- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 13.452
- 408
- Konu Sahibi greengirll
philly , Allah annene yardım etsin gerçekten
![]()
Bir annen bir bizim akraba demek ki![]()
Böyle olunca da çok üzülüyorum, bizim akrabaya uğramıştım geçen sene, ben kızlarından büyüğüm, yazık kadına bir bardak çay koyan olmuyor, içim elvermedi yapılacak işleri ben yaptım azıcık soluk alsın diye, soluklanmasına bile izin vermediler torunları attılar kucağına, bana daral geldi kadının yaşadıklarından.
Bizimki sizinki kadar kötü değil ama cidden çocuğa sus , dur diyemiyorsun. Anası küsüyor ya, annem 70 yaşında kadın. Denize gidiyorlar anneme su iyi geliyor, en azından kilo veriyor yürüyor yazlıkta, lakin çocuk olduğu için yürüyüşe gidemiyor! Suya girmek istiyor çocuk sahilde oturmak istiyor, kadın sahilde azıcık güneşleneyim diyor, bu sefer ufaklık denize girmek istiyor. Öyle absurd bir hal! Hayır çok da seviyorlar torunu, sorun torun da değil anasında babasında . Evli abim de de durum aynı, tatile geliyorlar bir hafta kalıyorlar, annemin evi savaş alanına dönüyor. Gelin hanım elinde çikolata ekmek, televizyon önüne kakaolu süt taşıyıp , çocuk yediriyor. Annemin koltukları hep çikolata ! Kadın yapma diyemiyor, ama içi gidiyor çünkü kolay alınan şeyler değil bunlar, bu insanlar biriktirmiş almışlar. Laf desen anası babası küsüyor. Arkadas kendi eviniz değil ki burası, çoçuğun sizi parmağının ucunda oynatmasına izin verip, başkasının evinin kurallarını çiğnetiyorsunuz.
Ben bir şey anlamadım bu işten inan.