Touch me please... Göğüs büyütücü...

canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten

ıyıyım canım sunlar az daha buyuse daha da ıyı olacam canım sende aktardan bak sansını oyle dene ıstersen bıde kredı kartına ızın cıkmadı madem arastır aktarları :teselli:

çok fazla değilde hafif bir yanma hissediyorum canım ben ileri ki günlerde daha fazla belli olur belki bekliyorum bakalım.sabırla sabunu sabah akşam kullanmayı deneyeceğim canım bencede faydası oluyor.

çok fazla değilde hafif bir yanma hissediyorum canım ben ileri ki günlerde daha fazla belli olur belki bekliyorum bakalım.sabırla sabunu sabah akşam kullanmayı deneyeceğim canım bencede faydası oluyor.

tmm canım kolay gelsın duzenlı ıhmal etmeden kullan tamam mı ıns guzel sonuclar alacaz yaa evet canım yanmalar gıt gıde arttı agrılarda baslar yakında sende canım

bıde bısey farkettım benım goguslerım cm olarak baya bı buyudu evet ama ıcı dolu dolu buyumedı acıkcası bunu anladım bu kremde ıclerı dolmaya basladı one dogru cıkıntıdan once ıcı doluyo cm olarak degıl once dolgunluk oluyo zaten dolgunlasdıkca cmler de gelır arkasından bugune kadar buyudu ama hep ıcı fos yanı ıns bu krem dolu dolu yaparkaydirigubbakcemile2

ben yine kapalıçarlı derim belki orda vardır ve getirirler biizm için bellimi olur.dur bakim bu hafta ortası gitmeyi düşünüyorum bakalım.yada kız kardeşime sorduttirim yarın o taraflara gidicekmiş.bulursa eğer adamın kartvizitine iste derim tembihlerim inşallah bulur

yaa siz ii hoş sölemişsinizde ben internetten sipariş ettim ama yanında sabunla ilgili bişi yazmıodu mafoldumben napıcam ben şimdi adı neki o sabunun off akannehir

yaa siz ii hoş sölemişsinizde ben internetten sipariş ettim ama yanında sabunla ilgili bişi yazmıodu mafoldumben napıcam ben şimdi adı neki o sabunun off akannehir

Canım eğer bu resimdeki kutudan aldıysan bir şey yazmasına gerek yok, kutu içerisinden çıkıyor, sen üstteki kutudan mı aldım dikdörtgen? Birde gg den mi aldın bakayım? Hayırlısı olsun :)

Canım eğer bu resimdeki kutudan aldıysan bir şey yazmasına gerek yok, kutu içerisinden çıkıyor, sen üstteki kutudan mı aldım dikdörtgen? Birde gg den mi aldın bakayım? Hayırlısı olsun :)

ayy eet orda aldım teşekkrler hayatım umarım işe yarar ama siz güvenilir diil falan diince teraddütte kaldım ama yinede verdim gitti siparişi.o kutunun aynısından aldım hatta linkide burda ama bunun kapağı yeşil siz turuncu demişsiniz bide yanlış sipariş verdiysem vay halime geride alamam pzrtsi gelicek :sinifsinif: TOUCH ME GÖĞÜS BÜYÜTÜCÜ KREM UYGUN FİYATA, #20414806 Gittigidiyor.com

canım umarım cılt bakımı ıcın olanını almadın :teselli: yesıl kapak falan demıssın de umarım buyutucu gelır yanı

ya arkadaşlar gitti gidiyorda aynı üründen iki farklı fiyat var bi tane 59.90 tl diyor diyeri 19.90tl diyor ikisininde ambalajı aynı bu fiyat farkı neden anlamadım insan doğal olarak ucuz olanı almak istiyor ama diğer yandandan acaba orjinal değilmi diyede düşünüyor

canım umarım cılt bakımı ıcın olanını almadın :teselli: yesıl kapak falan demıssın de umarım buyutucu gelır yanı

Yok canım aynı ürünü aldık, doğrusunu almış,yeşil diye bahsettiği ambalaj, kapak değil :)

Ben 19.90 olanı aldım canım, ürün orjinal, çekinmene gerek yok...

kısss sen konuşma zilli almadığın şey kalmadı biz burda kaldık böle fakir fakir ühü ühüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…