Touch me please... Göğüs büyütücü...

canım 25 tl demişsin ama bi bakim dedim 45 tl yazıyo nette anlayamadım hangisi CADIARZU

canım benım kullandıgım ufak krem kutusunda turuncu kapaklı bu urunun cesıdı var cunku farklı ıslevler ıcın olanıda var benım kullandıgım nette 19 bıle dıyo ama ben 25e bulabıldım:kızgın:

canım acıklaması var nette onu yazdım ıcındekıler hep yabancı kelıme kutusunda turkce kelıme yok ınan tayland yapımı cunku alırkende bulmak zor oldu zaten aktar bı ayda getırttı ıcerıgınden anlamadım ben bısey ama yınede yazayım aslında tanıdık gelen kelımeler cogu bakdım da normal kremlerde kullanılan maddeler falan da var:DEİONİZED WATER,MINERAL OIL,CARBOMER SODIUM,HYDROXİDE,EDTA,GLYCERYL STEARATE,CETEARETH-20,CETEARETH 12,CETEARLY,ALCHOL,SODIUM HYDROXIDE,METHYLPARABEN,BUTYLPARABEN,ETHYLPARABEN PROPLYPARABEN,ISOBUTYLPARABEN,MENTHOL,SNAİL EXTRACT,FRAGRANCE

buda ozellıklerı:
Bu ürün, göğüslerdeki kan dolaşımını hızlandırmak, hücre metabolizmasını iyileştirmek ve deri altındaki yağ toplanmasını hızlandırırken hücreleri yeniden büyütmek için doğru oranlarda karıştırılmış birçok çeşit bitkiyi içerir. Bu ürün, göğüslerin hızlı şekilde büyüyüp, güçlü, yuvarlak ve pürüzsüz olması için derinin esnekliğini tam anlamıyla sağlayabilir.

Göğüs, galaktafor (süt ileten kanal) ve %90'a varan bir oranda yağdan oluşur. Göğsün temeli yağ ve bağ dokulardır. Galaktafor dokusunun oranı, kapsül şeklindeki yağ dokusu oranına göre oldukça düşüktür ve göğüs büyüklüğünü belirleyen anahtar öğe yağdır. Galaktafor meme dokusunda 12-20 loba ayrılır ve meme bezi bağ dokuları pek çok loba ayrılır. Her göğüste, meme başı, marshal areola etrafında yer alan ve meme başında açılan 15-20 süt kanalı vardır. Galaktafor dokusu süt vermeye yarar. Touch Me! Breast,göğüs büyütücü krem,Touch Me! Breast göğüs büyütücü

Düz Göğsün nedeni, galaktafor anomalisi ve yağ eksikliğidir. Emzirmeden sonra oluşan göğüs sarkıklığının nedeni, yağ kaybı ve göğüs yüzeyinin gevşemesidir. Ürünümüz, göğüs büyümesi ve emzirmeden sonra oluşan sarkmaları aşağıdaki gibi sağlar;

Galaktofor ve asinus genişlemesini destekler. Ürünün içeriği galaktofor ve acinus'un tekrar yapılandırılmasında ve genişlemesinde östrojeni taklit ederek yardımcı olur.Göğsün yağ birikimini destekler. Bu ürün vücudunuzdaki yağ oluşumunu yönlendirir, diğer bir değişle yağı göğsünüzün diğer bölgelerine taşır.

Yumuşaklığını, pürüzsüzlüğünü, dolgunluğunu yeniler ve bağ doku mekanizmasını yoğunlaştırır ve Göğsün sarkmasını ve gevşemesini önler.

saol canım zahmet edip o kadar yazmışsınopuyorumnanaktan

nezcim lütfen gelişmelerden haberdar et canım bide bu kremin çeşitleri var diyosun ya mümkünse kremin fotoğrafını koyarmısın? yanlış bişey almayalım.inşallah etki gösterir :Saruboceq:

nezcim lütfen gelişmelerden haberdar et canım bide bu kremin çeşitleri var diyosun ya mümkünse kremin fotoğrafını koyarmısın? yanlış bişey almayalım.inşallah etki gösterir :Saruboceq:

canım resım koymayı bılmıyorum ınan kısırnaşık şey resıl oldum kaydirigubbakcemile3 ama tarıf edeyım kutusu yuvarlak kapagı turuncu 80gr en dıs kutunun uzerınde sarısın bı kız resmı var uzerınde yabancı yazılar falan var hep bıde salyangoz resmı de var kucuk sabunu salyangoz ozlu ya sanırım ondan arapca yazılar falan var kutusu uzun olan degıl yanı canım normal kreme kutuları olurya yuvarlak oyle umarım anlatabılmısımdırsırnaşık şey

ben gözümle görüp bildiğim bir aktardan almak istiyorum. internetten siparişe pek güvenemiyorum.ama aktarlardada zor bulunur 1 ayda getirttiğini söyledin.yaklaşık 2 hafta önce bende aktardan alizade isimli bi bitkisel yağ aldım. ama touc h me varmı bilemem.1 ayda etkisini gösteriyomuymuş bide sordunmu. ya da ne kadar kullanman gerektiğini.teşekkür ederiz paylaşımın için .inşallah işe yarar

canım benım kullandıgım ufak krem kutusunda turuncu kapaklı bu urunun cesıdı var cunku farklı ıslevler ıcın olanıda var benım kullandıgım nette 19 bıle dıyo ama ben 25e bulabıldım:kızgın:

