- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Ayıp ettim derken?Engel olmaya çalıştılar ama zaptedemediler ikisinde de pişman olmuş ayıp ettim diye haber yollamış ama bu sefer kabul etmiyorum
Ya Allah aşkına kp sizi dövmeye kalkışsa yine böyle mi düşüneceksiniz ?Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Eşim iyi biri değil zaten bana karşı babasını normal görüyor bir nevi konuşamasaydın karşısında diyor cahillik kayınpeder okumamış cahil eşimde okumuş cahil annesi iyi biri eşim babasına çekmek yerine annesine çekseymiş keşke maalesef oğlumun sağlık nedenleri nedeniyle itekleyerek devam eden bir evlilikAyıp ettim derken?
O an polis çağırıp şikayetçi olmadığınıza dua etmiş.
Eşiniz yüzünüze nasıl bakıyor ya da siz onun yüzüne masıl bakıyorsunuz?
Çünlü ortada iğrenç ötesi bir durum var be hala ısrarla yok torunu nasıl sevecek derdinde bir eş...
Benim kılıma dokunmaya kalkan adamı düşünüyormuşmul eş kişisi.
Hay bu erkeklerin hiçbir zaman adaletli olamayıp, ailesini her şeyin üstünde tutması bitirdi bu toplumu, bitirdi!
Üzüldüm ama evladınıza.Eşim iyi biri değil zaten bana karşı babasını normal görüyor bir nevi konuşamasaydın karşısında diyor cahillik kayınpeder okumamış cahil elimde okumuş cahil maalesef oğlumun sağlık nedenleri nedeniyle itekleyerek devam eden bir evlilik
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
Ya Allah aşkına kp sizi dövmeye kalkışsa yine böyle mi düşüneceksiniz ?
Çocuğu daha önemli olduğu için zaten şiddete eğilimli bir insancıktan uzak tutuyor olabilir mi acaba?Ederdim çünkü çocuğum daha önemli.
Çocuğu daha önemli olduğu için zaten şiddete eğilimli bir insancıktan uzak tutuyor olabilir mi acaba?
Inandim
Inandim
Bekarsınız sanırım büyük konuşmayın oğluma kötü örnek olarak zarar vereceğine ben dedesine götürmeyerek zarar vermeyi tercih ederim en azından annesini o şekilde aşağılanmış olarak görmez kadına değer vermeyen insanlarla ne kadar az görüşse hatta görüşmese o kadar daha iyi anne olunca ne demek istediğimi anlarsınız bana bekarken bunları yaşayacağımı söyleseler yakar yıkardım ama öyle olmuyorEderdim çünkü çocuğum daha önemli.
Sevgi değil mesele.Hanım efendi bu benim düşüncem. Soru sormuş cevapladım. Gelinini sevmiyor olması torununu sevmeyeceği anlamına gelmiyor.
Teşekkür ederim yanlış mı düşünüyorum acaba diye açtım konuyu ama yanlış düşünmüyormuşum sağolun amin olsun duanıza inşallah diyelimÜzüldüm ama evladınıza.
Allah acil şifalar versin.
Eminim dünya tatlısıdır ve muhteşem bir baba ve dedeyi hakediyordur, tabi musmutlu bir anneyi de.
Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten üzüldüm ya...
Siz kp den önce bu kadar şeye ses çıkarmayıp hala torunlarını görsünler diyen kocanızı hayatınızdan çıkarın.Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
Olay bu ise asla görüştürmeyin...Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
Kesinlikle yanlışınız yok, hatta eşiniz de şükretsin.Teşekkür ederim yanlış mı düşünüyorum acaba diye açtım konuyu ama yanlış düşünmüyormuşum sağolun amin olsun duanıza inşallah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?