Elektrikli Mutfak Aletleri Tost Makinası Alacağım Lütfen Yardımm =(

ErKanZ

PoLis'ine Çokk A$ık =))
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
60
0
36
Ankara
Arkadaşlar çeyiz hazırlıkları içinde tazecik gelin adayıyım
Ve eksiklerim yavaş yavaş tamamlanıyor sıradaki eksiğim tost makinası model istiyorum tercih ettiğim bi marka yok ama Korkmaz ürünlerine göz gezdirdim hoşuma gitti kullanan varsa fikirlerini yazabilirmi çok teşekkür ederimmmmm şimdiden yorumlarınız bekliyorummm :130::130::130::130:

bnde korkmaz aldım çeyizime kullanmadım daha ama annem korkmaz ürünlerinden hep memnun sen bilirsin yinede

ben tefalinkini kullanıyorum gayet güzel çok memnunum...

bende korkmazınkilere baktım benimde hoşuma gitti... ama hangi modelini alcama karar veremedim hani öle çok kullancamı zannetmiyorum ama yinede lazım olur diye düşünüyorum bu kararsızlıktan daha bişi alamadım yaa((((((((

bende korkmaz düşünüyorum ..arkadaşım korkmaz a 329 aldı mennun ama tost makinasıı na o kadar paraya vermeye gerek yok diye de düşünüyorum aa bilemedim genede...

ben arçelik aldım canım siyah camlı olandan hangi model tam bilmiyorum ama çok güzel çok memnunum

Ben arzum aldım çeyizime burda metro açılmıştı 60 Tlye düşmüştü ve kendimize tost yaptık denemek için çok güzel yapıyor. 300 tl bana çok geldi ben sürekli tost pişirmeyeceğim ve çalıştığım için zaman benim için önemli o nedenle düdüklü tencereye önem veriyorum 300 küsürü de gözden çıkarırım. Ama insanın bütçesi el veriyorsa neden her şeyi en kalitelisinden olmasın ki. Allah paranıza bereket versin biz de en iyilerini alalım :)

annemler kenwood kullanıyor tostu çok güzel oluyor birde delonghi marka olanı tavsiye eden olmuşştu bana benimde almam lazım tost makinesi ama beyaz eşya alırken hediye ettiriym diyorum

Selam bende çeyizime tost makinası alcam yakında ben bosch almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 658360

evet diğerlerine oranla biraz pahalı aslında ama kaliteli diye aslında korkmazında var aynı bu tarz bi tost makinesi belki onuda düşünebilirim :26:

öncelikle kolaylıklar diliyorum :) bende korkmazın ürünlerıni çok beğeniyorum anneme anneler gününde almştım Korkmaz A328 Tostkolik Tost Makinesini bir yıl oldu cok memnunuz üstelik kulanımı çok rahat ızgara olarakta kulanıyorum nefis balıklar kızartıyorum tercih edebileceğin bir model tavsiye ediyorum :) merakla senin ne tercih edicegini bekliyorum

Yaklaşık 1 hafta önce tost ve waffle yapabile tefalin snack n clean ürününü ykmde indirimden aldım normal fiyatı 200lerde olan makineyi115e aldım eğer aceleniz yoksa ykm indirimlerini takip edin derim...

Bende çeyizime arzumun Ar 225 modeli var ondan satın almak istiyorum

Ürün özellikleri şu şekilde ;

1800 W
4 adet tost yapabilme imkanı
Yiyecek kalınlığına göre ayarlanabilen üst gövde
Geniş yüzeyli, döküm, yapışmaz ısıtıcı plakalar
3 kademeli ısı ayar düğmesi
Termostat ve ikaz ışığı
Isıya dayanıklı ergonomik tutma sapı
Kilitleme mandalı
Dik konumda muhafaza imkanı
Yağ damlama tepsisi ve spatula
Kablo sarma bölümü

Sizce iyi mi yorumlarınızı bekliyorum

arzum AR-240 TOST IZGARA MAKINESİ... bunu almada ne alırsan al.. mutfak duman altı resmen. kaç kez servise gitti kabul etmıyolar bu bole dıolar.. boleyse eğer bu model bende herkesi uyarıyorum duman içinde bir mutfak ve tost sevenlerı soğutuyor kullanımı yuzunden...

1800-2000 Watt yeter. korkmaz 130 tl gibi modelleri çok çok çok güzel değil. modeli güzel olanıda 209 tl
arnica 125 tl olanıda güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…