Torun görme mevzusu...

Engel olmaya çalıştılar ama zaptedemediler ikisinde de pişman olmuş ayıp ettim diye haber yollamış ama bu sefer kabul etmiyorum
Ayıp ettim derken?
O an polis çağırıp şikayetçi olmadığınıza dua etsin.
Eşiniz yüzünüze nasıl bakıyor ya da siz onun yüzüne masıl bakıyorsunuz?
Çünkü ortada iğrenç ötesi bir durum var ve hala ısrarla yok torunu nasıl sevecek derdinde bir eş...
Benim kılıma dokunmaya kalkan adamı düşünüyormuşmuş eş kişisi.
Hay bu erkeklerin hiçbir zaman adaletli olamayıp, ailesini her şeyin üstünde tutması bitirdi bu toplumu, bitirdi!

Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Ya Allah aşkına kp sizi dövmeye kalkışsa yine böyle mi düşüneceksiniz ?

Eşim iyi biri değil zaten bana karşı babasını normal görüyor bir nevi konuşamasaydın karşısında diyor cahillik kayınpeder okumamış cahil eşimde okumuş cahil annesi iyi biri eşim babasına çekmek yerine annesine çekseymiş keşke maalesef oğlumun sağlık nedenleri nedeniyle itekleyerek devam eden bir evlilik

Üzüldüm ama evladınıza.
Allah acil şifalar versin.
Eminim dünya tatlısıdır ve muhteşem bir baba ve dedeyi hakediyordur, tabi musmutlu bir anneyi de.
Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.
Gerçekten üzüldüm ya...

Ederdim çünkü çocuğum daha önemli.

Ederdim çünkü çocuğum daha önemli.
Bekarsınız sanırım büyük konuşmayın oğluma kötü örnek olarak zarar vereceğine ben dedesine götürmeyerek zarar vermeyi tercih ederim en azından annesini o şekilde aşağılanmış olarak görmez kadına değer vermeyen insanlarla ne kadar az görüşse hatta görüşmese o kadar daha iyi anne olunca ne demek istediğimi anlarsınız bana bekarken bunları yaşayacağımı söyleseler yakar yıkardım ama öyle olmuyor

Hanım efendi bu benim düşüncem. Soru sormuş cevapladım. Gelinini sevmiyor olması torununu sevmeyeceği anlamına gelmiyor.
Sevgi değil mesele.
Siz çocuğunuzu dayakçı bir öğretmene emanet edebilir misiniz?
Tabi ki hayır(umarım hayırdır)
Ama o öğretmen diyerek, ne yaparsa yanına kar kalsın der misiniz?
Kan bağı hiçbir şeyi tolere etmez.
Gelinine bunu yapan, ağzı bozuk pis bir adam emin olun kendi çocuklarını da eşini de dövmüştür.
Kadın bile bile zarar görmeye mi yollasın çocuğunu?
Ayrıca doğuran, büyüten anne , yasal olarak ilk sorumlusu anne ise, torun seven adam o anneyi öyle el üstünde tutacak ki, damarında akan gereksiz kan bağına güvenmeyecek torununu görmek için.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim yanlış mı düşünüyorum acaba diye açtım konuyu ama yanlış düşünmüyormuşum sağolun amin olsun duanıza inşallah diyelim

Siz kp den önce bu kadar şeye ses çıkarmayıp hala torunlarını görsünler diyen kocanızı hayatınızdan çıkarın.

Olay bu ise asla görüştürmeyin...

Çocuğa anneyi dövmeyi öğretmesi doğru değil, oğlunuzun aklı erdiğinde de bunu öğütlemeye çalışabilir..

Teşekkür ederim yanlış mı düşünüyorum acaba diye açtım konuyu ama yanlış düşünmüyormuşum sağolun amin olsun duanıza inşallah diyelim
Kesinlikle yanlışınız yok, hatta eşiniz de şükretsin.
Evladınızın sağlığı ile uğraştığınız için ona sabredip, evde koca diye duruyor.
Karısını babasına darp ettiren, evinden kovduran koca.
Ahh taş olsa çatlar da kadınlar çatlayamıyor bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…