canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten
çok fazla değilde hafif bir yanma hissediyorum canım ben ileri ki günlerde daha fazla belli olur belki bekliyorum bakalım.sabırla sabunu sabah akşam kullanmayı deneyeceğim canım bencede faydası oluyor.
albedo cnm resmini ekleyebilirmisin
bende alacam aktarlarda bulmadım yaaaa((
valla canım sormadığım yer kalmadı kapalı çarşı hariç tabi sizde bulursanız aldığınız yerin telinide alın bari uzak olursa kargoyla falan isteriz kim bulursa pazarlık yapsın arkadaşlarda gelicek desin belki düşerler çünki farklı fiyatlar söylenebilir bugün bi yerle görüştüm oğlum satıyordu o ürünü dedi ama elinde kalmadı getirteceğiz dedi peki kaça satıyodu dedim 65 tl dedi amca ne diyosun dedim 25 tl ye aldı arkadaşlar dedim dur bi telde sorayım 10 dk sonra ara dedi aradım 40 tl ymiş dedi ohhhhhhh ne güzel valla ne yedirirsem diye bakıyorlar anlıycan neyse sen bi getir bakarız dedim ama haber beklediğim yer burası değil tabi heryere saldırıyorum bakalım soluğu nerde alcamdelikafadulden
yaa siz ii hoş sölemişsinizde ben internetten sipariş ettim ama yanında sabunla ilgili bişi yazmıodu mafoldumben napıcam ben şimdi adı neki o sabunun off akannehir
Canım eğer bu resimdeki kutudan aldıysan bir şey yazmasına gerek yok, kutu içerisinden çıkıyor, sen üstteki kutudan mı aldım dikdörtgen? Birde gg den mi aldın bakayım? Hayırlısı olsun :)
sworfish kız nereye kayboldun doğrumu almışım bi söle bana ya =)
canım umarım cılt bakımı ıcın olanını almadın :teselli: yesıl kapak falan demıssın de umarım buyutucu gelır yanı
ya arkadaşlar gitti gidiyorda aynı üründen iki farklı fiyat var bi tane 59.90 tl diyor diyeri 19.90tl diyor ikisininde ambalajı aynı bu fiyat farkı neden anlamadım insan doğal olarak ucuz olanı almak istiyor ama diğer yandandan acaba orjinal değilmi diyede düşünüyor
canlarrr ne war ne yokk bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?