Total testosteron yüksekliği

tazeevlihephasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
69
7
86
28
Kızlar bugün devlet hastanesinde hormon testi yaptırdım total testosteron 55.90 çıktı e nabızda tabi bu kırmızı tablo yüksek diyor. Ama x hastanesinin Google da sayfasına göre bu hormon aralığı 15-70 yazarken e nabızda 5.8-47.6 ben anlamadım. Diğer tüm değerlerim iyi. Birde çocuk düşünüyoruz diyince amh bakıldı ama sonucu 15 güne çıkarmış. Bu değer yüksek mi normal mi anlamadım siz nasıl yaptınız yaşayanlar vardır illa ki

Benimkide yüksekti ama gebe kalmamda sorun olmadı merak etme bence hamile kalmamda sıkıntı yaratmaz genede doktorun bilir tabi

Benimkide yüksekti ama gebe kalmamda sorun olmadı merak etme bence hamile kalmamda sıkıntı yaratmaz genede doktorun bilir tabi
İnşallah canım teşekkürler bakalım amh kaç çıkacak. Eski kontrollerime baktım mesela orada da referans aralığı farklı ve 60 çıkmışken normal kabul edilmiş çok garip

İnşallah canım teşekkürler bakalım amh kaç çıkacak. Eski kontrollerime baktım mesela orada da referans aralığı farklı ve 60 çıkmışken normal kabul edilmiş çok garip
Bişey degil bence testosteron hormonu total dedgi icin serbest ve total hepsının toplamı 60 dır ayrı ayrı bakmamışlar toplu baktıkları icin öyle yüksek bence

Bişey degil bence testosteron hormonu total dedgi icin serbest ve total hepsının toplamı 60 dır ayrı ayrı bakmamışlar toplu baktıkları icin öyle yüksek bence
Hmm bu yönden düşünmemiştim hiç ama total testosteron referans aralığı diye yazan sayı 5-47 arası bilemiyorum valla ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…