Touch me please... Göğüs büyütücü...

olur kızzz ewlenene kadar beklerimm yolla sen kargo margo karşılarım ben hepsiniiii bakk ciddi ciddi yollucaksan hazırım ben :roflol:

ayy ben de merakla takip ediyorum! 3 hafta kadar sonra ankara'da olacağım, nezcim bana da aldığın aktarın yerini mesajla iletebilir misin acaba? bir de herhangi bir yan etkisini hissettin mi hiç, kızarıklık, sivilcelenme vs gibi?

17 ya ufak deilim kaydirigubbakcemile3 zaten nar suyu hurma k.ü.ç flan 1 aydır 2 cm anca büyüdü ama masaj yapmayı unutuyorum hep :sinifsinif:

sophia sana şiddetle masajı tavsiye ederim.bende çok faydası oluyor oda 2 gün olmasına rağmen çok çok hafif dolgunluk var.en önemli şey masaj bence.yağla yap ama.ben rezene yağı kullanıyorum.

canım evet 91 cm ama ınan oyle buyuk durmuyo yaa yınede kucuk evet sıfırdan basladım canım sanırım 80cm falandı yanı

googleda touch me please diye arartırdım.nezin verdiği resimli kutu çıktı.ama cilt için diyor.göğüs içn bir şey yazmıyor.kızlar siz nasıl buldunuz bunu

canım senın baktıgın yesıl kapaklı cılt ıcın olanı touch me gogus buyutucu krem yaz ıstersen bıde sen cnmsositososito

nezcım cnm bısı sorcam bende sana bu kremı tek kutu kullanmak yetmıomu acaba?yanı ılla 2-3 kutumu almamız gerek acaba ya

nezcım cnm bısı sorcam bende sana bu kremı tek kutu kullanmak yetmıomu acaba?yanı ılla 2-3 kutumu almamız gerek acaba ya

canım ben ıkı kutu aldım yanı bı sanmam yetecegını ıkı kutu daha ıyı olur dıye dusunuyorum ben valla tek kutuda da fark eder ama cok kucuk olunca bızım gıbı bı kutuyla olmaz yanı soyle az daha buyuk olana olurda bızım cok kucuk malesef canım yaa:gitme:

olur kızzz ewlenene kadar beklerimm yolla sen kargo margo karşılarım ben hepsiniiii bakk ciddi ciddi yollucaksan hazırım ben :roflol:

Kız cadı önce kendi işimi göreyim, işim bitince alet ölmez sağ kalırsa yollarım, 3 senede ohooo yetişir yetişir :)

canım senın baktıgın yesıl kapaklı cılt ıcın olanı touch me gogus buyutucu krem yaz ıstersen bıde sen cnmsositososito

saol nezciğim.buldum ama çok pahalı ya 50 ylt .ben de en iyisi aktarları dolaşim tabana kuvvet.bakalım kaç aktar dolaşıcam bende diğer arkadaşlar gibi.umarım senin gibi kolay buluruz.

nezciğim son sorum senin kutuda from france mi yazıyordu.ben netden baktım arkada kutuda from france yazıyordu.fransız ürünü.yanlış hatırlamıyorsan sen tayvan demişitn benimkisi.rica etsem tekrar yazarmsıın.seninkisi nerden imal edilmişti.kutunun arkasında ne yazıyordu from.....?

kardasu canım sen aldınmı istanbulda ben çok aradım ama bulamadım kimsede getirmeye yanaşmıyo eğer bulduğun biyer olursa burada belirt tatlım

umarım bulduğum kutunun resmini atabilmişimdir.nezciğim seninki böylemi yazıyor arka kutu yazıları

slm;
Nen de sizi üye olmadan uzun süre takip ediyorum.Touch me please internetten siparişle verdim(Touch Me! Göğüs Büyütücü Krem | gogusbuyutmek.com sitesinden). Uzun beyaz bir şişesi var.Üstimde esmer dolgun göğüslü bir hatun :))) Yanlış ürün mü acaba dersiniz?İçinde sabun yoku.Kargoyla geldi.
22 Ağustosta kullanmaya başladım bugün 4 eylül.Ama gözle görülür bi etki yok sanki.Acaba bu normal mi dersiniz?? senağlama

umarım bulduğum kutunun resmini atabilmişimdir.nezciğim seninki böylemi yazıyor arka kutu yazıları

karadasu ürünün resmi bu evet bende 1 hafta önce gg den aldım,nezin gelişmelerini takip etmek için kullanımı ertelemiştim yeni başladım kullanmayabuyrunnnnnnnnn

kızlar bende bugun sipariş verdim hadi bakalım hayırlısı.bu arada nezcim bizimki küçük demişşinde bnm göğüsler 89 cm kız yani ufacık anlicaan ya ne cok derdımız var ya selülitti zayıflamaydı göğüstü lekeydi bakımdı parfümdü pofffffffff (((((((((

kardasu canım sen aldınmı istanbulda ben çok aradım ama bulamadım kimsede getirmeye yanaşmıyo eğer bulduğun biyer olursa burada belirt tatlım

yok cnm bulamadım.bugün evimin yakınlarında vardı baharatçı ama carrefourun içinde açılan baharatçı.touch me adlı krem varmı sizde dedim.ne işe yarıyor diye sorunca tamam dedim işimiz var bunla dedim.tutup elime başka bir ürün katalogu sıkıştırdı.bunlar pahalı dedi.benimki 20 ytl deyince gözleri açıldı çocuğun.onun dediği ürün alizane ne işte öyle bir şey 80 ylt ve 2 aydır yok dedi.ben kalsın istemiyorum dedim.yapışkan şey ya.

karadasu ürünün resmi bu evet bende 1 hafta önce gg den aldım,nezin gelişmelerini takip etmek için kullanımı ertelemiştim yeni başladım kullanmayabuyrunnnnnnnnn

sen kaça aldın.ben gg den baktım 20 ylt değil cnm 50 ylt yazıyor.birde sende sabunu filan çıktımı.nez sanki tayvan malı demişti.benim internetde bulduğum from france yazıyor.ben eminönü taraflara bakıcam birde bakalım.sen ne zaman başladın kullanmaya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…