyon minyon hic yaslanmazsin
Topuklular icin de alternatif cok tam taban seklinde olanlariyla daha rahat edersin dolgu topuklularla falan

Bende 160 ım bende kendimi kısa olarak görürdüm ve giyerdim ama malesef topuklu ayakkabı güzel görükse de sağlık açısından iyi değil. Komşu kızı hostes bel fıtığı oldu sürekli giymekten, doktor o yüzden olmuştur falan demiş. Ben uzun süre önce bıraktım bu tutkumu. Gene giyiniyorum ama her zaman değil. Bari dolgu topuk falan giyin.

amannnnnnn niye kendine işkence çektiriyosun ki.hiç uğraşamam varsın kısa olayım canım ne var bunda.bence kendinle barışık olmalısın.

Yaa bosversene keyfine bak 150 olsan ne olmasan ne canindan sagligindan degerlimi
ben de bir donem goreve yeni baslamisiz ogretmeniz şik giyinmemiz gerekiyor guya filan ya topuklu giydim. Sonuc mu sirt agrisindan uyuyamadigim geceler daha 30 yasinda olmama ragmen parmak seklinde kabarmis anneanne varisi ve topuklu ayakkabinin sikmasindan dolayi deforme olmus birer ayak serce parmagim var.
benim de boyum kisa keyfine bak.
Sen kendinle barisik olursan inan erkekler bunu sorun yapmiyorlar. Hatta esim topuklu giymemi istemiyor. Spor tarzimi daha cok begeniyor.
Lutfen kendini sev, kendini mutlu etmek icin giydigin zamanlar disinda sakin kisayim diyr topuklu giyme
benim fikrim :)

Amaaan ben de 1.55 im ne olmuş yani :) özel günlerde ya da ne biliim yemeğe vs gideceksem giyerim topuklu ama diğer günler düz taban botlarımla mutlu mutlu yürürüm :KK70: Senden önemli mi tatlım ya boşveer
Böyle botlar var ama ne kadar rahattır bilemem :)

Eklentiler

• 10986091_1582162425363519_2139213658_n.jpg
    10986091_1582162425363519_2139213658_n.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 122
Düğün müğün olmadıkca hiç topuklu giymem boyum 157
Topukludan kastın ince topuklar, stilettolar flnsa boşa eziyet ediyorsun kendine. Topuklu giydiğinde kısa boylu oldugun anlasılmıyormu sanki?
Giyeceksende dolgu topuklar yada düz topuklar giy.

bana gore topuklu ayakkabının markası kalitesi de çok önemli ben topuklu ayakkabı giymeyi çok severim ve en son bir mağazadan iki tane aldım ve inanılmaz rahat hatta biri çivi topuk

kendine barışık ol kimi uzun kimi kısa işte Allah böyle yaratmış boşver be gülüm :)

X