Touch me please... Göğüs büyütücü...

canım umarım cılt bakımı ıcın olanını almadın :teselli: yesıl kapak falan demıssın de umarım buyutucu gelır yanı

cnm geldi bgn kargom kutuyu açtım bi de ne göreyim allahım o sabuna koptum valla kaydirigubbakcemile3 küçücük bişi kız o iki günde biter erir gider valla pintilik yapmışlar yakıştıramadım hiiiiç =) kremin boyutu idare eder ayrıcada turuncu kapaklıymış ohhh dedim görünce :roflol: şuan size bu satırları yazarken önümde duran kutuyla virlikte ne hayaller kuruyorum bi bilsen :sm_cool: şimdi ufak bi soru ben bunu sabah akşammı yapıcam nasıl yapıcam bu sabundan dönme bit kadar şey biterse etkisini göstermezmi tek başına krem ayyy çok soru sordum nez yada swordfish yanıtlarsa memnun kalırım buyrunnnnnnnnn

cnm geldi bgn kargom kutuyu açtım bi de ne göreyim allahım o sabuna koptum valla kaydirigubbakcemile3 küçücük bişi kız o iki günde biter erir gider valla pintilik yapmışlar yakıştıramadım hiiiiç =) kremin boyutu idare eder ayrıcada turuncu kapaklıymış ohhh dedim görünce :roflol: şuan size bu satırları yazarken önümde duran kutuyla virlikte ne hayaller kuruyorum bi bilsen :sm_cool: şimdi ufak bi soru ben bunu sabah akşammı yapıcam nasıl yapıcam bu sabundan dönme bit kadar şey biterse etkisini göstermezmi tek başına krem ayyy çok soru sordum nez yada swordfish yanıtlarsa memnun kalırım buyrunnnnnnnnn

Hahahaha çok güldüm, canım hayırlısı olsun, ben bu kremi yeni kullanmaya başladım o yüzden Nez daha aydınlatıcı bilgi verecektir ama bu sabun aktarlarda satılıyor canım, bittiğinde yine alabilirsin, bak nez epey süredir kullanıyor ama sabunu hala bitmedi, demekki idareli gidiyor.Sabah akşam yapacaksın canım, önce sabunla yıkayacaksın, sonra kuruyunca minnacık bir parça kremi masajla iyice yedireceksin, zaten kolay emiliyor.nez sana püf noktalarını yazacaktır canım...

Nez canım, bende bir şey soracağım, benim aldığım krem böyle mat değil hafif parlak bir krem, seninki nasıl?

nezcim uzun süredir karşılaşamadık sende gelişmeler nasıl çok merak ettim?

ıns fayda gorursun cnm sabun 3 hafta doldu kuculdu ama hala var ama kutunun bıtmesını beklemez bu hafta bıter sanırım cnm elınle kopurt sur gogsune sabunu ıdarelı kullan yanı ben bu bıtse bıle ıkıncı kutunun sabununu kullanmaya baslıcam cnmkaydirigubbakcemile2 evet sabah aksam ıkı kere gunde hem yıka sonra sur ne cok az nede cok fazla sur canım gogsune kendın ayarlar bılırsın zaten sen dısdan ıce dogru yedır once canım sonra masaj yap ıste sırnaşık şey

nezcim uzun süredir karşılaşamadık sende gelişmeler nasıl çok merak ettim?

canım valla dolgunluk devam edıyo bu hafta sag gogsumde gelısme gosterdı daha cok sola yetıstı baya dolgunluk devam edıyo valla yanlara yayıldı altlardan ıns ustlerde dolar yaasırnaşık şey

evet kızlar.. bende dayanamadım şimdi spariş verdim kremi:) bakalım hayırlısı artıkınn inşallah işe yarar.. bu arada nezcim nerelerdesin durumlar nasıl:)

buralardayım canım ben hep gelısmeler guzel gıdıyo kutu bıtsın oyle dıycem bıde sanırım 6 hafta yeter krem sımdılık oyle gorunuyo 3 hafta gectı bı uc hafta daha gıder gıbıyerimseniben

teşekkürler kızlar.peki bişey daha sorucam.ben30 kilo verdim.çok yumuşadı ve sarktı göğüslerim.acaba bende de işe yarar mı bu touch me?

canım sanırım tam senlık bu cunku dogum yapan bırı kullanmıs ve cok memnun kalmıs bızım ısımız daha zor keske olsaydı da sarkık olsaydı benımde o zaman toparlamak daha kolay ama olmayan memeyı buyutmek cok daha zorsenağlama

benımkıde oyle cnm parıltılı demı degısık yanı sende durumlar nasıl bu arada?

