Touch me please... Göğüs büyütücü...

Kızlar fazla araştırmadan gg den aldım ama içime sinmedi pek çünkü adam roc 7 day diye bir selülit kremi satıyor mesela,ortalığı talan ettim böyle bir selülit kremi yok roc'un, mesela şifa market linki vermişsiniz oradada niveanın bir göğüs büyütücü kremi var ama niveadada gerçekte böyle bir krem yok, zaten dikkat ederseniz kutuların üzerine arapça yazmışlar, sanıyorumki bunlar sahte ürünler, inşallah göğüs ürünü orjinaldir,diyeceksinizki göğüslerim büyüsünde sahte olsun ne farkeder,bilemiyorum inşallah ilerde bir zararı dokunmaz, dediğim gibi içime sinmedi pek.Satıcıya mesaj attım haber bekliyorum şu Roc kremin menşei neymiş, neden avrupada amerikada yokda arap yarımadasında var, merak ettim doğrusu :( Neyse bakalım, deneyip göreceğim bende...Bu arada felaket tellalı gibi oldum :(((((((((

bencede yaa hevesımızı kırma:kızgın: ıns bı zararı olmaz ya valla canım bu urun tayland malı bende bılmıyorum sahte degıl dır de kacak olabılır yanı urun sahteye benzemıo dandık degıl gorunumu falan hatta dedıgım gıbı orjınal oldugunu dusunduren uzerınde gumus rengı bı sey var boyle uzerınde de bı adam resmı var valla umarım zararı olmaz :gitme:

bencede yaa hevesımızı kırma:kızgın: ıns bı zararı olmaz ya valla canım bu urun tayland malı bende bılmıyorum sahte degıl dır de kacak olabılır yanı urun sahteye benzemıo dandık degıl gorunumu falan hatta dedıgım gıbı orjınal oldugunu dusunduren uzerınde gumus rengı bı sey var boyle uzerınde de bı adam resmı var valla umarım zararı olmaz :gitme:

ınşallah canım, yani kaş yapalım derken göz çıkartmayalım, zaten kullanacağım eğer seninki gibi böyle kaşıntı yanma falan yaparsa anlayacağımki ürün gerçektir...Şimdi fenomen bu kremide aldığımı okuyunca galiba beni sopa ile kovalayacak, ne yapayım bacım 90 oldu şu an itibari ile ama yine küçük hehehe Bu arada bir sorum var, sen bu ürünü sadece göğüs bölgene mi sürüyorsun yoksa göğüs kaslarının olduğu kısmada sürüyor musun?

Son düzenleme:
İnşallah canım, yani kaş yapalım derken göz çıkartmayalım, zaten kullanacağım eğer seninki gibi böyle kaşıntı yanma falan yaparsa anlayacağımki ürün gerçektir...Şimdi fenomen bu kremide aldığımı okuyunca galiba beni sopa ile kovalayacak, ne yapayım bacım 90 oldu şu an itibari ile ama yine küçük hehehe Bu arada bir sorum var, sen bu ürünü sadece göğüs bölgene mi sürüyorsun yoksa göğüs kaslarının olduğu kısmada sürüyor musun?

valla soyle koltuk altına dogru da suruyorum canım ustler bos benım ust kısma da ucu dısında genısce bı cevreye yedırıyorum 5 dk zaten cabuk emıyo her surmeden once sabunla yıka cnm okyerimseniben

valla soyle koltuk altına dogru da suruyorum canım ustler bos benım ust kısma da ucu dısında genısce bı cevreye yedırıyorum 5 dk zaten cabuk emıyo her surmeden once sabunla yıka cnm okyerimseniben

Tamam canım, zaten sürdükten sonra 2 dakika elle sonrasında masaj kemeri ile masaj yaparım 25 dakika, tabii günde 2 kere yapabilir miyim bilmiyorum ama 1 kere kesin yani...Birde buradan ümitleri kırılan arkadaşlara sesleniyorum, sakın ümidiniz kırılmasın çünkü 27 yaşında ve çok zayıf olmama rağmen benim göğüslerim bile büyüyorsa, herkesin büyür...Önemli olan güzel düşünmek :)

Tamam canım, zaten sürdükten sonra 2 dakika elle sonrasında masaj kemeri ile masaj yaparım 25 dakika, tabii günde 2 kere yapabilir miyim bilmiyorum ama 1 kere kesin yani...Birde buradan ümitleri kırılan arkadaşlara sesleniyorum, sakın ümidiniz kırılmasın çünkü 27 yaşında ve çok zayıf olmama rağmen benim göğüslerim bile büyüyorsa, herkesin büyür...Önemli olan güzel düşünmek :)

canım yanlız duzenlı kullanım sart etkısını gostermesı ıcın aksatmadan gunde ıkı kez mutlaka yap derım ben zaten hemen emıyo vaktını almaz canım ınan cok kolay krem yaga gore yerimseniben bes dakıka elınle yap canım oyle yazıyo sonra 10 dk falanda kemerle yap derım ben fazla kan dolasımının hızlandırmak da zarar olur belkı cunku krem acayıp bu ısı yapıo zaten ıns sahte cıkmaz canım kaydirigubbakcemile5 evet yanma oluyo kasıntı az oluyo agrı baya oluyo bakalım sende nasıl sonuc verecek 90 derken cm mı bedenmı cnm

canım yanlız duzenlı kullanım sart etkısını gostermesı ıcın aksatmadan gunde ıkı kez mutlaka yap derım ben zaten hemen emıyo vaktını almaz canım ınan cok kolay krem yaga gore yerimseniben bes dakıka elınle yap canım oyle yazıyo sonra 10 dk falanda kemerle yap derım ben fazla kan dolasımının hızlandırmak da zarar olur belkı cunku krem acayıp bu ısı yapıo zaten ıns sahte cıkmaz canım kaydirigubbakcemile5 evet yanma oluyo kasıntı az oluyo agrı baya oluyo bakalım sende nasıl sonuc verecek 90 derken cm mı bedenmı cnm

