Torun görme mevzusu...

Çocuğumu yanında eşim olmadan göndermezdim elbet ama çocuğumu bir aile büyüğünden de mahrum etmezdim. Dediğim gibi bu benim düşüncem. Öğretmen ayrı büyükbaba ayrı. Çocuk sizin istediğinizi yaparsınız ben karışamam ama bu yaştaki çocuğuma bende oluşan nefreti empoze etmemeye özen gösterirdim.

Malesef ülke olarak iki yetişkinin arasında oluşan sorunlara çocukları alet etmeyi çok seviyoruz.

Dediğim gibi çocuk benim değil, BEN olsaydım öyle yapardım. Çocuk sizin olduğuna göre en doğru kararı elbet siz vereceksiniz.

Hanım efendi bu benim düşüncem. Soru sormuş cevapladım. Gelinini sevmiyor olması torununu sevmeyeceği anlamına gelmiyor.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama sevmiyor saygısızlık yapamaz ilkinde pişman diye affettim saygısızlık yapmadım sevmediğim halde ama saygısızlık bana yapıldı yanlışı savunmayın rica ederim zamanında eşine çocuklarına da şiddet uygulamış oğluma da zarar verebilir fiziksel veya psikolojik olarak

Hanım efendi size gidin demiyorum çocuğunuzu da gönderin demiyorum. BEN OLSAM ÖYLE DAVRANIRDIM DİYORUM. Çocuğunuz için en doğru kararı siz vereceksiniz elbette.

İyi akşamlar diliyorum

İki yetişkin arasında sorun olabilir, haklısınız.
Ama bu sorun değil, cana kasttır.
Koskoca bir adamın gücü yetmeyecek bir kadına el kaldırması, küfürler etmesi tam da cana kasttır çünkü dengi değil!
Bunu bir güzel izleyen ve 2 kere olmasına müsade eden koca ve baba denen canlıyla ben çocuğumu evde yalnız dahi bırakmam, bırakın dedeye göndermeyi.
Hanımefendi çıkmazda, oğlunun sağlık sıkıntıları varmış.
Yoksa hem dededen hem de kocadan öyle bir kaçması gerekir ki, mahkeme zoruyla çocuk gösterilir öyle adamlara!

Siz kp den önce bu kadar şeye ses çıkarmayıp hala torunlarını görsünler diyen kocanızı hayatınızdan çıkarın.
İnşallah bir gün o da olacak hepsini birden çıkaracağım hayatımdan hele oğlum biraz daha büyüsün sağlığı tam iyileşmese de düzene otursun o da olacak inşallah

Cevapladım okursunuz

Okudum. Ve yine hayret ettim.

Kendi nefretini empoze etmiyor , nefret aşılanmasini engellemek için gorusturmuyor.

Koca , anne , kim olursa olsun , sopa verse şunu döv dese o kişiyle sırf kan bağı var diye gorusturen anne sorumsuz annedir.

Sizin evladinizin sağlık sorunlarını vardı. Inşallah daha iyidir şimdi kuzucuk

Konunuza gelince de torun gorecek insan once torunun annesine saygılı davranmayı bilecek.

Benim düşüncem bu. İyi akşamlar diliyorum

Konu sahibi ben size hak verdim, görüştürmeyin dedim yukaridaki yorumlarımda...

Ancak burasi forum, farklı fikirler olabilir, zaten konuyu paylaşıp fikir almayı isteme nedeninizde bu değil mi?

Yoksa fikrinizi destekleyen yorumlar duymak mi?

Kendi adıma konusuyorum.Ben göstermezdim,net.Ben yaklaşık iki yıldır babaannesi ve halaları ile görüştürmüyorum.Sebep çocuklarımın ve eşimin hakkını bana saygısızlık ve ahlaksızlık yapan insanlara yedirdiği için.Çocuklarıma da dedim 18 yaşınıza kadar müsadem yoktur,sonra siz bilirsiniz.Eşim ile bir çok kez boşanmanın eşiğinden döndük,birçok kez kavgalarımız oldu.Ama benim kararım kesin görmelerini istiyorsan boşanalım istediğin gibi gösterirsin benim kafamda rahat eder eşim arkamdan ne zaman iş çevirecek diye düşünmekten kurtulurum diye.Kaldı ki üzerime yürüyecek ben de bir ana kuzusuyum,Allah ın yarattığıyım.Kimseye yapmadığım davranışı kimse de bana yapamaz,kim olursa olsun NOKTA

Hanım efendi size gidin demiyorum çocuğunuzu da gönderin demiyorum. BEN OLSAM ÖYLE DAVRANIRDIM DİYORUM. Çocuğunuz için en doğru kararı siz vereceksiniz elbette.

İyi akşamlar diliyorum

Bu kısmı bilmiyordum , bu kadarına da pes diyip geri adım atmak yerine hala ben olsam öyle yapardım diyorsunuz.

Büyük konuşmayın derim ve iyi akşamlar dilerim.

Sizin evladinizin sağlık sorunlarını vardı. Inşallah daha iyidir şimdi kuzucuk

Konunuza gelince de torun gorecek insan once torunun annesine saygılı davranmayı bilecek.
Teşekkür ederim daha iyi hamdolsun eskiye göre ama devam ediyor rahatsızlıkları yeni tedavi yöntemine başlayacağız Dr muzla inşallah fayda eder

Teşekkür ederim daha iyi hamdolsun eskiye göre ama devam ediyor rahatsızlıkları yeni tedavi yöntemine başlayacağız Dr muzla inşallah fayda eder
Inşallah çok çok daha iyi olur ve zamanla iyileşir kuzucuk .
Bize buradan iyilestigini yazacağınız günler nasip olur.

Tabi ki hayır farklı fikirlere saygım var ama ilk yorumda öyle bir cevap yazdıki sorunu tam bilmeden karşı taraf savununca durumu açıklamaya çalıştım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…