Tövbeler Tövbesi Atv

tamam duygusaldı ama bu zamana kadar hiç bişey olmadı mahirle fidan arasında oktayı sevmeye başlamıştı fidan iyi anlaşıyolardı birden evlenmeye kalkıştılar ve fidanla mahirin aşkı depreşti tamam evlensinler sevenler ayrılmasın tabi ama oktayla peline nolcak onlara yazık deilmi madem onları hiç araya katmasaydılar

cok dogru,herkes bu dizide kendinden biseyler buluyo, o yuzden samimi ve izleniyo bence...
ben zaten bastan beri fidanla mahirin ayrilmalarini hic istememistim..
sevenler ayrilmasin

ah keske... ama bi taraftan pelin ve keremcemde üzülmesin istiyor insan :)
onlarda cok seker... üzülmeyi hak etmiyorlar.
ya bide ben bu hafta sanki bambaska bi dizi izleidm gibi geldi, diger bölümlerden cok cok farkliydi, hersey ne kadar cabuk islendi...

Son bölüm çok güzeldi. Özellikle sahilde kutudaki eşyalara baktıkları bölümler çok duygusaldı. Birdahaki bölümde ne olucak nasıl bağlıycaklar merak içindeyim

e katmasaydilar dizi olmazdi ki cnm.
mahir kaza gecirince fidan onun degerini anladi, kaybetme korkusu
askini deprestirdi bu cok normal. ama pelinle oktaya bende uzuldum ama
fidanla mahire uzuldgm kadar degl :) o kutulari verirkenki halleri cok acikliyi

evet , bambaskaydi bu bolum, cok guzeldi insallah boyle devam eder

of evet sahil sahneleri cok fenaydi, itiraf ediyorum cok fena agladim
diyorum bi küpe bu kadar mi anlamli olabilir...

bi sürü sey yasaniyor, gülünüyor, aglaniyor... eninde sonunda hepsi bi kutunun icine sigiyor iste
hayatin gercekleri

madem oyle bende itiraf ediyorum evet bende cok agladim o sahnede
hadi sor sor diye bi yandan bende yalvariyorum

hele mahirin aksam arkadaslarina soyledigi sey pelin guzel, iyi, sevimli, harbi kiz .. ama bi eksik var o fidan degl demesi varya icimi acitti resmen. cok mu kaptiriyorum kendimi ne

Son düzenleme:

haha :) cok duygusaliz sanirim...
bide öyle klise bi ayrilik sahnesi degildi bence, her dizide olan... gercekten "gercek" hayattan gibiydi...
ondna etkiledi galiba bu kadar

bakalim haftaya ne olacak... benim pek umudum yok, barismazlar bence

haha :) cok duygusaliz sanirim...
bide öyle klise bi ayrilik sahnesi degildi bence, her dizide olan... gercekten "gercek" hayattan gibiydi...
ondna etkiledi galiba bu kadar

bakalim haftaya ne olacak... benim pek umudum yok, barismazlar bence

bende sanmiyorum barisacaklarini, ama barissinlar yaa

ayyyy bu bölüm harikaydi yaa...
aglamamak icin zor tuttum kendimi
haftaya bakalim neler olucak...
hic sanmiyorum tekrar birleseceklerini ama... :97:

ya şimdi oktaya ne olacak
üzüldüm valla
ben gerçekden fidanla oktay olur diye düşünmüştüm üf ya
bu haftaki bölüm bana baya karışık geldi baya kafam karıştı benim

İnsana duygu fırtınası yaşatan bir bölümdü, o kadar gerçekti ki sanki ayrılığın bütün evrelerini yaşan biri kendi hayatından bir kesit yazmış gibi :) bu yüzden bu kadar etkileyiciydi bence, Oktaya üzüldüm , Pelin hayatında fidanın olduğunu bile bile girdi mahirin hayatına onu ondan birazda zorla aldı bence ama oktay herşey bitmişken geldi yeni bir başlangıçtı ve gerçekten sevdi.. :)

Ben oktay la fidanı daha cok yakıştırdım :) ve özcan deniz in şarkısı çalarken içim bi tuhaf oldu çok duygulandım

Cemal Toktaş için izlenir ya bu dizi çok tatlı sıfatı var suratsızın69:)

Son düzenleme:
son bölümünü izleyememiştm bugün tekrarını izledim. kutuları birbirlerine verrlerken ağladım valla. ben mahirle fidan olsun istiyorum zaten pelinle yakınlaştıklarında bırakmıştım diziyi izlemeyi.artk izlerim

Evet hayatta böle seyler oluyor ama ben oktaya coookk üzüldüm o zaman hic yakinlastirmayacaklardi.sinir oldum gercekten.iki insanin dengesiz karar almalarindan baskalri aci cekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…