Tavsiyelerine uyacağım, ama 90 beden değil tabiiki cm delikafadulden zaten insaf 90 beden göğsü olan sanırım büyütmeye değil küçültmeye uğraşır, kendimi düşünemiyorum o bedenle heheehe

Tavsiyelerine uyacağım, ama 90 beden değil tabiiki cm delikafadulden zaten insaf 90 beden göğsü olan sanırım büyütmeye değil küçültmeye uğraşır, kendimi düşünemiyorum o bedenle heheehe

ne bılıyım sen fenomen bana kızacak dedın de ee benımkı 91 cm kaydirigubbakcemile3 ama gel gor kı avcumu ancak dolduruyo yanı gercı bu ara artık one dogru da buyuyo yana dogruda yayılıo ıkıncı kutunun sonunu coook merak edıyorum cook hihoyyyt

ne bılıyım sen fenomen bana kızacak dedın de ee benımkı 91 cm kaydirigubbakcemile3 ama gel gor kı avcumu ancak dolduruyo yanı gercı bu ara artık one dogru da buyuyo yana dogruda yayılıo ıkıncı kutunun sonunu coook merak edıyorum cook hihoyyyt

:) Benimde omuzlar geniş arada kayboluyor :( Yanlara doğru genişlemesi iyi yakında ortadaki çizgininde belirginleşmeye başladığını göreceksin zaten, elini koyduğunda anlaşılacak kadar derinleşmeye başlıyor.Ben şu anda hem hap kullanıyorum hemde bahsettiğim şu masaj kemerini, ciddi gelişme var eğer bu kremde işe yararsa muhteşem olacak, kafayı fena taktım canım :) Başladığımda 80 B kullanıyordum artık dar geliyor ve 80C kullanmaya başladım, güzel bir sonuç alıyorum azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz :)

91 cm mi delikafadulden kız sen 0 dan başladın bi de değil mi -tatlicadiarzu- benim hiç bişi yapmadığım ölçüsüü 83 acaba bende mi yağ flan kullansam ki o zaman kocaman olurlar delikafadulden delikafadulden ama yaşım küçük kahretsin senağlama

91 cm mi delikafadulden kız sen 0 dan başladın bi de değil mi -tatlicadiarzu- benim hiç bişi yapmadığım ölçüsüü 83 acaba bende mi yağ flan kullansam ki o zaman kocaman olurlar delikafadulden delikafadulden ama yaşım küçük kahretsin senağlama

Madem yaşın küçük biraz daha bekle canım, bak biz bu yaştan sonra büyüttük :))) Şaka bir yana yaşın kaç bilmiyorum ama gelişme çağındaysan ciddi manada bekle :)

17 ya ufak deilim kaydirigubbakcemile3 zaten nar suyu hurma k.ü.ç flan 1 aydır 2 cm anca büyüdü ama masaj yapmayı unutuyorum hep :sinifsinif:

ya nezcim bu ürünün resmini yollarmısın rica etsem cnm bu urunden ıkı tane varda hangisi bilemedim:((((

İnşallah canım, yani kaş yapalım derken göz çıkartmayalım, zaten kullanacağım eğer seninki gibi böyle kaşıntı yanma falan yaparsa anlayacağımki ürün gerçektir...Şimdi fenomen bu kremide aldığımı okuyunca galiba beni sopa ile kovalayacak, ne yapayım bacım 90 oldu şu an itibari ile ama yine küçük hehehe Bu arada bir sorum var, sen bu ürünü sadece göğüs bölgene mi sürüyorsun yoksa göğüs kaslarının olduğu kısmada sürüyor musun?

walla bildin taşla deil sopaylan kovalıcam seniiiii :kızgın:
anam biz öğrenciyiz bacım öle herşeyi alamıyoz ama üzülüom valla yaaa:gitme:
sen en iyisi kemeri kullan kullan büyüt bide bana yolla ben büyütiyim geri yolliyim sana o zaman kovalamam seni bakvereliniortak :jeyyar:hihoyyyt hatta dua ederim artık:Saruboceq:

googleda touch me please diye arartırdım.nezin verdiği resimli kutu çıktı.ama cilt için diyor.göğüs içn bir şey yazmıyor.kızlar siz nasıl buldunuz bunu

kızarım ben ona kız nezz sanada kızarım bak haa benimkide 89 olmuşş namert onca şeye 1 cm büyüdü daha :mymeka::roflol:

walla bildin taşla deil sopaylan kovalıcam seniiiii :kızgın:
anam biz öğrenciyiz bacım öle herşeyi alamıyoz ama üzülüom valla yaaa:gitme:
sen en iyisi kemeri kullan kullan büyüt bide bana yolla ben büyütiyim geri yolliyim sana o zaman kovalamam seni bakvereliniortak :jeyyar:hihoyyyt hatta dua ederim artık:Saruboceq:

Hahahaha canımsın, bir kemeri senden mi esirgeyeceğim, azıcık daha beklersen yollarım tabii arkadaşım ne olacak :)

Back
X