17 ya ufak deilim kaydirigubbakcemile3 zaten nar suyu hurma k.ü.ç flan 1 aydır 2 cm anca büyüdü ama masaj yapmayı unutuyorum hep :sinifsinif:
91 cm mi delikafadulden kız sen 0 dan başladın bi de değil mi -tatlicadiarzu- benim hiç bişi yapmadığım ölçüsüü 83 acaba bende mi yağ flan kullansam ki o zaman kocaman olurlar delikafadulden delikafadulden ama yaşım küçük kahretsin senağlama
googleda touch me please diye arartırdım.nezin verdiği resimli kutu çıktı.ama cilt için diyor.göğüs içn bir şey yazmıyor.kızlar siz nasıl buldunuz bunu
kızarım ben ona kız nezz sanada kızarım bak haa benimkide 89 olmuşş namert onca şeye 1 cm büyüdü daha :mymeka::roflol:
nezcım cnm bısı sorcam bende sana bu kremı tek kutu kullanmak yetmıomu acaba?yanı ılla 2-3 kutumu almamız gerek acaba ya
olur kızzz ewlenene kadar beklerimm yolla sen kargo margo karşılarım ben hepsiniiii bakk ciddi ciddi yollucaksan hazırım ben :roflol:
canım senın baktıgın yesıl kapaklı cılt ıcın olanı touch me gogus buyutucu krem yaz ıstersen bıde sen cnmsositososito
kardasu canım sen aldınmı istanbulda ben çok aradım ama bulamadım kimsede getirmeye yanaşmıyo eğer bulduğun biyer olursa burada belirt tatlım
bu kremi aradım bulamadım kardasu sen buldun mu istanbulda
karadasu ürünün resmi bu evet bende 1 hafta önce gg den aldım,nezin gelişmelerini takip etmek için kullanımı ertelemiştim yeni başladım kullanmayabuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?