canım umarım cılt bakımı ıcın olanını almadın :teselli: yesıl kapak falan demıssın de umarım buyutucu gelır yanı
cnm geldi bgn kargom kutuyu açtım bi de ne göreyim allahım o sabuna koptum valla kaydirigubbakcemile3 küçücük bişi kız o iki günde biter erir gider valla pintilik yapmışlar yakıştıramadım hiiiiç =) kremin boyutu idare eder ayrıcada turuncu kapaklıymış ohhh dedim görünce :roflol: şuan size bu satırları yazarken önümde duran kutuyla virlikte ne hayaller kuruyorum bi bilsen :sm_cool: şimdi ufak bi soru ben bunu sabah akşammı yapıcam nasıl yapıcam bu sabundan dönme bit kadar şey biterse etkisini göstermezmi tek başına krem ayyy çok soru sordum nez yada swordfish yanıtlarsa memnun kalırım buyrunnnnnnnnn
Nez canım, bende bir şey soracağım, benim aldığım krem böyle mat değil hafif parlak bir krem, seninki nasıl?
cnm geldi bgn kargom kutuyu açtım bi de ne göreyim allahım o sabuna koptum valla kaydirigubbakcemile3 küçücük bişi kız o iki günde biter erir gider valla pintilik yapmışlar yakıştıramadım hiiiiç =) kremin boyutu idare eder ayrıcada turuncu kapaklıymış ohhh dedim görünce :roflol: şuan size bu satırları yazarken önümde duran kutuyla virlikte ne hayaller kuruyorum bi bilsen :sm_cool: şimdi ufak bi soru ben bunu sabah akşammı yapıcam nasıl yapıcam bu sabundan dönme bit kadar şey biterse etkisini göstermezmi tek başına krem ayyy çok soru sordum nez yada swordfish yanıtlarsa memnun kalırım buyrunnnnnnnnn
nezcim uzun süredir karşılaşamadık sende gelişmeler nasıl çok merak ettim?
evet kızlar.. bende dayanamadım şimdi spariş verdim kremi:) bakalım hayırlısı artıkınn inşallah işe yarar.. bu arada nezcim nerelerdesin durumlar nasıl:)
teşekkürler kızlar.peki bişey daha sorucam.ben30 kilo verdim.çok yumuşadı ve sarktı göğüslerim.acaba bende de işe yarar mı bu touch me?
benımkıde oyle cnm parıltılı demı degısık yanı sende durumlar nasıl bu arada?
Evet canım, eskiden arkonun yağsız kremi vardı bu tüpler içerisinde, ona benziyor bu krem :) Bende ilk gün biraz yanma oldu sürerken ama o gün bu gün bir yanma hissi yok, görünüm olarak bir değişiklikde yok canım ama daha çok yeni 2 hafta dolduğunda anlayacağım.Bu arada boyun ağrısından bahsetmişsiniz benimde neredeyse 1 aydır boynum ağrıyordu, demek bu sebeptenmiş :)
canım sanırım tam senlık bu cunku dogum yapan bırı kullanmıs ve cok memnun kalmıs bızım ısımız daha zor keske olsaydı da sarkık olsaydı benımde o zaman toparlamak daha kolay ama olmayan memeyı buyutmek cok daha zorsenağlama
ama benim aynı zamanda büyümesi de gerekiyor
ılk surdugumde benımde oyle cok oldu canım sagogs nınde oyle sonra ben hep oyle olacak sandım ama olmadı bıraz daha sonra arttı yıne duzenlı kullanıyosun demı cnm kremı evet boyun agrısı bununla lıgılı cnm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?