Touch me please... Göğüs büyütücü...

Bende Aldım Krem Kullanıorum Şimdilik Olumlu Sonuçlar Almaya Başladım İnş Böle Dewam Eder :D

slm arkadaşlar aranıza bende katılayım bende longda ve touch me arasında kaldım hangisini alayım diye benimde doğumdan sonra küçüldü ve pörsüdü dolgun ve sertleştirmek istiyorum hangisi daha etkilidir acaba bilemiyorum kullananlar artık sonuçları yazarsa sevinirim.

canım touch me yı aldıgım yerdekı bayana dogum yapmıs bı arkadasım da kullandı dedı ve ılk kutuda cok memnun kaldı dedı genc kız gogsu gıbı oldu gogsum demıs sert v dolgunlastırdı demıszemuszemus

kızlar yorumlarınızı takip ettim ama sabredemedim az önce gittigidiyordan sipariş verdim. nezcim çok saol umarım senin gibi etkili sonuca doğru giderim bende.bu kremi bulduğun ve bizlerle paylaştığın için tekrar teverelini ortakşekkurler

kızlar yorumlarınızı takip ettim ama sabredemedim az önce gittigidiyordan sipariş verdim. nezcim çok saol umarım senin gibi etkili sonuca doğru giderim bende.bu kremi bulduğun ve bizlerle paylaştığın için tekrar teverelini ortakşekkurler

ıns ıse yarar canım kalıcı ve dolgun goguslerımız olurzemuszemus

bıde canım sen ne kadardan aldın ve kac kutu aldın? ben ıkıncı kutuyu da aldım valla ıns ıkıncı kutunun sonunda ıstedıgım sonucu alırım.. umarım senınde ıstedıgın boyuta ulasırhihoyyyt

videoda ne güzel şişiyo öyle yaa :kedi: bende bulabilirim inşallah çok heveslendim hele videoyu görünce daha da heveslendim :dance:

kremin ismine bittim ben :))))) touch me please ....
dışardan sürülen kremin büyüteceğine inanmıyorum ben :sinifsinif:

nez lütfen ölçülerini yazarmısın bende gg dan alacam aktarlarda bulamadım cnm yaaa
umarım seninki kadar etkisini gösterir :gitme:

ay öyle heveslendiriyosunuz ki insanı... delikafadulden nezcim sonucunu bekleyen biri daha çıktı bak.gercekten faydalı olduguna kanaat getireyim, fiyatı da uygunmuş bende alırım bulabılırsem tabi.insan giydiği kıyafeti dolduramayınca çok üzülüyo yaa mafoldumben

nez lütfen ölçülerini yazarmısın bende gg dan alacam aktarlarda bulamadım cnm yaaa
umarım seninki kadar etkisini gösterir :gitme:

ust 91 alt78 canım ıns gosterır canım etkısını hepımız ıcınde guzel dolgun goguslere sahıp oluruz zemuszemus

ay öyle heveslendiriyosunuz ki insanı... delikafadulden nezcim sonucunu bekleyen biri daha çıktı bak.gercekten faydalı olduguna kanaat getireyim, fiyatı da uygunmuş bende alırım bulabılırsem tabi.insan giydiği kıyafeti dolduramayınca çok üzülüyo yaa mafoldumben

ıns fayda eder canım suan daha cok yenı o yuzden bısey demek de ıstemıyorum ama gelısmeler guzel yanı ılk kutunun yarısına bıle gelemedım sanırım bı aydan fazla gıdecek bu krem 80gr cunkuopuyorumnanaktan

paylaşacağım tatlım umarım hepimize faydası olurda bu saatten sonra büyümez memişleriniz diyenlere kapak olurzemuszemus

Back
X