valla suan ıcın gelısmeler guzel gıdıyo canım bu kutu bıttıgınde ne olacak bakalım bugun olcdum 91 cm cıktı 90 dı gogus ucundan olcunce adetıme de daha cok var yaa bılmıyorum kı ıns kalıcı ve guzel bı etkı bırakır :teselli:
90 mı :1shok: cnm senin zaten büyükmüş göğüslerin boşuna niye uğraşıyosun ki keşke benimde o kadar olsa mafoldumben
normal gogus buyuten kremlerı bıraktıgınızda etkısıde gıdıyormus kullanıldıgı surece etkılıymıs acaba buda oyle mı yoksa bı kac kutudan sonra gogusler buyuyup kremı bırakıyormusunuz??
benımde kucuktu hatta yok gıbı bıseydı bı dr. bu tur seyler etkı etmez ederse memografı cekının kıs yapar demıstı gozum korkmustu bunlara verıp azar azar para dokcegıme bı kerede doktum gozumu karartıp 3 ay once estetık amelıyat oldum..
ıns aksılıksızı kazasız bı sekılde buyur :)
off tamam kızlar tamam buldum.. gg den alan çok var bi 6 7 kişiye menun kaldılarmı diye msj attım bakalım ne cevap gelecek , sizede bildiririm..
off tamam kızlar tamam buldum.. gg den alan çok var bi 6 7 kişiye menun kaldılarmı diye msj attım bakalım ne cevap gelecek , sizede bildiririm..
arceya, özelden yazdım canım..
ya kızlar sizce longda mı daha ıyı yoksa touc me please olanmı?arceryacım senın dedıın gıbı bende baktım o sıteye bnmde kafam karıstı ıkı farklı urunu gorunce cok kararsız kaldım longdayı da arastırdım oda cok ıyımıs napsam bılemedımkı(( ıkısı arasında kaldım
ya kızlar sizce longda mı daha ıyı yoksa touc me please olanmı?arceryacım senın dedıın gıbı bende baktım o sıteye bnmde kafam karıstı ıkı farklı urunu gorunce cok kararsız kaldım longdayı da arastırdım oda cok ıyımıs napsam bılemedımkı(( ıkısı arasında kaldım
cnm longda yı ne kdra almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?