Tövbeler Tövbesi Atv

22. BÖLÜM ÖZETİ
Fidan ve Mahir, arkadaşları tarafından kaçırılmış ve bir bağ evine götürülmüştür. Kendilerine geldiklerinde, önce birbirilerini suçlasalar da işin içinde Nuri, Çeto, Gültekin ve Meliha'nın olduğunu öğrenirler. Nuri, Mahir ve Fidan'ın oradan kurtulabilmesinin tek şartının, aşklarını artık birbirlerinden gizlememeleri olduğunu söyler. Hesaplaşsınlar, problemlerini çözsünler ve yeniden eskisi gibi olsunlar… Mahir ve Fidan önce bunu kabul etmeseler de bir odada kapalı kaldıkları için, hesaplaşma süreçleri doğal olarak gelişir. Birbirlerini hala çok sevdiklerini yeniden anlarlar. Oktay ve Pelin ise düğünden hemen önce terk edildiklerini sanmakta ve bunun acısını yaşamaktadırlar. Üstelik bu olay gazetelere yansımış, yapılan haberlerle daha çok rencide edilmişlerdir. Pelin perişan bir haldedir ama Mahir'in kendi isteğiyle gitmediğine emindir. Oktay ise çok öfkelidir. Olayın tek suçlusu olarak Mahir'i görülür. Pelin'in ailesi, Fatma ve Oktay Mahir'lere gelmişlerdir. Hasan da dahil olmak üzere herkes Mahir'e saldırırken Zahide, oğlunu savunur.
Pelin ve Oktay; iki aşk kırgını Mahir'in evinin önünde sabahlar. Herkes, Mahir'lerin nerede olduğunu merak ederken Hasan, Sabriye sayesinde bu yeri öğrenir. Mahir ve Fidan, kaçırıldıkları dağ evinde bulunur. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

buyrun arkadaslar 2. fragman, mahirle fidan barisiyoo

[video]http://webtv.atv.com.tr/webtv/videoizle/tovbeler-tovbesi-689882043965/22?target=fragman[/video]

[video=youtube;we0TtDiL4Y0]http://www.youtube.com/watch?v=we0TtDiL4Y0&feature=feedu[/video]

sacmalik madem birbrinizi hala seviyorsunuz ne diye baskabirileriye evleniyosunuzki, olan oktaya oldu sari cigana acimadim neydi yuva yikanin yuvasi olmazmi öyle biseydi

Severek izliyorum gerçi ama,
son bölümde saçmalıklar başladı malesef.
Pelin'e de Oktay'a da üzüldüm açıkcası,
Oktay daha ağır bastı ama, neler neler yapmadı Fidan için.
Yahu madem bu kadar seviyordunuz birbirinizi,
ne diye başkalarının kollarına atladınız, evlenicektiniz ?

Eee şimdi nolcak ? Yine kısır döngü mü ?
Mahir Fidan beraber olur, Oktay Pelin intikam almaya başlar,
ve aralarında aşk doğar.

Pardon bu senaryo Seni bana Yazmışlar'a aitti.

Son düzenleme:
sacmalik madem birbrinizi hala seviyorsunuz ne diye baskabirileriye evleniyosunuzki, olan oktaya oldu sari cigana acimadim neydi yuva yikanin yuvasi olmazmi öyle biseydi [/QUOTE]

bencede olan oktaya oldu okadar koştu peşinden fidanın madem içinde bişeyler vardı niye tam oktayla evlenirlerken çıktıkiherşey güzel giderken reytingleri düştü heralde ondan ekşin yaptılar

Son düzenleme:
Peline hiic acimadim
neymis demekki zorla guzellik omuyomus dimii.

ama oktaya bende uzuldum. Fidanin hatasi aslinda aklinda evlilik fln yoktu. sirf mahir
pelinle evleniyo diye oda sinirinden oktaya evlenelm dedi.

Pelinlede oktay birlikte olsun bence daha ii olur

Hakikaten ya bu dizi de saçmaladı pek çok dizi gibi! Bugünkü bölüm çok sıktı beni, bugüne kadar sıkılmamıştım oysa... Bir de merak ediyorum, 24 saati aşkın süredir Mahirle Fidan birbirlerine kelepçeliler. Söylemesi ayıp tuvaletleri gelmiyor mu bunların, gelince de nasıl yapıyorlar acaba. Benim bu düşündüğüm enteresan oldu ama, bu dizi de saçmalamaya başladı naapıyım... Fidan Oktay gibi çocuğu bulmuş, aklı Mahirde. Halbuki Mahir, Pelin olmazsa bir hiç! Eskiden inşaatlarda çalıştığı günleri unuttular. Kendilerini birşey zannetmeye başladılar. İnşallah Pelin ve Oktay bunları bırakır da, iki çıplak bir hamama yakışırlar :) Müstaak bunlara :)

Son düzenleme:
fragmana göre pelinin bunları öpüşürken görmesi gerekiyodu bağ evinde ama o sahneyi çıkarmışlar galiba
oktayda maşallah ne genişmiş,mahir fidanla geceyi birlikte geçiriyo,oktay yinede arabayla mahalaeye kadar bırakıyo,sanane demi nereye giderse gitsin
pelinin de salaklığına gıcık oldum bu kadar aptal aşık olur yani

hah şimdi görcek galiba

Ayy çok sinir oldum bir de öpüştüler terbiyesizler! Pelin de Oktay da haklı şimdi ama.. Yaptıkları doğrumuu

yinede seviyorum bu diziyi ya.öbür dizilerden bin kat daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…