- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi greengirll
- #161
C ceycey0406
Klavye basinda insanlara ne kolay saldiriyorsunuz boyle... benim kim oldugumu hayatimi bilmeden..hayirdir tanisiyor muyuz ??? Bu ne kin bu ne nefret kustunuz bana ???
hamileyim ve yakinda cocugum dogacak... benim icin boyleleri insallah evlat sahibi olamaz da ne demek !!! Sizi sadece Allaha havale ediyorum, bana ettiginiz bedduayi yasamaniz dilegiyle.. kalbiniz ne kadar da kötü ve nefret dolu..yazik..
Mune yapilan yoruma bu sekilde bedduayla yaklasimca ne oluyor? Bu hakaretten daha kotu birsey degil mi? Bu kisi hakkinda yapilabilecek birsey varsa yapmanizi rica ediyorum.
senin hamile olduğundan haberim yok bu birrr yorumum sana değil genel olarak kayınvalidelere annelere çocuk baktırmakta ısrar edenlere bu da ikiiiii[/QUOTE]
Altta gozukuyor hamile olup olmadigim ki bunu gormeseniz bile alti ustu basit bir konuya yapilmis yorum... benim yorumum uzerinden bana laf yetistirdiniz de ne oldu.. benim uzerimden alinti yaptiginiza gore bana soylemis oluyorsunuz.. ettiginiz beddua bana dokunmayacaktir yaptiginiz cok cirkin.. ne yazdiginiz ortada.. size soylenebilecek cok soz var aslinda da bu forumu daha faydali bilgiler edinmek icin kullaniyorum, ban yemek istemiyorum.