Tövbeler Tövbesi Atv

bu diziyi limon yapım üstlenmiş limon yapım daha önce

bıçak sırtı , beşik kertmesi , baba ocağı , binbirgece , bir bulut olsam , bir demet tiyatro , bir istanbul masalı ,bitmeyen şarkı ,bizimkiler ,canım ailem gibi gözde dizileri üstlenmiştir

bu akşam bu diziyi bekliyordum.günümü değiştiki yaa yayınlamadılar..benmi yanlış biliyorum.bu akşam değilmiydi dizi..

bu akşam bu diziyi bekliyordum.günümü değiştiki yaa yayınlamadılar..benmi yanlış biliyorum.bu akşam değilmiydi dizi..

normalde bu akşamdı ama yayınlamadılar sanırım gününü değiştiriolar cnm ama sanki tv de ben fragmanda gördüm dieee hatırlıorum ama emin de deeilim işte :26::26:

canım ya netten yayıın akışına baktım bugün yokmuş günü değişiyo sanırım.umarım sevdiğim başka siziyle aynı saate gelmez :)

canim benim bildigim kadariyla bicak sirti,binbir gece,bir istanbul masali,canim ailemin yapimcisi TMC

canım ya netten yayıın akışına baktım bugün yokmuş günü değişiyo sanırım.umarım sevdiğim başka siziyle aynı saate gelmez :)

bende az önce baktım cnm yayın akışına evet yoktu maleseff günü değişio oalbilir dediğin gibi ama çıksa iyi olacaktı yaaa

bicak sirti haric hepsini severek ize izlemistimde ordan biliyorum dizi baslamadan T.M.C yazisini goruyorduk :)
dorudur o zaman cnm yaaa belki nette yanlış yazıodur kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…