Evet canım, eskiden arkonun yağsız kremi vardı bu tüpler içerisinde, ona benziyor bu krem :) Bende ilk gün biraz yanma oldu sürerken ama o gün bu gün bir yanma hissi yok, görünüm olarak bir değişiklikde yok canım ama daha çok yeni 2 hafta dolduğunda anlayacağım.Bu arada boyun ağrısından bahsetmişsiniz benimde neredeyse 1 aydır boynum ağrıyordu, demek bu sebeptenmiş :)

Evet canım, eskiden arkonun yağsız kremi vardı bu tüpler içerisinde, ona benziyor bu krem :) Bende ilk gün biraz yanma oldu sürerken ama o gün bu gün bir yanma hissi yok, görünüm olarak bir değişiklikde yok canım ama daha çok yeni 2 hafta dolduğunda anlayacağım.Bu arada boyun ağrısından bahsetmişsiniz benimde neredeyse 1 aydır boynum ağrıyordu, demek bu sebeptenmiş :)

ılk surdugumde benımde oyle cok oldu canım sagogs nınde oyle sonra ben hep oyle olacak sandım ama olmadı bıraz daha sonra arttı yıne duzenlı kullanıyosun demı cnm kremı evet boyun agrısı bununla lıgılı cnm kaydirigubbakcemile2

canım sanırım tam senlık bu cunku dogum yapan bırı kullanmıs ve cok memnun kalmıs bızım ısımız daha zor keske olsaydı da sarkık olsaydı benımde o zaman toparlamak daha kolay ama olmayan memeyı buyutmek cok daha zorsenağlama

ama benim aynı zamanda büyümesi de gerekiyor :(

ama benim aynı zamanda büyümesi de gerekiyor :(

canım zaten buyutuyo ama senın kı daha kolay buyur ve dolgun sıkılasır dıyorum ıste sadece bu urun degıl yanı normal baska urunlerde de oyle bıze gore sansın yuksek demek ıstedıgım yerimseniben

ılk surdugumde benımde oyle cok oldu canım sagogs nınde oyle sonra ben hep oyle olacak sandım ama olmadı bıraz daha sonra arttı yıne duzenlı kullanıyosun demı cnm kremı evet boyun agrısı bununla lıgılı cnm kaydirigubbakcemile2

Dediğin şekilde günde 2 kere canım, sabah 8 akşam 8 :)

canım sen gitti gidiyordan mı aldın bide kredi kartıylamı aldı yoksa kapıda ödeme imkanı varmı

Selam kızlar ben yeni üye oldum hem de sırf bu topic için:) Sizi hep takip ettim ve bugün ben de ggden aldım ürünü daha önce ggden ürünü alan birkaç kişiye mesaj attım iki kişi yanıtladı birisi kullanmamaış birisi 2 haftadır kullanıyormuş ve inanmadığı halde büyüme olmuş:) Bakalım düzenli kullanabilcek miyim pek beceremem böyle süreklilik gerektiren işleri de:(
Sizle gelişmeleri paylaşırım..

kızlardün spariş verdiğim kremim geldiiiiiiiiiiiii... çok mutluyum:) bu kadar hızlı gelmesini beklemiyordum:) bende gg den aldım, zaten bu topik sayesinde gg deki adam satış patlaması yapacak:)) hadi bakalım hayırlısı inşallahhh..

ya kızlar touch me nin yüz kremi de var yaşlılık sivilce pürüz leke vs.. için acaba o nasıldır:))) hiç kullanan varmı?

ben şu boyunla gögüslerin bağlantısını anlayamadım biri acaba yazabilirmi merak ettim :kedi: benimde göğüslerim kucuktu ama dolu doluydu yusyuvarlaklardı bende buzla masaj yapıyorum ama hergun duzenli değil maalesef :( normal cilt kremleriylede masaj yapıyorum masajında cok büyük faydası var büyütüyor kan dolasımı kızlanıyor gögüsler çok güzel görünüyor. böyle ürünlere çok güvenemem ben ama anneme almayı düşünüyorum benim yaşım pek uygun değil gibime geliyor ama yaş sınırı varmı merak etmiyorda değilim :DD sadece sağlığı için bişeyler yapıyorum eğer gercekse anneme alabiliriz onun gögüsleri biraz kucuk ve dolgun olmasını istiyoor :D Allahtan halalarıma çekmişim bu konuda (annem duymasın) :D fiyatıda uygunmuş bitkiselmişte umarım kullananlar memnun kalırlar ve istedikleri görünüme ulaşırlarr :)))

Ben satıcıya havale ile ödeme için mesaj attım, hiç geri dönmedi :(

Back
X