Torun a kıyafet

papatya6005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
196
54
98
35
İstanbul
Kaynananiz kaynataniz çocuğunuz a birseyler alıyor mu yada harçlık veriyor mu altı yaşında kizim var birsey almıyorlar beceremiyolarmis almayi . Ama sadece nedense benim kıza almayi beceremiyorlar yeni torun dogunca çeyrek takmaya dusunebiliyorlar yada yanlarına kalan toruna ayakkabı terlik almayi becerebiliyorlar. .. kızıma çorap almis küçücük topugu yarı yerde bitane daha almış yine aynı yerde... ne bilim tuaf geliyo ..kızımı da çarşıya götürüp çorap alıp gelmesi de ayrı bi tuaf

Kaynananiz kaynataniz çocuğunuz a birseyler alıyor mu yada harçlık veriyor mu altı yaşında kizim var birsey almıyorlar beceremiyolarmis almayi . Ama sadece nedense benim kıza almayi beceremiyorlar yeni torun dogunca çeyrek takmaya dusunebiliyorlar yada yanlarına kalan toruna ayakkabı terlik almayi becerebiliyorlar. .. kızıma çorap almis küçücük topugu yarı yerde bitane daha almış yine aynı yerde... ne bilim tuaf geliyo ..kızımı da çarşıya götürüp çorap alıp gelmesi de ayrı bi tuaf
yanlız değilsin merak etme:KK51:

Benimkiler sağolsunlar çorap da almışlıkları yok. Eee büyüdüler artık. Beklenti de yok. Beklenti olmayınca üzüntü stres de yok. Allah kimseye muhtaç etmesin. :KK68:

Benim annem babam yeğenime alırlar birsürü bişey mesela bazen kalmaya gelir bize bi pantolon bi bluz alırlar ne biliyim arada harçlık verirler en basitinden 1. Sınıfta karne aldı yeni karne harçlığı verdiler. Ama yapmak zorunda degiller kişiden kişiye değişir bu sizinkilerin pek alma istegi yok sanırım o yüzden bence beklenti içinde olma boşver almasınlar.

Ya ne bil kızlar kimsenin bisesi ne kalmadim ama insanda bazen heves ediyo bi pijama takımı da mı alamaz ne biliyim işte çocuğu pazara götürüp bi küçük çorap almasida ayrı bi tuaflik

7 aylik hamileyim...oglum olacak hayirlisiyla.bizim ailede de esimin ailesinde de ilk ve tek torun (esim tek cocuk benim abimlerin de bebegi olmadi) benim kendi ailem yani annem ve abimler nerdeyse bize alacak hicbirsey bırakmadılar..annem odasindan kiyafetlerine abimler arabasindan uyku setleri yatagina kadar herseyi aldılar...bu arada kvler ne yapti? Ozenip bi corap bile getirmedi..zaten bebegi ogrendiklerinde de öyle çok sevinmemislerdi.kv biz cocuk sevgisine yegenlerden doyduk demisti hatta şok olmustum..yegenle torunu bir tutuyo kadin..yani kisaca yapmayan yapmiyo ve yapicak bisey yok..bence evladini sevmeyen torununu da sevmiyo onemsemiyo ki...ben kvmin eşimi sevdigini bile sanmiyorum...

Ne kadan super bir evliligin var kaynanan kaynatan da super kocan da super dikkat et nazar degmesin canim.
Ben burda kocami filan anlatmiyorum canim. Kv mi severim oda beni sever. Yinede sagol. Hep derim kim benim hakkimda ne dusunuyosa allah ona 1000katini versin. Iyi yada kotu

Kendı annemler beşiğini,arabasını,kıyafetını herseyını bızım ıstedıklerımızden aldılar sagolsunlar hala da nerede bısey begenseler alır gelırler,aylık olarak bezımızı,ıslak mendılımızı de alırlar ama gel gelelm kı kaynvalıde tarafının cocuk 10aylık oldu daha bır corabı yok.

Boşver ya almasınlar daha iyi kimseye minnetin olmasın

valla dgum yaptm iki zbin bi 10tl te takım başka birşey yok sözde beşik alcaklardi çocuk yasina girdi hala alcaklar

Aslinda aliyomus halbuki.
Ama tutturamiyormus..
Almaya niyetlenmesi bile guzel degilmjdir?

Back
X