• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Torununa elin çocuğu diyen babam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten çok itici bi kelime üstelik ne olursa olsun bir bebek melek için bunu kullanmış olması daha da kötü . Sonucta ne olursa olsun senin torunun olduğunu durumunu değiştirmiyor ama . Saygı yok ne yazık ki .

Ne desem ki bilemedim, yazdım yazdım sildim çok çok şaşırdım. Sizi üzmek istemiyorum, yeterince gerilmişsiniz bebeğinize ve size zarar gelecek bi yorumda bulunup olayı katmerlemek istemem ama sorunuza cevap olacaksa maalesef babanız kötü bir insana benziyor... Sinirle hepimizin ağzından bir şeyler çıkar ancak görünen o ki babanızın bilinçaltı çok çok kirli

Ne desem ki bilemedim, yazdım yazdım sildim çok çok şaşırdım. Sizi üzmek istemiyorum, yeterince gerilmişsiniz bebeğinize ve size zarar gelecek bi yorumda bulunup olayı katmerlemek istemem ama sorunuza cevap olacaksa maalesef babanız kötü bir insana benziyor... Sinirle hepimizin ağzından bir şeyler çıkar ancak görünen o ki babanızın bilinçaltı çok çok kirli
Aynen sizin gibi düşündüm, kişi karşısındakini kendinden bilirmiş, demekki kendi zamanında neler yapmış..

Babanız sizi evde istemiyor belli ki
Keşke anneniz sizin evinize gelse bu adamla lohusa halinizle çok üzülürsünüz diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı.

Son düzenleme:
Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Evet kötü biri

Aynen sizin gibi düşündüm, kişi karşısındakini kendinden bilirmiş, demekki kendi zamanında neler yapmış..
Konu sahibi yazık, baba sen varsın bakarsın demiş duymadığı kalmamış sırf rahatı bozulacak diye bi çırpıda dökmüş bilinçaltını... Ne diyelim babayla araya mesafe bu işi paklar gibi maalesef

Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Cevap veriyorum: EVET

bırak iş güç olmayıversin ne minnet ediyorsun dön evine sağlıkla huzurla yap doğumunu.bir lokma suyu içilecek adam değil baban

Benim babam kötü biri mi diye sormuşsunuz bilemem, sizce iyi biri mi? Çocukluğunuzdan beri mi böyleydi size karşı, yoksa evlenince mi başladı? Eşinizle arası nasıldır? Durduk yere mi bu kadar terbiyesiz sevgisiz oldu babanız yoksa aranızda büyük kavgalar problemler mi oldu da böyle nefret dolu size karşı? Mecburen o evde durmaya devam edeceksiniz sanırım zor bir durum olsa gerek sizin için . Size bunlar söylenirken anneniz ne yapıyor mesela bu arada?

Küfür ne bilmiyorum ancak babaniz burda esinize degil size agir konusmus.

Yani cocugun babasinin kim oldugunu en iyi doguran bilir.

Namus, onur, seref hassasiyeti olan biriyseniz pasa pasa geri dönün evinize, kendi evinizde dogurun.

Ev islerini de esiniz yapsin. Yapamazsa yardimci cagirin.

Ben hazmedemezdim benim icin agir ifadeler ve evet babaniz kotu biri. Hem hamile kizini uzen kalbi kotu biri hem de agzi bozuk

baban esıne kızdıgı ıcın bosbogazlık yapmısda
sen zaten babanı bızde n ıyı tanırsın
benım babam da torun torba sevmez
numara yapar
her hareketını bılırım onun :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X