Tövbeler Tövbesi Atv

Türk televizyon tarihinin en kolay yazılabilen senaryosu
yarım saatten fazla şarkılar çaldı başka da bişe yok

arkadaşlar bende otobüste ilk bölümünü izledim ve beğendim.
Ama keşke yayın saatini değiştirseler daha erkene alsalar kaçırmadan seyrederim.

Diziye içim ısındı benim..

çok güzeldi ama bu kızın isteklerini nasıl karşılar bu çocuk bilmiorum hele mahirin kardeşinin dediği laf beni çok güldürdü fidan için dedi ya hani bu tipleri param cebimde arabam altımda kocam kolumda olan cinslerden diyee

Bende de pozitif bir etki oluşturdu dizi...
Füsun Demirel'e Şaşıfelek çıkmazından beri zaafım var, günüde uygun arada takip etmek istiyorum...

takıntılı kız peline sinir oluorum ama yaaa o nasıl bi takıntıdır öle sevgilisi ile sinemada oturamaz yemeğe giderler tabağı çanağı silmeye baslarrr

Son düzenleme:
cuma akşamı izledim biraz güzele benziyor :) mahir pek tatlıymış maşallah :))

bende 2 haftadır izliorum dizi güzel yaa hoşuma gidio inşallah bozulmaz bu çizgide devam eder

[video=youtube;-mDBottXnow]http://www.youtube.com/watch?v=-mDBottXnow[/video]

yeni bölüm fragmanı kızlar

yarın tövbeler tövbesi var

bu diziyi niye saat 23 de yayınlıyorlar ki cuma başka izlenecek dizi yok
ferihadan böğğğ geldi iyice çoçuklar duymasını zaten izlemem şuan çok sıkıldım
keşke erkene alsalar ya

bu diziyi niye saat 23 de yayınlıyorlar ki cuma başka izlenecek dizi yok
ferihadan böğğğ geldi iyice çoçuklar duymasını zaten izlemem şuan çok sıkıldım
keşke erkene alsalar ya

ferihaya da bakıorum ben cnm yaaa ama tövbeler tövbesi olsaaa o saatte kesinlikle tövbeler tövbesini izlerim

cuma günleri çok sıkıcı oldu artık.uykum geldi vallahi yatıcam birazdan izlemek istiyorum ama bekleyemicem daha fazla bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…