- 9 Mart 2011
- 12.823
- 12.117
- 498
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
ne beni ne çocuğumu bir daha göremez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileniz pat diye böyle insanlar olmadı dimi. Nasıl biri olduklarini bile bile neden doğum için anne baba yanina gidiyorsunuz. Ben hayatta gitmezdim. İki hamilelik doğum geçirdim annemi de babaminda doğru düzgün hastane geçmişleri yoktur çok ciddi bir sorun olmadığı sürece gitmezler ömürleri boyunca toplasan 10 kere gitmemislerdir bile maddi konuda çok kazanan biri olmadıkları içinde harcamalarında ona göredir evimde basım donse eşim ve ailesi daha ilgili ailemin yapısını bildiğim içinde ne hastaligimda gittim bana bakın diye nede başka birşeyde. Kendime laf soyletmem bile bile gidipte iclenmen darilman da kusura bakma ama saçma hiç gitmemeliydinDoğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Evet babanız kötü biri. Kendi kızı için böyle düşünecek kadar kötü bir. Evinize dönün.Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Neden ailenizin yanindasiniz heleki böyle bir babanin ben babanizin bu huyunu yeni ögrendiginizi zannetmiyorum. Kendi evinize dönun 2 hamilelik yasadim ikisindede tektim agirlastim nedir yahu hamilesiniz hasta degilsiniz babanizda fitneci biri şaka gibi .Doğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Bende anlamiyorum gercekten 2 çocuk dogurdum ikisindede kendi evimde hastaneye kadar tektim...şimdi hamile kalan ya annesini cagirir bir tartışma olur ya ailesine gider sonuc husran . Yaptıklari seylerin sorumlulugunu alabilecek yasta olup mu evlense bazilari.Babaniz cok ayip etmis ben olsam o saatten sonra orda durmam dogumumu da kendi evimde yaparim. Sahi dogumlar neden artik esin yaninda degil de aile evinde yapiliyor? Cidden merak ediyorum elestirmek icin degil. Cevremde de cok goruyorum bu durumu ama ben dogru bulmuyorum.
Halbuki doğada dişiler ve onların dişi çocukları önemlidir. Bir sokak kedisi birden çok kediye bakamayacağı durumda dişi olanını seçer erkekleri terk eder. Elin çocuğu demek siz evin kız çocuğusunuz erkek kanı yabancıdan geliyor demek. Halbuki çocuklar da kan özelliğini anneden alır diye biliyorum. Babanız belki kötü değil ama cahil biri. Orda doğurmazdım ben olsam. İnsan bırak torunu için sokaktan aldığı kediye kızım oğlum diyor. Elin çocuğu ne demekmişDoğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
Yıllar evvel dedemin bir tarlası satılmıştı. Babam 80 gram iki adet bilezik yapmış. Biz üç kardeşiz. Bunu dedi çocukların hanımı doğum yapınca takarız. Bende dedim e niye iki tane ( o zaman lisedeyim) 160 gram sonuçta istese üç adet bilezik de olur. Bana döndü senin çocuğuna kaynanan gil taksin. Senin çocuğun benim kanım mi? Babam kötü mü? Değil. Öyle görmüş. Velhasıl düğünümüz oldu babam bana birşey takmadı bile. Erkek kardeşime 9 bilezik takmıştı. Babam kötü mü? Değil. Burada başkalarının düşüncesi babam bile olsa bu başkası sonuçta. Onu seviyorum ama hayatım hakkında söz sahibi etmeyecek kadar uzağım. Doğum öncesi moral bozmayın. Bebeğiniz gelecek tadını çıkarın. Gerekirse geri dönün. Anneniz gelsin gitsin. Farklı çözümler bulunur yani. Boş yere üzülmeyin. Bizi doğuran anneler bile yeri geliyor el oluyor. Olabilir de. Hayat siz varsaniz anlamlı. İnsanlara anlamlar yüklemek yanlış geliyor bana. Siz kendinize sahip çıkın. Herkes bir yüzü ile yabancıDoğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?
senin yerinde olsam evimden gelmezdimDoğuma bir iki hafta kala ailemin evine geldim. Eşim evimize geri döndü doğuma gelecek. Aslında sorun çıkacağını bildiğim için gelmek istemiyordum ama ağırlaştım kendi işlerimi bile yapamaz durumdayım. Üç gün oldu geleli. Babam üç gündür eşim için şu şekilde konuşuyor. Eve başka kadın getirir şimdi. Seni unutur. Bakıcıyı genç tutma onla bir olur senin k..çına tekmeyi basar. Benim sabrımla oynuyor böyle. Babamın para konusundaki hassasiyetini bildiğim için ben de dedim ki öyle olursa sana gelirim sen bakarsın kızınla torununa. İşte o cümle geldi. Elin ne idüğü belirsiz (küfürlü) çocuğuna ben niye bakayım dedi. Ben delirdim tabi ki. Ortalık savaş alanı. Öyle demek istemedim. Lafın gelişi öyle dedim. O anlamda demedim gibi şeyler söyledi ama kalbim acıyor. Gerçekten hangi amaçla söyledi? Boş boğazlık mı nedir bilmiyorum canım yanıyor. Çok ağladım. Benim babam kötü biri mi?