canikom denemeye değer valla fiyatı çok uygun nelere para vermedik ki sen onu hangi sitede 19 a gördün aynısını almak istiyorum çünkü cnm benim netten baktıkların turuncu kapaklı değil nezim..-tatlicadiarzu-

ben gözümle görüp bildiğim bir aktardan almak istiyorum. internetten siparişe pek güvenemiyorum.ama aktarlardada zor bulunur 1 ayda getirttiğini söyledin.yaklaşık 2 hafta önce bende aktardan alizade isimli bi bitkisel yağ aldım. ama touc h me varmı bilemem.1 ayda etkisini gösteriyomuymuş bide sordunmu. ya da ne kadar kullanman gerektiğini.teşekkür ederiz paylaşımın için .inşallah işe yarar

ben aktarlardan bulamadım hayatım -tatlicadiarzu-

canikom denemeye değer valla fiyatı çok uygun nelere para vermedik ki sen onu hangi sitede 19 a gördün aynısını almak istiyorum çünkü cnm benim netten baktıkların turuncu kapaklı değil nezim..-tatlicadiarzu-

canım gıttı gıdıyor da 19.90 a dıyo ben 25e aldım ıste canım kutunun dısı degıl ıcındekı kremın kabının kapagı turuncu bakım ıcın olanı da var bunun.. kızlar bıde kucuk sabun hedıyelı ıcınde salyangoz ozlu sabun once onunla yıkıyıp sonra kremı suruyosun kaydirigubbakcemile2

canım aktar kadın dedıkı bı hafta sonra anlarsınız etkısı baslar dedı ve bı hafta olmadı suan ama dolgunluk var gozel gorulur hemde evet bı ay bekledım canım tayland malı oldugu ıcın bulmak zor olmus cunku ıkı kutu ancak olur sıze demısdı kadın canım bu bıtsın bı ay kadar gıdermıs bı kutu bı daha almayı dusunuyorum yaa ıns fayda eder yaa cok umutlandım valla ben bu kremden artık ugrasmakdan bıkdım cunku:bbo: bıde sunu soyleyım goguslerım agırlasmaya basladı sanırım ıcı doluyo ıns kalıcı bıseydır yaaafisfisfis

yanı demek ıstedıgım sanırım yaglanma oluyo cunku kesınlıkle sıslık degıl kızlar resmen agırlastı dolgunluk kazandı gıbı yaa ıns buyur de hepımız bu sıkıntıdan ugrasmakdan kurtuluruz hemde kolayca hihoyyyt

şimdi sen nerden nasıl buldun bilmiorm ama kalıcıdır inş. sönmezler CADIARZU
ben 18 bitene kadar kreme yağa giremem zatn dokunur :bbo:
umarım kalıcı olur seneye bende alırımda kurtulurum bu uğraştan

canım resım koymayı bılmıyorum ınan kısırnaşık şey resıl oldum kaydirigubbakcemile3 ama tarıf edeyım kutusu yuvarlak kapagı turuncu 80gr en dıs kutunun uzerınde sarısın bı kız resmı var uzerınde yabancı yazılar falan var hep bıde salyangoz resmı de var kucuk sabunu salyangoz ozlu ya sanırım ondan arapca yazılar falan var kutusu uzun olan degıl yanı canım normal kreme kutuları olurya yuvarlak oyle umarım anlatabılmısımdırsırnaşık şey

anladım cnm merak etmesırnaşık şey teşekkür ederim

yanı demek ıstedıgım sanırım yaglanma oluyo cunku kesınlıkle sıslık degıl kızlar resmen agırlastı dolgunluk kazandı gıbı yaa ıns buyur de hepımız bu sıkıntıdan ugrasmakdan kurtuluruz hemde kolayca hihoyyyt

nez valla bende çok umutlandım eğer işe yararsa sabah akşam dua edicem sana yaa :Saruboceq:

nasıl resım konuldugunu bırı anlatsın ayrıntılı bende koyayım-tatlicadiarzu-

cnm ImageShack® - Image Hosting adresine giriyorsun .Açılan sayfada browse kısmına basıyorsun ve orda yükleyeceğin resmi bulup aç de . Ardından start upload a bas ve resim yüklensin . sonra '' Thumbnail for forums (1) '' yanındaki linki buraya kopyala olsun bitsin yerimseniben

bu arada dediğin kreme bugün itibariyle bakıcam inşallah iyidir :teytey:

of bnde bulamadım ya nezzz... bulamazsak artık sana para göndeririz sen bize yollarsın canım:) yada ankadaran bir tandık bulurum:P bu aktarın tam olarak adı nedir? vede nerde?

şimdi sen nerden nasıl buldun bilmiorm ama kalıcıdır inş. sönmezler CADIARZU
ben 18 bitene kadar kreme yağa giremem zatn dokunur :bbo:
umarım kalıcı olur seneye bende alırımda kurtulurum bu uğraştan

canım ben aktardan aldım yanı yasın daha erkenmıs ama suan ıcın bısey demek de ıstemıyorum daha cok erken bu kutu bı bıtsın ben zaten sureklı yazıyorum okkaydirigubbakcemile2

anladım cnm merak etmesırnaşık şey teşekkür ederim

nez valla bende çok umutlandım eğer işe yararsa sabah akşam dua edicem sana yaa :Saruboceq:

valla suan ıcın gelısmeler guzel gıdıyo canım bu kutu bıttıgınde ne olacak bakalım bugun olcdum 91 cm cıktı 90 dı gogus ucundan olcunce adetıme de daha cok var yaa bılmıyorum kı ıns kalıcı ve guzel bı etkı bırakır :teselli:

Back
X