- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
Bence bu profilde bir dedeyi tanıyıp görmesine de hiç gerek yok. Bir şey kaybetmez.Torununu göstermemek ne demek? Size yaptığı büyük saygısızlık tamam görüşmeyin. Ama dede-torun ilişkisini zedelemeye hakkınız yok. Çocuğunuza da mı acımıyorsunuz?
İkincisinin nedenini yukarda yazdım birincisi de baba demiyorum sizli bizli konuşuyorum diye güzellikle uyarsaydı ben farkında değildim taktığına ama uyarmak yerine hakaretler küfürler üzerime yürümeler falan yani saçma sapan bir durum anlayacağınız şimdi hiç demiyorum bana öyle davrandığı için cenazesine de gitmem cenazeme de gelmesinKv gelsin görsün tek başına.
Ayrıca kpnin sana bu kadar öfkelenmesinin sebebi nedir? Hemde 2 kez
Hakaret etmeyi bırakın ağzımı açamadım geçirdiğim şoktan ağladım sonra saatlerce kadersizliğimeBence haketmiyor torununu görmeyi falan.bu karakterde biri torununa annesini de kötüler. Ha su var size saygi li davranmayı ogrensin ozur dilesin siz çocuğu nuzla gidin.ama asla siz yanında olmadan isterse 5 yaşına gelsin cocugu gönder meyin. Ama tabi su da var siz de hakaret falan ettiyseniz sizin de özur dilemeniz gerekebilir
Malesefİlişkiler çok kalitesiz
Bilemiyorum nasıl biliyorsanız öyle yapın derim
Oğlumun yanında bana ettiği küfürler hakaretler reva mı peki oğlumu uyardım diye oğlumun eline sopa verip vur annene al oğlum demesi ona böyle kötü örnek olması böyle alıştırmayın oğlumu yaptığınız doğru değil anneye el kaldırmaya alışmasın dedim diye oğlumun yanında üzerime yürümesi kovması doğrumu size böyle davranılsa bu şekilde düşünmeye devam eder miydiniz acaba.
İkincisinin nedenini yukarda yazdım birincisi de baba demiyorum sizli bizli konuşuyorum diye güzellikle uyarsaydı ben farkında değildim taktığına ama uyarmak yerine hakaretler küfürler üzerime yürümeler falan yani saçma sapan bir durum anlayacağınız şimdi hiç demiyorum bana öyle davrandığı için cenazesine de gitmem cenazeme de gelmesin
Alıntıladım nedenlerini iki üyeye yazdığım cevapları tekrar yazmamak için kusura bakmayınKardes forumda dert sahipleri fili tuttugu yerden tarif ettigi icin olaya panoramik bakamiyoruz kp seninle derdi ne dovecek kadar? Esin nasil musaade eder? Sen nasil sineye cekersin? Her ne olduysa hatan kp nin seni dovmesi yanlis otesi. Torun derdine mi dusmus hadsiz sen gitme babasina karisini dovduren adama da gerisini diyemeyecegim. Boyle sagliksiz iliskilerin icinde kalacagina dedesiz kalsin daha iyi.
Engel olmaya çalıştılar ama zaptedemediler ikisinde de pişman olmuş ayıp ettim diye haber yollamış ama bu sefer kabul etmiyorumsiz bunları yaşarken eşiniz neyapıyor .
valideniz yok mu?
bu adama dur diyen sus diyen ayıp diyen yok mu?
Aynı ilde değildim hatta çookk uzaktayım bu sebepten dolayıBöyle bir adamım torununu seveceğine, iyi davranacağına ya da onu özleyebileceğine gram inanmam.
Sakın ola yollamayın çocuğunuzu.
Size bağırıp, küfürler edip evinden kovarkenki sebep, çocuğunuzla alakalı uyarmanızmış.
Ben aynı il sınırı içinde bulunmam, açık söyleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?