yesmiko Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2014 1.214 1.110 133 37 9 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Halloween #81 Halloween .!.: Merhaba Benim annem ne zaman konusu açılsa torun bakamam ben diyor Hep uzak duruyor bu konulara Su an bekarım okuyorum Kafama takılıyor çalışırsam çocuğum ne olur diye Annesi istemeyenler var mı benim gibi Nasil bi çözüm yolu buldunuz Genişletmek için tıkla... benım de annem bakmam dıyor ona dayanıp cocuk yapmıcam yani bakacak bakıcı parasını kazanıp oyle cocuk yapacaksınız yada çalışmayacaksınız. Konunun annenız ıle alakası yok
Halloween .!.: Merhaba Benim annem ne zaman konusu açılsa torun bakamam ben diyor Hep uzak duruyor bu konulara Su an bekarım okuyorum Kafama takılıyor çalışırsam çocuğum ne olur diye Annesi istemeyenler var mı benim gibi Nasil bi çözüm yolu buldunuz Genişletmek için tıkla... benım de annem bakmam dıyor ona dayanıp cocuk yapmıcam yani bakacak bakıcı parasını kazanıp oyle cocuk yapacaksınız yada çalışmayacaksınız. Konunun annenız ıle alakası yok
evhayalim Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Kasım 2021 918 749 53 16 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Halloween #82 MigiMadid .!.: babanne yokmu? Genişletmek için tıkla... Ortada çocuk yok,ne babaannesi)))