sen kaça aldın.ben gg den baktım 20 ylt değil cnm 50 ylt yazıyor.birde sende sabunu filan çıktımı.nez sanki tayvan malı demişti.benim internetde bulduğum from france yazıyor.ben eminönü taraflara bakıcam birde bakalım.sen ne zaman başladın kullanmaya canım
Canım ben gg'den daha 2 gün evvel 19.90 a aldım, biraz araştır bulacağından eminim:)
gg den 20 tl ye aldım canım ben 3 gündür kullanıyorum üzerinde made in thailand yazıyor sabunuda var içinde bana orijinal geldi çünkü üzerinde bandrolüde war sahte olduğunu sanmam.şimdilik sadece kremi sürdükten sonra hafif bir yanma hissi oluyor ama azimle kullanmaya devam edeceğim...
anaammm hemide 20ye almışşş kaç kız SWORD yakalarsam pataklıycam seni :roflol:
hehehe :)))) valla bencede kaÇ bende gelıorm pataklamayaa :)))) bugun ıkı kutu sipariş ettim kızlar toplam 100tl((( gelsinde bakalımm :)
vala fenomenden önce ben gelicem pataklamaya( neyse ben bir eminönüne gidim bakalım ne çıkıcak ordan bana.haftaya giderim ancak
albedo siz nasıl buluyorsunuz?.ya ben internet özürlüyüm yada siz çok şanslısınız :sinifsinif:
Eyvah anlaşılan ben bir temiz dayak yiyeceğim galiba
Canım sana birazdan link atacağım, üzülme :)
istanbulda arayan arkadaşlar pazartesi biyerden haber gelicek inşallah heber veririm size netleşince
tamam arceya haberini bekliyoruz.olumsuz gelirse artık bize kapalıçarşıdaki aktarların yolu gözüküyor.toplu alırsak belki bulup getirirler biizm için
gg den 20 tl ye aldım canım ben 3 gündür kullanıyorum üzerinde made in thailand yazıyor sabunuda var içinde bana orijinal geldi çünkü üzerinde bandrolüde war sahte olduğunu sanmam.şimdilik sadece kremi sürdükten sonra hafif bir yanma hissi oluyor ama azimle kullanmaya devam edeceğim...
canım aynı urun ıste benım kullandıgımın yanmalar hep olacak canım alıstır kendını kan dolasımı hızlandıgı ıcın oluyo o sabunla her kullanımdan once yıkıyosun demı canım sabah aksam gunde ıkı kez cok da surme az da soyle parmagına az dolu dolu gelse yetıo canım 5 dk da masaja yapıyosun ıns fayda eder canım sende de gelısmelerı yazarsın oldukca kaydirigubbakcemile5
canım aynı urun ıste benım kullandıgımın yanmalar hep olacak canım alıstır kendını kan dolasımı hızlandıgı ıcın oluyo o sabunla her kullanımdan once yıkıyosun demı canım sabah aksam gunde ıkı kez cok da surme az da soyle parmagına az dolu dolu gelse yetıo canım 5 dk da masaja yapıyosun ıns fayda eder canım sende de gelısmelerı yazarsın oldukca kaydirigubbakcemile5
sabunla sabah akşam çok zor geliyor bana canım ya her gün ıslanmaktan cildim kurudu valla krem dayanmıyorkaydirigubbakcemile3 yazacağım tatlım inşallah büyütücez memişlerikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?