Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu iyi bir şey bağışıklık geliştirmişsiniz demek. Lütfen evham yapıp kedinizden vazgeçmeyinMerhaba kızlar benimde evimde british shorthair yavru kedim var transferim olacak diye doktorum benden toxoplazma ıgm toxoplazma IGG testleri istedi ve ıgg pozitif olarak 450 çıktı lütfen bu nedemek oluyor ne yapmam lazım ?
Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi![]()
Ama şuan idrar kültüründe klimera diye bir bakteri üreme olmuşBu iyi bir şey bağışıklık geliştirmişsiniz demek. Lütfen evham yapıp kedinizden vazgeçmeyin
anlamadım o nasıl bakteri türü hiç duymadım?Ama şuan idrar kültüründe klimera diye bir bakteri üreme olmuş![]()
Evet aşıları ve toxoplazma testi de yapıldı negatif çıktı çok şükür, ama fip hastalıgı var hayvanndan hayvana bulaşan hastalık veteriner doktorumuz geçmez dedi. Onun dışında birşeyi yok daha öncede bende 6 Kasım'da salmonella bakterisi üredi 3-4 ay geçti tekrar bu bakteri üredi ama benim tüp bebek tedavim oldugu için korktum transfer tarihim 10 Mart ondan dolayı bebeğime birşey olmaz demi doktorum biter dedi korkmayın inşallahBu gayet iyi bir durum. Ev kedinizse aşılarını ve sağlığı kontrol ediyorsunuzdur. Bir şey olmaz ev hayvanınızdan
Fip insana bulasmıyorum merak etmeyin . Hatta fip kediye de bulasmiyor aslında, corona bulaşıcı ve corona pozitif olan bir kedi bağışıklığı düştüğünde mutasyona uğrayıp fip oluyor.Evet aşıları ve toxoplazma testi de yapıldı negatif çıktı çok şükür, ama fip hastalıgı var hayvanndan hayvana bulaşan hastalık veteriner doktorumuz geçmez dedi. Onun dışında birşeyi yok daha öncede bende 6 Kasım'da salmonella bakterisi üredi 3-4 ay geçti tekrar bu bakteri üredi ama benim tüp bebek tedavim oldugu için korktum transfer tarihim 10 Mart ondan dolayı bebeğime birşey olmaz demi doktorum biter dedi korkmayın inşallahdua ederseniz çok sevinirim
Ayyyy çok teşekkür ederim evet evet , ıslak mı bilmiyorum ama hergün düzenli iğnesini vuruyoruz , kalp tarafında sıvı oldugunu sıvı çekildi şimdi GS ilacı vuruluyor. Kediye toxoplazma testi yaptık negatif, bende kendime test yaptım benimde ıgg 462 degeri çıkmış İnşaAllah birşey çıkmaz. Hamd olsun transferim ertelenmedi çok şükür antibiyotik ilaç yazdı bunu gebelikte te kullanabilirsiniz dedi akşam kullanın dedi inşaAllah kullanırım geçer bebeğimide sağ salim kucagıma alırımFip insana bulasmıyorum merak etmeyin . Hatta fip kediye de bulasmiyor aslında, corona bulaşıcı ve corona pozitif olan bir kedi bağışıklığı düştüğünde mutasyona uğrayıp fip oluyor.
Norolojik fip mi ? Islak fip mi ?
Norolojik fip olan kedilerde bir ihtimal toxoplazmadan suphelenilebiliyor. Eğer norolojik ise kediniz belki toxo ihtimali vardır ve ondan geçmiş olabilir mi diye düşündüm bir an . Ama toxo negatif demişsiniz sonradan farkettim ,pardon*
Çok sayıda kedi bakıyorum fipli kediler de tedavi ettirdim tecrübeli olduğum için yazmak istedim . Kedinize Geçmiş olsun acil şifalar dilerim . Bebeginiz de sımsıkı tutunsun inşallah .
Islak fip sıvı birikmesi var ise . Gs ilaç iyi gelir şifa olur ona inşallah. Saatinde ve gereken dozda yapılması önemli.Ayyyy çok teşekkür ederim evet evet , ıslak mı bilmiyorum ama hergün düzenli iğnesini vuruyoruz , kalp tarafında sıvı oldugunu sıvı çekildi şimdi GS ilacı vuruluyor. Kediye toxoplazma testi yaptık negatif, bende kendime test yaptım benimde ıgg 462 degeri çıkmış İnşaAllah birşey çıkmaz. Hamd olsun transferim ertelenmedi çok şükür antibiyotik ilaç yazdı bunu gebelikte te kullanabilirsiniz dedi akşam kullanın dedi inşaAllah kullanırım geçer bebeğimide sağ salim kucagıma alırım![]()
Evet canım seni korkutmak istemem ama hastane gidip test verin öyle içiniz rahat eder. Benim kedilere karşı negatif çıktı ama bol bol su için ve ellerini sabunlu suyla 2-3 dk yıkayınKızlar merhaba dün misafirliğe gittim bayanın evde bi sürü kedisi ve köpeği vardı 10 haftalık hamileyim köpeği sevdim elimle kedilere temas olmadı ama 2 tane de dışarıdan kedi girip çıkıyordu eve sokak kedisi yani çok korkuyorum toksoplazma bulaşabilirmi ikram ettiği şeylerden çatalla yedim evham yaptım hava yoluyla toxoplazma bulaşıyormu
Canım acaba bugün versem tahlil acaba kan testinde hemen çıkar mıEvet canım seni korkutmak istemem ama hastane gidip test verin öyle içiniz rahat eder. Benim kedilere karşı negatif çıktı ama bol bol su için ve ellerini sabunlu suyla 2-3 dk yıkayın
Evet çıkar canım çıkarCanım acaba bugün versem tahlil acaba kan testinde hemen çıkar mı