Touch me please... Göğüs büyütücü...

FEWRİYEcim o nezin kullandığından dilki canım yaa sanırım sahte ürün almışsın sen

canım zaten güwenme her satıcıya profil yorumalrını oku ondan sonra al

Canım ben gg'den daha 2 gün evvel 19.90 a aldım, biraz araştır bulacağından eminim:)

anaammm hemide 20ye almışşş kaç kız SWORD yakalarsam pataklıycam seni :roflol:

hehehe :)))) valla bencede kaÇ bende gelıorm pataklamayaa :)))) bugun ıkı kutu sipariş ettim kızlar toplam 100tl((( gelsinde bakalımm :)

gg den 20 tl ye aldım canım ben 3 gündür kullanıyorum üzerinde made in thailand yazıyor sabunuda var içinde bana orijinal geldi çünkü üzerinde bandrolüde war sahte olduğunu sanmam.şimdilik sadece kremi sürdükten sonra hafif bir yanma hissi oluyor ama azimle kullanmaya devam edeceğim...

albedo siz nasıl buluyorsunuz?.ya ben internet özürlüyüm yada siz çok şanslısınız :sinifsinif:

istanbulda arayan arkadaşlar pazartesi biyerden haber gelicek inşallah heber veririm size netleşince

anaammm hemide 20ye almışşş kaç kız SWORD yakalarsam pataklıycam seni :roflol:

hehehe :)))) valla bencede kaÇ bende gelıorm pataklamayaa :)))) bugun ıkı kutu sipariş ettim kızlar toplam 100tl((( gelsinde bakalımm :)

vala fenomenden önce ben gelicem pataklamaya ( neyse ben bir eminönüne gidim bakalım ne çıkıcak ordan bana.haftaya giderim ancak

Eyvah anlaşılan ben bir temiz dayak yiyeceğim galiba

albedo siz nasıl buluyorsunuz?.ya ben internet özürlüyüm yada siz çok şanslısınız :sinifsinif:

Canım sana birazdan link atacağım, üzülme :)

istanbulda arayan arkadaşlar pazartesi biyerden haber gelicek inşallah heber veririm size netleşince

tamam arceya haberini bekliyoruz.olumsuz gelirse artık bize kapalıçarşıdaki aktarların yolu gözüküyor.toplu alırsak belki bulup getirirler biizm için

tamam arceya haberini bekliyoruz.olumsuz gelirse artık bize kapalıçarşıdaki aktarların yolu gözüküyor.toplu alırsak belki bulup getirirler biizm için

valla canım sormadığım yer kalmadı kapalı çarşı hariç tabi sizde bulursanız aldığınız yerin telinide alın bari uzak olursa kargoyla falan isteriz kim bulursa pazarlık yapsın arkadaşlarda gelicek desin belki düşerler çünki farklı fiyatlar söylenebilir bugün bi yerle görüştüm oğlum satıyordu o ürünü dedi ama elinde kalmadı getirteceğiz dedi peki kaça satıyodu dedim 65 tl dedi amca ne diyosun dedim 25 tl ye aldı arkadaşlar dedim dur bi telde sorayım 10 dk sonra ara dedi aradım 40 tl ymiş dedi ohhhhhhh ne güzel valla ne yedirirsem diye bakıyorlar anlıycan neyse sen bi getir bakarız dedim ama haber beklediğim yer burası değil tabi heryere saldırıyorum bakalım soluğu nerde alcamdelikafadulden

kızlar ne yok olması hergun gırıyorum yaaa daha napıyım ama gunlukde degısmıyo kı her dk yazayım bende gelısme oldukca yazarım zaten... evet canım tayland malı yazıo benımkının uzerınde bandrolude var uzerınde de sılık gıbı bı adam resmı var bandrolun bencede sahte degıl ıns fayda eder:lepi:

canım aynı urun ıste benım kullandıgımın yanmalar hep olacak canım alıstır kendını kan dolasımı hızlandıgı ıcın oluyo o sabunla her kullanımdan once yıkıyosun demı canım sabah aksam gunde ıkı kez cok da surme az da soyle parmagına az dolu dolu gelse yetıo canım 5 dk da masaja yapıyosun ıns fayda eder canım sende de gelısmelerı yazarsın oldukca kaydirigubbakcemile5

canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten

sabunla sabah akşam çok zor geliyor bana canım ya her gün ıslanmaktan cildim kurudu valla krem dayanmıyorkaydirigubbakcemile3 yazacağım tatlım inşallah büyütücez memişlerikaydirigubbakcemile2

sabunla sabah akşam çok zor geliyor bana canım ya her gün ıslanmaktan cildim kurudu valla krem dayanmıyorkaydirigubbakcemile3 yazacağım tatlım inşallah büyütücez memişlerikaydirigubbakcemile2

ama canım krem kadar sabununda faydası var bence ıhmal etme derım ben sana kremıde ıdarelı kullan fazlası hemde zarar sabunu az elınde kopurt oyle sur tamam mı canım cok surme o zaman kuruttuysa yanı bende oyle bısı olmadı off yanmalar cok zor dayanılıyo yaaaaaa valla sıcaklar bı gecseydı canım ya:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…