Larensa Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2012 1.395 707 248 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Larensa #1 Bakin hele.burda kidemli uyeyim ona gore:) noktalama virgul dikkat etmem..bodozlama yazarim..neyse benim 3 yasindaki bebem simdi yeni uyudu..ve tam.uykuya dalarken gülerek odanin icinde.bir boşluğa el.salladı...kime.el salladin dedim.iyigeceler diyorum dedi ve daldı...kiz.ne olaki.gece gece bismillah
Bakin hele.burda kidemli uyeyim ona gore:) noktalama virgul dikkat etmem..bodozlama yazarim..neyse benim 3 yasindaki bebem simdi yeni uyudu..ve tam.uykuya dalarken gülerek odanin icinde.bir boşluğa el.salladı...kime.el salladin dedim.iyigeceler diyorum dedi ve daldı...kiz.ne olaki.gece gece bismillah
Selenofil ❤ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 12.489 13.623 498 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Larensa #2 Adile nasite sallamistir belki Töbe Bismillah biz nerden bilelim
Cascade_ .... Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 25.174 43.523 528 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Larensa #3 despera .!.: Bakin hele.burda kidemli uyeyim ona gore:) noktalama virgul dikkat etmem..bodozlama yazarim..neyse benim 3 yasindaki bebem simdi yeni uyudu..ve tam.uykuya dalarken gülerek odanin icinde.bir boşluğa el.salladı...kime.el salladin dedim.iyigeceler diyorum dedi ve daldı...kiz.ne olaki.gece gece bismillah Genişletmek için tıkla... Size derken , o an boşluğa bakmıştır ve uykusu çok olduğu için dalmıştır hemen
despera .!.: Bakin hele.burda kidemli uyeyim ona gore:) noktalama virgul dikkat etmem..bodozlama yazarim..neyse benim 3 yasindaki bebem simdi yeni uyudu..ve tam.uykuya dalarken gülerek odanin icinde.bir boşluğa el.salladı...kime.el salladin dedim.iyigeceler diyorum dedi ve daldı...kiz.ne olaki.gece gece bismillah Genişletmek için tıkla... Size derken , o an boşluğa bakmıştır ve uykusu çok olduğu için dalmıştır hemen
Ilkbahar38 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2015 2.302 1.935 133 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Larensa #4 Normal o uykuda yaparlar. Kim bilir biz neler yapiyoruz uykumuzda
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 57.624 220.177 1.223 53 4 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Larensa #5 Ben de kıdemli moderatörüm uyarımı yaparım ona göre :) burada öcülü böcülü konu açmak yasaktır, uyumakla uyumamak arasında görülen rüyalardan görmüştür.
Ben de kıdemli moderatörüm uyarımı yaparım ona göre :) burada öcülü böcülü konu açmak yasaktır, uyumakla uyumamak arasında görülen rüyalardan görmüştür.