Çok yardımcı oldunuz tesekkurlerdoğmamış çocuğa don biçmek
Açıkçası benim annemin sağlığı pek yerinde değil eee malum yaş da ileri olunca abim evlenmeden önce bile ben sakın anneme çocuk baktirma fikrine girme derdim şimdi kvsi bakiyo. Ben hamileyim yaklaşık 8 hafta sonra meleğim gelecek annem gelecek ama bebeği sadece görmek için gelecek ben bu süreçte calismayacagim.melegim büyüyüp kreşe ya da ana okulu seviyesine gelince çalışmaya baslicam.Merhaba
Benim annem ne zaman konusu açılsa torun bakamam ben diyor
Hep uzak duruyor bu konulara
Su an bekarım okuyorum
Kafama takılıyor çalışırsam çocuğum ne olur diye
Annesi istemeyenler var mı benim gibi
Nasil bi çözüm yolu buldunuz
tebrık ederim bnde bu şekilde dusunuyorum ve kendi cocuguma kendım bakıp kımsenın nazını kaprısını cekmıuorumBekarken bi komşumuz torununa parayla bakıyordu bu konuda annemle tartısmıstık baya çunku annem bende parayla bakarım bedava mı bakıcam vs demıstı.. Hiiiç aklımdan cıkmadı şimdi şehir dışında zaten ama görüştügümüz zaman bana bırakıp 5 dk gıtmezsın bir yere diye sitem ediyor bırakmam tabi.. Sende zamanı gelınce calıssan bile baktırmazsın. Torununa para karsılıgı bakacak bır anneanne yerıne bakıcı kreş vs tercıh ederım
Ben artık annemin tavırlarını gördükçe çocuk sahibi bile olmak istemiyorum gibiBenim annem sinir hastası ilaç kullanan biri ben hiç bakamam edemem demişti ama şimdi çocuğu alıyor uyutuyor salıncakta sallıyor hiç beklemediğimiz hareketlerbelki sizinde bebeğinizi sever
Nasıl böyle düşünebiliyorsunuz?ya şu bakmak zorunda değil diyenleri hiç anlayamıyorum kusura bakmayında. sen anneanne yada babaannesin, o senin torunun. nasıl bakmak zorunda değil. işin vicdanı boyutu var en başta. eli ayağı tutuyorsa, yaşı müsaitse ve akli dengesi yerindeyse bence bakmakla yükümlüler. hiç bir geçerli sebebi yokken sırf keyfiyen benim çocuğuma bakmayan anneanne- babaanne kusura bakmasında, onlarda bakıma yardıma muhtaç olduklarında bende onlara bakmam. biraz katı gelebilirim bu konuda size ama benim düşüncelerim bu yönde.
Parayla hakkıyla bakacaksa çocuğum anneanne sevgisi görsün diye kabul edebilirim belkiBekarken bi komşumuz torununa parayla bakıyordu bu konuda annemle tartısmıstık baya çunku annem bende parayla bakarım bedava mı bakıcam vs demıstı.. Hiiiç aklımdan cıkmadı şimdi şehir dışında zaten ama görüştügümüz zaman bana bırakıp 5 dk gıtmezsın bir yere diye sitem ediyor bırakmam tabi.. Sende zamanı gelınce calıssan bile baktırmazsın. Torununa para karsılıgı bakacak bır anneanne yerıne bakıcı kreş vs tercıh ederım
DimiKadın dürüst davranmış.
Bakıcıya baktırırsın başka çare mi var ayol?
O da doğruİyi de,kadın bakmak zorunda değil ki.Bunca sene size bakmış,büyütmüş.Bir de çocuğunuza mı baksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?