ya kızlar oruçtan heralde salak gibi oldum ya gg ye üye oldum alıcam ürünün gönderilmesini istediğiniz adresi seçin diyo karşıma bilgilerim geliyo ama güncelle diyo kaç saatir kafayı yedim biriniz bi el atın bana yaw sinirlerim bozuldu bu adamdan sonra beni yönlendirin cinlendim iyice bide banka hesap no diyo kredi kartı bölümüde yok ya offfffffffffffffff bi yardım bana
ya kızlar oruçtan heralde salak gibi oldum ya gg ye üye oldum alıcam ürünün gönderilmesini istediğiniz adresi seçin diyo karşıma bilgilerim geliyo ama güncelle diyo kaç saatir kafayı yedim biriniz bi el atın bana yaw sinirlerim bozuldu bu adamdan sonra beni yönlendirin cinlendim iyice bide banka hesap no diyo kredi kartı bölümüde yok ya offfffffffffffffff bi yardım bana
Ben satıcıya havale ile ödeme için mesaj attım, hiç geri dönmedi
Ben satıcıya havale ile ödeme için mesaj attım, hiç geri dönmedi
canım sen gitti gidiyordan mı aldın bide kredi kartıylamı aldı yoksa kapıda ödeme imkanı varmı
canım bildiğim kadarı ile hemen al da havale yok.
ay kızlar yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim meğer adresi onaylamamışım salağa bağlamışım heralde neyse başardım siparişi verdim iki arkadaş aldık bakalım hayırlısı olur inşallah yarar bu arada ilk defa kredi karı ile yaptım kocişin haberi yok valla bilse vurur beni memişlerimden
canım nasılsın ben ggden buldum ama hala alamadım ya cok uzuluyorummafoldumben
annem tuttrdu kredı kart noyu ıstıyolarya vermem dıye bıse olur dıye baska turlu alamammı ya bende hıc almadım ınternetten
Canım, satıcı senin havale ile alman için bir satış açtı, linkini atıyorum...
bu arada 2 günde etkisini gsterdi demiş nez galiba yanlışda hatırlıo olabilirim o yüzden özürdilerim yanlışsa da şimdiden.bende hiçbi tepki yok yaaa 2 gün oldu acaba çok şeymi bekliorum bi kremden kaydirigubbakcemile3
canım bana da o linki atar mısın. zahmet olmazsa
bu arada 2 günde etkisini gsterdi demiş nez galiba yanlışda hatırlıo olabilirim o yüzden özürdilerim yanlışsa da şimdiden.bende hiçbi tepki yok yaaa 2 gün oldu acaba çok şeymi bekliorum bi kremden kaydirigubbakcemile3
Kız şimdi haberi yoksa esktre gelince öğrenecek, o zaman ne olacak?
Kızlar benim en büyük sorunum aralarının çok açık olması yani büyük bir çatal özlemi içindeyimOrtaya doğru büyürler mi sizce bu krem sayesinde?:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?